2011 Nisan Annelerinin Kilo Takibi

OF YA 27. HAFTADAYIM VE 5.5 KİLO ALDIM.1 KİLOYU SON 1 HAFTADA ALDIM.BİDE HAREKETLİYDİMDE YANİ.daha 13 haftam var her hafta 1 kilo alırsam vay halime benim.bari 2 haftada 1 kilo alsaydım yaaa.son hafta çok bozdu moralimi

bence sen hiç dert etme aldığın kiloları..hem fizik süper,hemde şuana kadar az bile almışsın..

27. hafta icindeyim. Toplam 7 kilo aldim, standartlara gore olmasi gereken aralikta gorunuyorum:)
Fakat son 4 kiloyu 1 ayda almistim (20. ve 24. haftalar arasinda),
yeniyil ve somester tatili dolayisiyla yemege cok agirlik verdim, bir de yuruyus yapmamistim. Son 2 haftadir kilom ayni duruyor...

durumlr aynı gibi..son anda kilo artışlarıda artmış...ben 2 hafta öncesine kadar 7 ile devam ederken şimdi 11 im 2 haftada 4 kilo ne oluyo ya of....bu 2 haftada almamam lazım ki anca dengelemeliyim bakalım neler olcak... hayırlısı...

anam dün 5.5 tu bugün 6 kilo çıkıyor..anaaeeeeeem yandım ya laaa..günde 500 gr..bide açım yani

26+3'te 10-11 kilo arası neyse sağlık olsun
doğumdan sonra bi de zayıflama topiği açarız- veririz inşallah

Bugün itibarıyla toplam 9 kilo
25+6. Gayet iyi giderken hızlandı şimdi.

Son düzenleme:
anlaşılan hepimiz bir anda şoka uğramışız..29. hafatda gideceğim dr a tam 2 haftam var..dr haşlayacak kesin

29+0 da 9 kiloya doğru adım adım gidiyorum..
70li kilolardayım,şoktayım
hiç bu kadar kilo alacağımı düşünmezdim..

29+0 da 9 kiloya doğru adım adım gidiyorum..
70li kilolardayım,şoktayım
hiç bu kadar kilo alacağımı düşünmezdim..

gayet iyi gidiyosun bence canım hiç moralini bozma, haftana göre kilon alt sınıra yakın, hiç olmazsa sen adım adım gidiyosun.. ben koşuyorum resmen 12 oldu olcak

gayet iyi gidiyosun bence canım hiç moralini bozma, haftana göre kilon alt sınıra yakın, hiç olmazsa sen adım adım gidiyosun.. ben koşuyorum resmen 12 oldu olcak

saol tatlım ma benim hamilelik öncesinden fazlam vrdı..62 kilo ile başladım,
aslında 56-57 ile kalmak isityordum ama beceremedim kilo vermeyi
şimdi de o fazlalığın stresini çekiyorum işte..sanki bu kilolarda kalacakmışım gibi geliyor..
senin başlangıç kilon düşüktür ama..

56 kg ile kaldım ama şimdiden 11 aldım daha 2 aydan fazla var nolur bilmiyorum..
o kilolarda kalmazsın canım merak etme, biraz kilolu hamile kalanlar daha az kg alırlarmış gebelik süresince diyolar. benle aynı kg ile hamile kalan bi arkadaşım 22 kg almıştı, çocuğu 1 yaşında o da normal kilosuna döndü, hiç takmadı kafasına hayret vericiydi valla ne bulursa yiyodu
sen de çok takıyosun heralde benim gibi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…