2011 Nisan Annelerinin Kilo Takibi

teşkkr edrm canm benm..boyum1.62 tatlım..hamile olmak ve kilo vermek ikisni aynı cumlede kuramyrm bile

2 gündür çok kötü farenjit oldum.3 gün önce 3.6 idim
ama yutkunmak işkence gibi.yemek içmek işkence.
canım bişey istese bile yiyemiyorum
sadece ılık süt,peynir yoğurt,taze sıkılmış meyve suyu.
onlarda bebek için ona yarayacak şeyler yemeye çalışıyorum zorla

ay gecmiş olsun tatlım yaaa enyseki bebege yarayack şeyleri yiyeblyrsn skntı yapma ins en kısa zamnda gecer dnlen bol bol sen

bugün itabariyle 9 kilo almis bulunmaktayim..kontrolümde doktoruma dedim biraz fazla diye hayir normal fazla degil dedi.seviyorum ben bu doktoruu

canim ben rendevu günü evde sabah ac karnina tartiliyorum sorunca söylüyorum unutmussam eger benimki de orda kiyafetlerle tartiyo ama kiyafeti düsüyo yazarken :))sende vede tartil git en iyisi..
randevum çarşambaya kimbilir dr da kaç çıkarım ya uyuz oluyorum kıyafetleri,çizmeleri hiç hesaba katmıyorlar.ne çıkarsa onu aldın göüyle bakıyor.

Ben tartılmaktan vazgeçtim...salı doktora gidicem...çok korkuyorum sonuçlrdan Kilo alışım 2 kilo fazla gelebilir die düşünüyorum...

tarılmaktan vazgeçenlerden biriyim. her gün güne farklı bir kilo ile uyanıyorum. vücudum su mu tutuyor ne? göbeğim ve bel çevrem fena gidiyor başka yerim yok. doktoru da sallamıyom. bazen hiç yemek yiyesim gelmiyor bazen yemek yerken az sonra ne yiyeceğim diye düşünüyorum. gebelik fena kafa yaptı bende

bencede kızlar istedgmz seylerden az az yiyerek en azndan tatmn olalaım biraz.... bu dönemde aldgmz kiloları emzrmede werrz ...eger çok skarsak kendmizi lohusa döenmnde bi patlama yaşayıp herseye saldrrz ve o zaömnki kilolar zor werllr yaşasın yemek yemek

aynısı bende de oluyr canım gunum gunumu tutmuyr bazen yemek hayalleri kuryrm tum gun boyunca bazende öle hiç yiyesm gelmyr dengeszleşrdi hamlelk bizi

durdum durdum turnayı gözünden vurdum
kontrole gideceğim zaman 1-2 gün öncesinde mutlaka kilo alıyorum.psikolojikmidir korkudanmıdır nedir bilmem.
kendi tartıma göre 4 kilo almışım 25 haftalığım bu arada
dr a göre 6 kilo
çünkü kıyafet ayakkabı faktörü var malum:86:
ama dr 6 kiloya bile çok iyi gidiyorsunuz dedi:81:..

45 ten 52 ye cıktım ama 3 gündür tartılamadım doktorum kızmadı gayet iyi haftana göre dedi şeker testimde cok iyi çıktı şimdilik yemeye devam ama bakalım allah sonumu hayırlı etsin:)))

45 ten 52 ye cıktım ama 3 gündür tartılamadım doktorum kızmadı gayet iyi haftana göre dedi şeker testimde cok iyi çıktı şimdilik yemeye devam ama bakalım allah sonumu hayırlı etsin:)))

canım bende ilk hamileliğimde senin gibi zayıftım aldığım kiloyu vermeyeyim diye tüm sülale seferber olduyduk sonra 55 kilo üstümde kaldı güzel olmuştu hep zayıf gezen biri olarak ,
eşim benim ekmeğim yaradı dedi durdu
şimdi 62 ile hamile kaldım 58 e düştüm şimdi 65 kiloyum gene şükür

ayy aynen benim eşimde öyle diyor:)))) birde bak bir verdiler iki oldunuz diyor bazen cok gülüyorum:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…