2011 Nisan Annelerinin Kilo Takibi

bende salı günü gittim doktora 18+5 günlük ve ben toplamda 5 kilo almışım.1 kilosunu 3 ayda 4 kilosunuda son 1.5 ayda almışım
doktor diyetisyen önerdi

Yarin 15 haftalik olacagim. 60.7 kilo idim hamile kalmadan once. Simdi 63.05 kiloyum. iki hafta oncesine gore yaklasik 500 gram almisim:)))

ben 54 tum 57 olmusum ilk uc ay hic almadim son 1 ayda bulantilarim gecince cok yemeye basladim istahim acildi sanirim bu hizla gidersem bilmiyorum nolcak birde ceviz findik fistik ile ekmek cok yiyorum ondan sanirim

benim kilo gidişatım kötü.
çarşamba günü diyetisyene gittim.orda tartıldım 72 çıktım malesef gene kilo almışım.64 le başlamıştım benim hedefim 75 ile doğum yapmaktı ama böle giderse 85-95 bile olurum.
bayramdan sonra çarşamba diyetisyen kontrole çağırdı bakalım durumlar ne olucak.

bugün itibariyle 4ledim...
19 haftalık olduk,ve 4 kilo aldım toplam..
kendimi çok şişman hissediyorum şimididen

Aysucum orda bir yanlışlık var bence..
1 haftada 3 kilo mu aldın sen..sanmıyorum..
ayrıca sakın üzme kendini,diyetisyene başlamışsın hem
mutlaka faydası olacaktır..

Aysucum orda bir yanlışlık var bence..
1 haftada 3 kilo mu aldın sen..sanmıyorum..
ayrıca sakın üzme kendini,diyetisyene başlamışsın hem
mutlaka faydası olacaktır..

cnm keşke yanlışlık olsa
2 kasımda doktoruma gittiğimde 70 çıktım.
10 kasımda diyetisyende 72 üstümdekileri düşsek 71 çıkar yani en az 1 kilo almış oluyorum 1 haftada.
diyetisyene 2008 yılındada gitmiştim o zaman çok faydası olmuştu inşallah şimdide olucak inanıyorum.

ay bende 17+0 bugun itibaryla 3 kilo aldım toplamda 52+3 aynı yiyorum nasıl alyrm kilo blmyrm ya bide burda herkes yedryr ya off kapasitemn ustunde yuklenyrlar :84:

Bugün itibari ile 21.haftamızı bitiriyoruz ve ben 63 kiloyum. 3 kilo almışım başlangıçtan beri...bu da demek oluyor kiiii 12 kilo ile doğum yapma hayalleri suya düştü gibi ....

bende şuana kadar 3kilo almışım 2 hafta öncesine kadar hiç almamıştım birden 3 kilo nasıl aldım anlamadım.

Bugün itibari ile 21.haftamızı bitiriyoruz ve ben 63 kiloyum. 3 kilo almışım başlangıçtan beri...bu da demek oluyor kiiii 12 kilo ile doğum yapma hayalleri suya düştü gibi ....

canım bence çok iyi kilon..nerdeyse 6.aya gireceksin normalin bile altında sayılır yani..
bence hayallerinin suya düşmesi çok zor daha önünde kocamaan 9 kilo var ve sadece
4 ayın var,hem ideali de bu,bence hiç merak etmee,süper gidiyorsun..

Bnde şu ana kadar 1 kilo vermiştim hamilelikte onu geri aldım sadcee ama bunda sonra ne olur bilmem ! :18:

kesinlikle çok güzeel..insan imreniyor böylee..hep şunu düşünüyorum
az kilo alanlar yemek yemiyor mu yoksa yiyip kilo mu almıyor

Ay ağzından bal damlıyor şekerim...Bakalım doktorumuz ne diyecek hafta sonu geçen ay 2 kiloya yakın almıştım üst sınırda demişti bu ay ne diyecek bakalım.son aylarda çok alınıyormuş. 6.ayı 1 kilo ile atlatırsam yırtarım sanırım. Ama almıyım kilo diye özel bir çabam yok. bu ara ekmeği hamur işini abarttımdı kayınvalidenin yemekleri ile doymadığım için :) Şimdi kendi düzenime döndüm şükür onun için sağlıklı ve dengeli beslenmeye dikkat ediyorum. Sende durum nasıl???

Gebelikte (hamilelikte) kilo alımı hesaplayıcı - gebelik.org - Jinekolog Operatör Dr. Kağan Kocatepe
kızlar burdan haftamıza göre kilo alımımızın iyi olup olmadığına bakabiliriz:)

ahhh canım sormaaa...bana tatil bir yaradı bir yaradı...2 kilo ile döndüm diye hayıflanıyordum yaa dün..
ama biraz yolculuk şişlikleri varmış sanırım bugün sabah tartıldım 700 gr.eksik geldim..ama yine de bu ayki kafasitemi aştım tabi..
toplam da da 5.3 kilo gibi bişey dolu...ben bu ayı 5 max.6kiloyla bitireyim diyordum ama biraz zor olacak galibaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…