2011 Nisan Annelerinin Kilo Takibi

canım ama gebelik org da 20. haftada olan gebe 5 ile 7 kilo arasında alır diyor. alt sınırdasın yani

kızlar bizde bugün gittik doktora 2 kasımda gittiğimde 70.7 çıkmıştım bugünde aynı kiloda çıktım çok şükür kiloları bebeğim almış.250 gramdan 492 grama yükselmiş.
yarında diyetisyenim var bakalım orda ne çıkıcak kilom.
gebeliğe 64 ile başlamıştım 21+5 günlüğüm 6.7 kg almışım.

olur canım ya neden olmasın kabızlık varsa o da yapıyor şişlik. ara ara hızla alıp duruluyoruz bazen sanki ama artık dikkat etmek lazım tabi ekmeği,makarna ve pilavı keseyim diyorum ama olmuyor ki... of of tatlıyada sardım bu ara zaten...

ben 5 kilo aldım son ayımda dikkat edicem bunlar bebeğe değil bana yağ olarak kalıcak neyse bu ay kilo almadan bitirmeliyim

canım ama gebelik org da 20. haftada olan gebe 5 ile 7 kilo arasında alır diyor. alt sınırdasın yani
eveet canım ama sınırlarda olması da dikkat gerektiriyor tabi..benimde iştahım hamileliğimin başından beri çok açık..
yani kontrolü elden bıraktığım an deli gibi kilo alıyorum...ama her zaman da kontrol olmuyor ki anacıım..tatlı ve çikollataya düştüm birde..
hedefim 13 kg.idi ama bakalım,oyuzden stres yapıyorum..sen ne güzel rahatsın,kilo derdin yok çok şanslısın

aaa ne güzeel Aysu,bravo valla,azmin elinden bişey kurtulmazmış işte..
inş.böyle devam eder,moralin de yerine gelmiştir,kilolar bebişlereee

haklısın cnaım,karbonhidratı kontrollü yemeye çalışıyorum ama ozaman da doymamış gibi hissediyorum..
arada bırakıyorum..tatlı konusu bende de fenaa..

son bir ayda 1 kg almışız 63 kg olmuşum 57 den 63 e çıktık 18 haftada son haftalardan ne olurum acep 70 le biter inşallah

dün doktora gittim 1 kilo almışımaldığım toplamda 1 kilo

ama doktor fazla rahatlık yapmasın bu sende. kontrolü elden bırakma çünkü kilo alacağın dönemler başladı iştahın açık olacak 1 ayda 4-5 kilo alıp gelebilirsin de dedi. yani öbür ay gelirsin bir bakarızki aldığın toplam kilo 6-7 olmuş oda tehlikeli dedi. dün bizimkinin bi negatifliği üstündeydi zatenama canın istediğini de ye şu an gayet müsait kilon fakat miktarları abartma dedi.

bende 20.haftamdayım toplam 5 kilo almışım daha heray 1 kilo görünüyor yani bence iyi gidiyorum sonrası allah kerim :)))

ben şuana kadar 2 kilo aldım gibi görünüyo değişmedi sanırım yada 2.5 olmuş olabilir.. ben kendimden bunu beklemezdim biliyosunuz 4 ay yattım diyelim hiç hareket etmedim..ama magnezyum bende kabızlığı engelledi..bide suya borçluyum sanırım o bana yaradı..

maaşllh canm benm çok guzel gdyrsn

21+2 de 4 kilo almış görünüyorum. 63 ile başladım. 3 kilo bulantıdan verdim. şimdi 64 oldum. ama doktor önceden verdiklerimi de sayıp 60 dan hesapla dedi. 4 kilo almışııım. dikkat etmem lazım. aç değilim ama doyma sınırım yok. önüme ne konsa yerim gibime geliyor.

21+5 itibari ile 4 kilo almışım.doktorum dikkat etmem gerektiğini söyledi...Nasıl olacaksa ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…