- Konu Sahibi cimcimenaz
-
teşkkr edrm canm benm..boyum1.62 tatlım..hamile olmak ve kilo vermek ikisni aynı cumlede kuramyrm bile
2 gündür çok kötü farenjit oldum.3 gün önce 3.6 idim
ama yutkunmak işkence gibi.yemek içmek işkence.
canım bişey istese bile yiyemiyorum
sadece ılık süt,peynir yoğurt,taze sıkılmış meyve suyu.
onlarda bebek için ona yarayacak şeyler yemeye çalışıyorum zorla
valla ya sadece zarif bir göbek gördüm
boyun kaç acaba canım
buarada 3.5 tan 4 olmuşumdur diyordum sabah aç karna çıktım 3 kilo çıktı. bir alıyor bir veriyorum anlamadım
gercek olan sabah ac karnina tartildigin canim..
randevum çarşambaya kimbilir dr da kaç çıkarım ya uyuz oluyorum kıyafetleri,çizmeleri hiç hesaba katmıyorlar.ne çıkarsa onu aldın göüyle bakıyor.
aynen bende öylee canım..62 ile kaldım,70ee adım adım yaklaşıyorum..
tarılmaktan vazgeçenlerden biriyim. her gün güne farklı bir kilo ile uyanıyorum. vücudum su mu tutuyor ne? göbeğim ve bel çevrem fena gidiyor başka yerim yok. doktoru da sallamıyom. bazen hiç yemek yiyesim gelmiyor bazen yemek yerken az sonra ne yiyeceğim diye düşünüyorum. gebelik fena kafa yaptı bende
45 ten 52 ye cıktım ama 3 gündür tartılamadım doktorum kızmadı gayet iyi haftana göre dedi şeker testimde cok iyi çıktı şimdilik yemeye devam ama bakalım allah sonumu hayırlı etsin:)))
canım bende ilk hamileliğimde senin gibi zayıftım aldığım kiloyu vermeyeyim diye tüm sülale seferber olduyduk sonra 55 kilo üstümde kaldı güzel olmuştu hep zayıf gezen biri olarak ,
eşim benim ekmeğim yaradı dedi durdu
şimdi 62 ile hamile kaldım 58 e düştüm şimdi 65 kiloyum gene şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?