2011 Nisan Annelerinin Kilo Takibi

Perşembe günü ilk defa sağlık ocağına gittim...Orada acayip bir tartı ile tarttılar beni veee 1 ayda 3 kilo almış çıktım...Şokladım vallah...Çıktığım gibi çarşıda bir eczaneye daldım dijital tartı ile tartıldım ve 1 ayda 1 kilo almışım ve derin bir oh çektim çünkü hamile kaldığımdan beri dr. dijital tartı ile kilomu takip ediyor...Bu zamana kadar toplam 5 kilo almış bulunmaktayım...

20+4 üm ve henüz 1kğ aldım..ilk bebeekteki gibi son aylarda şişeceğimi düşünüyorum :82:

Bende 4 kilo aldım her ay bir kilo ama sağlık ocağındaki ve doktordaki tartıya sinir oluyorum iki kilo fazla gösteriyor(

arkadaşlar tuza dikkat edin. geçen hafta perşembe 64 kilo iken salı günü 68 çıktım şoklara girdim . bi de doktorum aklıma geldi diğer dünyaya gidip gidip geldim. sonra ablamın tavsiyesi ile tuzu bıraktım iki günde 65,5 kiloya indim. ama bir haftada bu kadar kilo dda çok. tuzu tamamiyle kesemiyorum ancak azaltmayı başarabildim. gebeliğim yaza gelseydi ne olurdum bilemiyorumm

canım ya ne kadar fark etmiş kısa sürede tuzu bırakman. benim tansiyonum çok düşük olduğu için tuzu kısma gibi bir lüksüm yok maalesef

bende 22 haftadayım 4-4.5 kg aldım ilk 3 ay hiç almadım kilo yüüzm kilo aldı ama birde karnım diğer yerler aynı gibi hee azcıkda kalçalandım

Ben 9. haftamda ogrendigim icin sadece tahmin ediyorum: Gecen yaz 61 kilo idim hep bu civarlardaydim. Ilk olculdugumde 62.7 kilo olmustum. Yani ilk 10 haftada 1.7 kilo almisim. Simdi ise neredeyse 20. haftamdayim ve 64.5 kiloyum yani 10 haftada 1.8 kilo almisim.
Toplamda tahminen 3.5 kilo 20 haftada.... Nasil sizce kizlar???

su an tam 49 um kızlar 45+4 gibi oldu yani ama doktorum dediki bundan sonra nasl aldıgını anlamayacaksın. bide bizim doktor 12 kiloya kadar izi verdi bana ama imkansız sanırım su an:))

22+0 itibariyle 1 kilo aldım. bebişim 510 gramAMA HERKES BÖYLE OLAN HAMİŞLERİN SON AYLARDA ACAİP KİLO ALDIĞINI SÖYLÜYOR

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…