- Konu Sahibi cimcimenaz
-
72,5 le hamile kaldim.. su an 81 kiloyum..
nerdeyse 9 kg almis bulunuyorum, allah sonumu hayir etsin..
ya hepiniz citirsiniz bu ardaa, benden kilolusu yok, ya da kilolular sesini cikarmiii
bu arada ilk hamileligimde 85 le kalmistim 95 le doguma gitmistim..
tam kilo verdim diye sevinirken , yine 90 lara merhaba diicem sanirim:44::84:
saol cimcimenazcim bakicam simdi oraya.
ilk hamileligimde az aldim evet ama berbat ötesi bir gebelik dönemi gecirdim, 9 ay boyunca gece 3 kere kalkmak üzere hep istifra ettim..
zaten dogumdan hemen sonra 9 kilosu gitmisti, kendime kilo almaya sansim olmadi, sanirim 2nci gebelikte hepsini telafi edicez
ya ben bu ay şaşaladım kaldım...
73 le hamile kaldım geçen ay tartıldım 80 olmuştum şid bu ay tartıldım cuma günü 76 ya geri düşmüyüm ya neden oldu anlayamadım yememde normal ama....
bi açıklama ve tahminde bulunacak biri varmı...
73 le hamile kaldım geçen ay tartıldım 80 olmuştum şid bu ay tartıldım cuma günü 76 ya geri düşmüyüm ya neden oldu anlayamadım yememde normal ama....
canım düzenli yürüyüş yok yemek düzenimizde hemen hemen aynı ekmekten hayatta vazgeçemem çok yemem ama gene de bırakamam yani...ay inanmıyorum...şok oldum vallahi...doktora sor bence...düzenli yürüyşün varmı..belki ekmek yemiyosun...bi düşün cnm... bebişin iyiyse ne güzel işte oh..
inşallah öyledir canım...ne güzel senin kilolardan gidiyo demekki doğumdan sonra zayıflıcan demekki
tabi bide şu var. hipertiroidi felan yoktur inşallah ben de var ilaç kullanıyorum. hipertiroidide kilo veriliyo doktoruna bi danış istersen.
ben de 27+4 üm
56 ile hamile kaldım 10 kilo aldım yaa !! Ekmek yemem, sevmem zaten normalde, hergün en az 30 dk yürüyorum bana fazla almışım gibi geldi. Haftaya şeker testim var, bakalım ..
ooff ooofff ben yanmışım yauww 56 ile başladım şu anda( 26+4 ) 70 kiloyuuummmm
Zayıf olunca demek kilo alınıyo diyolardıda inanmıyodum.... Olsun kuzum ya veririz kiloları..sorun etme...yemende uçuk bişi yoksa sorun yok demek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?