- Konu Sahibi cimcimenaz
-
oğluşum bir doğsun insallah o zman gelcem izmire hem bebişleride görmüş oluruzsensiz forum olur mu canım benim sen ebru şallıyı sollasanda atmayız
kızlar aramızda kalsın ama bende başta leegörkem olmak üzere diğer 1-2 kilo alan annişlere sinir olmaya başladım.Yiyin kardeşim sizin yüzünüzden bize çok kilo almışsınız diyorlar.Sabah kalkın bal kaymak yiyin,1 saat sonra yine bi tost yiyin sonra öğle yemeği yiyin ne bilim arada börek çörek yiyin yani sürekli yiyin.7 kilo almışım yavvvvv utanıyorum söylemeye 6 kilo aldım diyorum soranlara.
Ve sonumu merak ediyorum:18:
kulaklarım çınladı bir kilo topiğimize gireyim dedim. anammm kızlar bana gıcık olmaya başladı:18::18:ya valla yiyorum kızlar ya. bu gidişle benimle kimse konuşmayacak tek başıma biçare yapayalnızz geçireceğim hamileliğimihep diyorum benim herşeyim anormal bu da öyle oldu beklediğim gibi kızlar normal olan sizsiniz o yüzden hiçç kafaya takmayın. ben yine de hepinizi seviyorum
ayy canım benim sen hiç kilo almdan 4kilo bir tosuncuk bebişinde olsa seni yalnız bırakırmıyım hiç
21+2 ve alınmış 8 kg 9 ayın sonunda yuvarlanacak kıvama gelmiş olucam
belki biraz olsun içiniz rahatlar diye yazıyorum , hem kızmazsınız belki:26:23+6 itibariyle toplamda 2 kilo:78:
belki biraz olsun içiniz rahatlar diye yazıyorum , hem kızmazsınız belki:26:23+6 itibariyle toplamda 2 kilo:78:
sonunda nihayet 1 kilo daha aldırdık leegörkemmekuzucuk büyüyor annesi 6 aylık oldu artık
ya galiba ben sonradan açılcambakalım son 3 aydaki durumu ben de merak ediyorum. dedikleri gibi 3 ayda 14 kilo alacakmıyım yoksa 7-8 kilo alarakmı tamamlayacağım görcezzz
canım hangi ara alıcaksın 15 kiloyu sanmıyorum en fazla 10 olabilir ayda 3 kilo alsan son aylarda hepsi bu kadar olur bence:))ben bu ay kilo almadım
toplamda 7 kilo oldum ve artmaya devam ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?