2011 Nisan Annelerinin Kilo Takibi

30. haftamın içindeyim ve 72 den ====>84 e çıkmışımm..
bayağı kilo aldım ama memnunum.bebeğiminde kilosu iyi çünkü.

27. hafta ve 66kg olmuşum :) 61den 66 ya ama son aylar kesin şişicem hayırlısı artık..bebişte 922 gr :)

7 kilo almışım toplamda... Benim için ideal bi kilo.... 15 ile bitirirsem en fazla... Maşallah bebiş gelişimimde böyle giderse..daha ne istim... Bide kolay doğum..sağlıklı hayırlı bebişimi alim kucağıma hahha oldu

72,5 le hamile kaldim.. su an 81 kiloyum..
nerdeyse 9 kg almis bulunuyorum, allah sonumu hayir etsin..

ya hepiniz citirsiniz bu ardaa, benden kilolusu yok, ya da kilolular sesini cikarmiii

bu arada ilk hamileligimde 85 le kalmistim 95 le doguma gitmistim..
tam kilo verdim diye sevinirken , yine 90 lara merhaba diicem sanirim:44::84:

canm gebelik.org a bak haftana göre kilon normal bence..bu arada ilk hamilelgnde ne kadr az almşn maaşaşllh dyrm

saol cimcimenazcim bakicam simdi oraya.
ilk hamileligimde az aldim evet ama berbat ötesi bir gebelik dönemi gecirdim, 9 ay boyunca gece 3 kere kalkmak üzere hep istifra ettim..
zaten dogumdan hemen sonra 9 kilosu gitmisti, kendime kilo almaya sansim olmadi, sanirim 2nci gebelikte hepsini telafi edicez

Son düzenleme:

aşkitim sen kaaaaç kilo vermiş insansın yine verirsin hiç takma..
bende almıyorum almıyorum diye hava atıyordum..24. hafta doldu hızla ilerliyorum..sana yetişir geçerim bile.
zaten benim kilo almamam mucize olur..bünye öyle müsaitki malesef

ya ben bu ay şaşaladım kaldım...
73 le hamile kaldım geçen ay tartıldım 80 olmuştum şid bu ay tartıldım cuma günü 76 ya geri düşmüyüm ya neden oldu anlayamadım yememde normal ama....
bi açıklama ve tahminde bulunacak biri varmı...

ay inanmıyorum...şok oldum vallahi...doktora sor bence...düzenli yürüyşün varmı..belki ekmek yemiyosun...bi düşün cnm... bebişin iyiyse ne güzel işte oh..

ne güzel senin kilolardan gidiyo demekki doğumdan sonra zayıflıcan demekki

tabi bide şu var. hipertiroidi felan yoktur inşallah ben de var ilaç kullanıyorum. hipertiroidide kilo veriliyo doktoruna bi danış istersen.

ay inanmıyorum...şok oldum vallahi...doktora sor bence...düzenli yürüyşün varmı..belki ekmek yemiyosun...bi düşün cnm... bebişin iyiyse ne güzel işte oh..
canım düzenli yürüyüş yok yemek düzenimizde hemen hemen aynı ekmekten hayatta vazgeçemem çok yemem ama gene de bırakamam yani...
ne güzel senin kilolardan gidiyo demekki doğumdan sonra zayıflıcan demekki
inşallah öyledir canım...
tabi bide şu var. hipertiroidi felan yoktur inşallah ben de var ilaç kullanıyorum. hipertiroidide kilo veriliyo doktoruna bi danış istersen.

ya rabbim korusun belirtilerini felan bilmiyorum ama yoktur inşallah...yarın ultrasona gidicem bakalım bebişimde bişiy yoksa pek umursamam hatta sevinirim yani hakkımda hayırlısı canım...RABBİM'den gelene razıyım...

58 kiloyla hamile kaldım.27.hafta bitiyor.67,5 oldum.hızlı mı aldım bilmiyorum.ama herkes o kadar aldığın belli değil diyor

Bence bu aya kadar 9-10 kilo almak normal fazla değil...ben sözde 7 almışım doktorum dedi..bi karnım var kocaman o kadar...

Ben de 27+4 üm
56 ile hamile kaldım 10 kilo aldım yaa !! ekmek yemem, sevmem zaten normalde, hergün en az 30 dk yürüyorum bana fazla almışım gibi geldi. Haftaya şeker testim var, bakalım ..

ben de 27+4 üm
56 ile hamile kaldım 10 kilo aldım yaa !! Ekmek yemem, sevmem zaten normalde, hergün en az 30 dk yürüyorum bana fazla almışım gibi geldi. Haftaya şeker testim var, bakalım ..

yemende ciddi ciddi bariz fazlalıklar yoksa o bünyeyle alakalı bence... 15 ile bitire bilirsek çok güzel en ideali o çünkü...bence fazla değil...

ooff ooofff ben yanmışım yauww 56 ile başladım şu anda( 26+4 ) 70 kiloyuuummmm

Zayıf olunca demek kilo alınıyo diyolardıda inanmıyodum.... Olsun kuzum ya veririz kiloları..sorun etme...yemende uçuk bişi yoksa sorun yok demek

evet canım ya veririz dimi aman sağlıklı olsunlarda inan ki umrumda değil o kadar kilolar ama baya belli aldığım görenler yarın doğuracak gibisin diyorlar şu fotoyu koymayı becerebilirsem o zaman yorumlarsınız

OF YA 27. HAFTADAYIM VE 5.5 KİLO ALDIM.1 KİLOYU SON 1 HAFTADA ALDIM.BİDE HAREKETLİYDİMDE YANİ.daha 13 haftam var her hafta 1 kilo alırsam vay halime benim.bari 2 haftada 1 kilo alsaydım yaaa.son hafta çok bozdu moralimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…