- Konu Sahibi cimcimenaz
-
ahhh canım sormaaa...bana tatil bir yaradı bir yaradı...2 kilo ile döndüm diye hayıflanıyordum yaa dün..
ama biraz yolculuk şişlikleri varmış sanırım bugün sabah tartıldım 700 gr.eksik geldim..ama yine de bu ayki kafasitemi aştım tabi..
toplam da da 5.3 kilo gibi bişey dolu...ben bu ayı 5 max.6kiloyla bitireyim diyordum ama biraz zor olacak galibaa
olur canım ya neden olmasın kabızlık varsa o da yapıyor şişlik. ara ara hızla alıp duruluyoruz bazen sanki ama artık dikkat etmek lazım tabi ekmeği,makarna ve pilavı keseyim diyorum ama olmuyor ki... of of tatlıyada sardım bu ara zaten...
ahhh canım sormaaa...bana tatil bir yaradı bir yaradı...2 kilo ile döndüm diye hayıflanıyordum yaa dün..
ama biraz yolculuk şişlikleri varmış sanırım bugün sabah tartıldım 700 gr.eksik geldim..ama yine de bu ayki kafasitemi aştım tabi..
toplam da da 5.3 kilo gibi bişey dolu...ben bu ayı 5 max.6kiloyla bitireyim diyordum ama biraz zor olacak galibaa
eveet canım ama sınırlarda olması da dikkat gerektiriyor tabi..benimde iştahım hamileliğimin başından beri çok açık..canım ama gebelik org da 20. haftada olan gebe 5 ile 7 kilo arasında alır diyor. alt sınırdasın yani
aaa ne güzeel Aysu,bravo valla,azmin elinden bişey kurtulmazmış işte..kızlar bizde bugün gittik doktora 2 kasımda gittiğimde 70.7 çıkmıştım bugünde aynı kiloda çıktım çok şükür kiloları bebeğim almış.250 gramdan 492 grama yükselmiş.
yarında diyetisyenim var bakalım orda ne çıkıcak kilom.
gebeliğe 64 ile başlamıştım 21+5 günlüğüm 6.7 kg almışım.
haklısın cnaım,karbonhidratı kontrollü yemeye çalışıyorum ama ozaman da doymamış gibi hissediyorum..olur canım ya neden olmasın kabızlık varsa o da yapıyor şişlik. ara ara hızla alıp duruluyoruz bazen sanki ama artık dikkat etmek lazım tabi ekmeği,makarna ve pilavı keseyim diyorum ama olmuyor ki... of of tatlıyada sardım bu ara zaten...
ben şuana kadar 2 kilo aldım gibi görünüyo değişmedi sanırım yada 2.5 olmuş olabilir.. ben kendimden bunu beklemezdim biliyosunuz 4 ay yattım diyelim hiç hareket etmedim..ama magnezyum bende kabızlığı engelledi..bide suya borçluyum sanırım o bana yaradı..
maaşllh canm benm çok guzel gdyrsn
21+5 itibari ile 4 kilo almışım.doktorum dikkat etmem gerektiğini söyledi...Nasıl olacaksa ...
ay 1 kilo alana da dkkat et 5 kilo alana da dkkat et dyr bu doktorlar yaaa anlamyrm ben onları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?