2011 Nisan Annelerinin Kilo Takibi

KIZLAR ŞUANA KADAR 1 KİLO ALAN ARKADAŞLAR SEÇİLMİŞ KİŞİLER ONLARI GÖZETEN Bİ GÜÇ VAR O YÜZDEN BAKMAYIN SİZ ONLARA YOKSA AY NE GÜLÜYORUM YA ÜHÜÜÜÜ 1 KİLO YA MAŞALLAH...ANEM BİZ ALDIK 6 KİLO. ...................SAĞLIKLA BEBİŞLER DÜNYAYA GELSİNDE NAPALIM.. ARTIK Bİ YOLUNU BULUR VERİRİZ KİLOCUKLARI..

22+0 itibariyle 1 kilo aldım. bebişim 510 gramAMA HERKES BÖYLE OLAN HAMİŞLERİN SON AYLARDA ACAİP KİLO ALDIĞINI SÖYLÜYOR

1 kio mu halaa
amaan çıldıracağım,nasıl beceriyorsun tatlım,yada bünyen kilo kabul etmiyor galiba..
o 1 kiloda bebişindir zaten,maşallaah,son aylara alıcam diye bize moral veriyorsun ama yemezler...
4 ayda 12 kilo alamazsın sen bu gidişle..hem alsan da yine ideal sınırlar içindesin..

seni bizim topiğin çıtırı ilan ettim,gerçi daha zayıf arkadaşlar var ama kilo alımı bakımından

22+3 de 6 kilo almış bulunuyorum hatta küsürüde olabilir
13 kilo hayallerim suya düştü böylecee..amaan bebeğim sağlıklı olsun +3-5 önemli değil
dimi kızlaaar,oyuzden karalar bağlamıyorum ama kontrolü de bırakamıyorum tabi..bazeen

ciddimi ya bende 20 haftada 1 kilo aldım.sonra çok almayız umarım

canım herkes bana öyle dedi son 3 ay birden 14-15 kilo alan bile varmış. birden almak daha kötü. çatır çutur çatlarız ne sürersek sürelim:18:

Maşallah canım yaa. Sadece bir kilo mu Ben 52 ile başladım şu an 59 kiloyum yaa. Çok fena kilo alıyorum ama nasıl aldığımı hiç bilemiyorum.

Ben de yiyorum ama valla anlamadım. Normalde bünyem de müsaittir. Hamilelik yaradı galiba Bide boyum uzun değil 163 kilom da 55 şu an itibariyle. Çok da zayıf değilim ondanmıki:26:

seçilmiş kişi ha ay esracım hiç güleceğim yoktuBen de anlamadım neden böyle oldu:44:Ama zamanında Ebru Şallı yı çok kınamıştım. Hiç yemek yemiyordur bebeği besleyemiyordur kilosuna dikkat ediyordur diyeEee Allah da başıma verdi şimdide ben yiyorum ama alamıyorum. Benim arkamdan da kesin öyle diyorlardır

canım benim boyum uzun değil çıtırlık kadar zayıf değilim 163 ümayyy yine de teşekkür ederim ama ilanın için layık olmaya çalışcam sabah sabah moralim düzeldi kızz

ama gerçekten 4-5 kişi son aylarda 14-15 bile alabilirsin dediler. aman alırsamda alırım napalım en fazla çatlarım bebişimden kıymetlimiaslında gece kalkıp tahin-pekmez falan kaşıklıyorum ama demeki dediğin gibi bünye

amanın topiğin çıtırı seçilmiş leegorkem tatlım onu bende duydum birden çok alanları da ins almazsın o kadrını düşünme sen çok iisin ..ay biz hamile pantalonuna gectik bile gülsem mi ağlasam mı :82: bizde şimdilik + 4 kiloayla gdyrz bakalım dr amcaya kadar pek almayalım da kızmasın bizee

kızlar cidden ya bende sadece 20 haftada 1 kilo aldığıma inanamıyorum zaten kocamda gıcık oluyo çünkü benim yerime o alıyo

ciddimi ya bende 20 haftada 1 kilo aldım.sonra çok almayız umarım

22+0 itibariyle 1 kilo aldım. bebişim 510 gramAMA HERKES BÖYLE OLAN HAMİŞLERİN SON AYLARDA ACAİP KİLO ALDIĞINI SÖYLÜYOR

Bu iki mesaj için yazı yazmak istemiyorum anlayın lütfen :84::84::84: şaştım kaldım ne diyeyim toplamda 6 kilo alan ben sizleri yürekten tebrik ediyorum

Bu iki mesaj için yazı yazmak istemiyorum anlayın lütfen :84::84::84: şaştım kaldım ne diyeyim toplamda 6 kilo alan ben sizleri yürekten tebrik ediyorum

ya bende 6 kilo aldım ve çok üzülüyorum buna, bebişim 350 gram. üstelik bu kiloların çoğunu son 2-3 haftada aldım. birden pörtledim yani ((

valla bana göre çok süüpeeerrrr... keşke bende o kadar alsaydım

24. haftamdayım 4.5-5 kilo aldım.doktorum her ay 1 kilo alsan yeter dedi..21.haftamda bebişimde 500 gr.dı galiba bebeğin kilosu normal olduğundan aşırıya kaçmamı istemedi.

leegörkem sana gıcık olmaya basladım yaaaaaaaaaaaaaaabu kadar az kilo alınırmı psikolojimizi bozuyorsunsana gelip ben yedircem sonunda valla az kaldı izmir havasıda alırız oğlusumla canım bozulma sakın cok seviorum seni

kızzz yokkk ben sana bozulurmuyum hiççç..valla gıcık olmakta sonuna kadar haklısın ben de kendime gıcık olmaya başladımzaten benim hayatta neyim normaldiki bu normal olsundediğim gibi kızlarrr normali sizsiniz ben değilayy sen yine de gel hayatım oğluşunla, gelirsen günde 100 öğün yer yine de kilo alırım ben yeter ki gelben de çok seviyorum seniiibeni yakındır atacaksınız zaten forumdan

ay leegorkem'e yemek yeme kampanyası mı başlatsak

evet kampanya isterim kendi adıma tüm ülke çapında hatta mümkünse evrensel olsunaslında yiyorum da gece uykudan kalkıp ..... yiyorum ama ne olduğunu yazmıcamayy ben buralara çok uğramıyım en iyisi sonunda dışlancamkızlar kilo alır almaz yazcam sözzz

harkasın merak etme canım sen sakn dert etme ha kilo almyrm diye saka yapyrz biz hep böle gdersin ins önemli olan bebişin

harkasın merak etme canım sen sakn dert etme ha kilo almyrm diye saka yapyrz biz hep böle gdersin ins önemli olan bebişin

yok tatlım ben hiç alınmıyorum gücenmiyorum hatta hoşuma gidiyor gülüyorumda merak etme. ilk başta çok kafama takıyordum üzülüyordum ama bebişin kilosunun iyi olduğunu duyunca koyuverdim ipin ucunu gittihiç üzülmüyorum artık. bebişim ii olsun da varsın anası anoreksiya olsun

oğluşum bir doğsun insallah o zman gelcem izmire hem bebişleride görmüş oluruzsensiz forum olur mu canım benim sen ebru şallıyı sollasanda atmayız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…