- 21 Nisan 2010
- 3.078
- 199
- 163
- Konu Sahibi cimcimenaz
-
benim kilo gidişatım kötü.
çarşamba günü diyetisyene gittim.orda tartıldım 72 çıktım malesef gene kilo almışım.64 le başlamıştım benim hedefim 75 ile doğum yapmaktı ama böle giderse 85-95 bile olurum.
bayramdan sonra çarşamba diyetisyen kontrole çağırdı bakalım durumlar ne olucak.
Aysucum orda bir yanlışlık var bence..
1 haftada 3 kilo mu aldın sen..sanmıyorum..
ayrıca sakın üzme kendini,diyetisyene başlamışsın hem
mutlaka faydası olacaktır..
Bnde şu ana kadar 1 kilo vermiştim hamilelikte onu geri aldım sadcee ama bunda sonra ne olur bilmem ! :18:
Bugün itibari ile 21.haftamızı bitiriyoruz ve ben 63 kiloyum. 3 kilo almışım başlangıçtan beri...bu da demek oluyor kiiii 12 kilo ile doğum yapma hayalleri suya düştü gibi ....
Bnde şu ana kadar 1 kilo vermiştim hamilelikte onu geri aldım sadcee ama bunda sonra ne olur bilmem ! :18:
canım bence çok iyi kilon..nerdeyse 6.aya gireceksin normalin bile altında sayılır yani..
bence hayallerinin suya düşmesi çok zor daha önünde kocamaan 9 kilo var ve sadece
4 ayın var,hem ideali de bu,bence hiç merak etmee,süper gidiyorsun..
Ay ağzından bal damlıyor şekerim...Bakalım doktorumuz ne diyecek hafta sonu geçen ay 2 kiloya yakın almıştım üst sınırda demişti bu ay ne diyecek bakalım.son aylarda çok alınıyormuş. 6.ayı 1 kilo ile atlatırsam yırtarım sanırım. Ama almıyım kilo diye özel bir çabam yok. bu ara ekmeği hamur işini abarttımdı kayınvalidenin yemekleri ile doymadığım için :) Şimdi kendi düzenime döndüm şükür onun için sağlıklı ve dengeli beslenmeye dikkat ediyorum. Sende durum nasıl???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?