2011 Nisan Annelerinin Kilo Takibi

oğluşum bir doğsun insallah o zman gelcem izmire hem bebişleride görmüş oluruzsensiz forum olur mu canım benim sen ebru şallıyı sollasanda atmayız

oğluşunu görürsem ısırırım ama haberin olsun yemeğe onunla başlayabilirimben de hamileler için pilates dvd si çıkarcam hayatımda hiç yapmamış olsamda topla bir oraya bi buraya yuvarlanırım biliyomuş gibi sonra da ben formumu buna borçluyum derim

kızlar aramızda kalsın ama bende başta leegörkem olmak üzere diğer 1-2 kilo alan annişlere sinir olmaya başladım.Yiyin kardeşim sizin yüzünüzden bize çok kilo almışsınız diyorlar.Sabah kalkın bal kaymak yiyin,1 saat sonra yine bi tost yiyin sonra öğle yemeği yiyin ne bilim arada börek çörek yiyin yani sürekli yiyin.7 kilo almışım yavvvvv utanıyorum söylemeye 6 kilo aldım diyorum soranlara.
Ve sonumu merak ediyorum:18:

sana sonuna kadar katılıyorum canım..ama bizde 6.ayımıza girdik 6 kilo cok deil hep bu leegörkemin suçu12ile 15 kilo normal hamileleilkte biz normaliz bi kere

kızlar bende leegorkem gibi 1 kilo almış biri olarak gerçekten eskisi gibi devam ediyo yeme alışkanlığım kısıtladığım falan yok demek ki bünye.

kulaklarım çınladı bir kilo topiğimize gireyim dedim. anammm kızlar bana gıcık olmaya başladı:18::18:ya valla yiyorum kızlar ya. bu gidişle benimle kimse konuşmayacak tek başıma biçare yapayalnızz geçireceğim hamileliğimihep diyorum benim herşeyim anormal bu da öyle oldu beklediğim gibikızlar normal olan sizsiniz o yüzden hiçç kafaya takmayın. ben yine de hepinizi seviyorum

ayy canım benim sen hiç kilo almdan 4kilo bir tosuncuk bebişinde olsa seni yalnız bırakırmıyım hiç

kızlar ya ben endişelenmeye başladım çünkü 21+2yim ve bu sabah itibariyle 8 kilo almış durumdayım hatta gün içi 9 kilo falan fark çıkıyo... birden bire aldım ve nedenini anlamıyorum çünkü çok yemiyorum...3 gün önce bebegim 375 çıktı... anlamadım bi sorun mu var acaba bende???

sonunda nihayet 1 kilo daha aldırdık leegörkemmekuzucuk büyüyor annesi 6 aylık oldu artık

ya galiba ben sonradan açılcambakalım son 3 aydaki durumu ben de merak ediyorum. dedikleri gibi 3 ayda 14 kilo alacakmıyım yoksa 7-8 kilo alarakmı tamamlayacağım görcezzz

ya galiba ben sonradan açılcambakalım son 3 aydaki durumu ben de merak ediyorum. dedikleri gibi 3 ayda 14 kilo alacakmıyım yoksa 7-8 kilo alarakmı tamamlayacağım görcezzz

canım hangi ara alıcaksın 15 kiloyu sanmıyorum en fazla 10 olabilir ayda 3 kilo alsan son aylarda hepsi bu kadar olur bence:))ben bu ay kilo almadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…