- Konu Sahibi cimcimenaz
-
22+0 itibariyle 1 kilo aldım. bebişim 510 gramAMA HERKES BÖYLE OLAN HAMİŞLERİN SON AYLARDA ACAİP KİLO ALDIĞINI SÖYLÜYOR
22+0 itibariyle 1 kilo aldım. bebişim 510 gramAMA HERKES BÖYLE OLAN HAMİŞLERİN SON AYLARDA ACAİP KİLO ALDIĞINI SÖYLÜYOR
ciddimi ya bende 20 haftada 1 kilo aldım.sonra çok almayız umarım
Maşallah canım yaa. Sadece bir kilo muBen 52 ile başladım şu an 59 kiloyum yaa. Çok fena kilo alıyorum ama nasıl aldığımı hiç bilemiyorum.
KIZLAR ŞUANA KADAR 1 KİLO ALAN ARKADAŞLAR SEÇİLMİŞ KİŞİLER ONLARI GÖZETEN Bİ GÜÇ VAR O YÜZDEN BAKMAYIN SİZ ONLARA YOKSA AY NE GÜLÜYORUM YA ÜHÜÜÜÜ 1 KİLO YA MAŞALLAH...ANEM BİZ ALDIK 6 KİLO. ...................SAĞLIKLA BEBİŞLER DÜNYAYA GELSİNDE NAPALIM.. ARTIK Bİ YOLUNU BULUR VERİRİZ KİLOCUKLARI..
1 kio mu halaa
amaan çıldıracağım,nasıl beceriyorsun tatlım,yada bünyen kilo kabul etmiyor galiba..
o 1 kiloda bebişindir zaten,maşallaah,son aylara alıcam diye bize moral veriyorsun ama yemezler...
4 ayda 12 kilo alamazsın sen bu gidişle..hem alsan da yine ideal sınırlar içindesin..
seni bizim topiğin çıtırı ilan ettim,gerçi daha zayıf arkadaşlar var ama kilo alımı bakımından
ciddimi ya bende 20 haftada 1 kilo aldım.sonra çok almayız umarım
Bu iki mesaj için yazı yazmak istemiyorum anlayın lütfen:84::84::84: şaştım kaldım ne diyeyim toplamda 6 kilo alan ben sizleri yürekten tebrik ediyorum
Ben 9. haftamda ogrendigim icin sadece tahmin ediyorum: Gecen yaz 61 kilo idim hep bu civarlardaydim. Ilk olculdugumde 62.7 kilo olmustum. Yani ilk 10 haftada 1.7 kilo almisim. Simdi ise neredeyse 20. haftamdayim ve 64.5 kiloyum yani 10 haftada 1.8 kilo almisim.
Toplamda tahminen 3.5 kilo 20 haftada.... Nasil sizce kizlar???
ya bende 6 kilo aldım ve çok üzülüyorum buna, bebişim 350 gram. üstelik bu kiloların çoğunu son 2-3 haftada aldım. birden pörtledim yani((
leegörkem sana gıcık olmaya basladım yaaaaaaaaaaaaaaabu kadar az kilo alınırmı psikolojimizi bozuyorsun sana gelip ben yedircem sonunda valla az kaldı izmir havasıda alırız oğlusumla canım bozulma sakın cok seviorum seni
ay leegorkem'e yemek yeme kampanyası mı başlatsak
evet kampanya isterim kendi adıma tüm ülke çapında hatta mümkünse evrensel olsunaslında yiyorum da gece uykudan kalkıp ..... yiyorum ama ne olduğunu yazmıcam ayy ben buralara çok uğramıyım en iyisi sonunda dışlancam kızlar kilo alır almaz yazcam sözzz
harkasın merak etme canım sen sakn dert etme ha kilo almyrm diyesaka yapyrz biz hep böle gdersin ins önemli olan bebişin
kızzz yokkk ben sana bozulurmuyum hiççç..valla gıcık olmakta sonuna kadar haklısın ben de kendime gıcık olmaya başladımzaten benim hayatta neyim normaldiki bu normal olsun dediğim gibi kızlarrr normali sizsiniz ben değil ayy sen yine de gel hayatım oğluşunla, gelirsen günde 100 öğün yer yine de kilo alırım ben yeter ki gel ben de çok seviyorum seniii beni yakındır atacaksınız zaten forumdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?