2011 Nisan Bebişlerimizin Cicileri

en garip benim uşak kalmış sanırım, bi çöp bile almadık. daha cinsiyetide belli değil. Sadece annem yorgan, yastık, döşeğini yaptı. Cinsiyeti belli oluncada yüzlerini yapacak. Valla bayıldım arkdaşlar bebiş kıyafetlerinize, bende biraz biraz başlıyım diyorum.

cinsiyetimiz belli oldu bende yeni ciciler ekliyim dedim.
bu elbiseyi geçen yaz bi mağazada beğenip almıştım

bunuda bugün markette gördüm çok hoşuma gitti aldım kızıma

aynen canım hala bir çorap bile alamadık. eşim erken diyor. halası bir hırka, babaannesi de bir don aldı. donansın diye. bırak donanmayı bizimkisi donsuz gezecek bu gdişle.

aynen canım hala bir çorap bile alamadık. eşim erken diyor. halası bir hırka, babaannesi de bir don aldı. donansın diye. bırak donanmayı bizimkisi donsuz gezecek bu gdişle.

Valla biraz zaman geçsin dedik ama, bakalım uşağımız garip kalmasında. Düzeriz allahın izniyle.

Aynen ya benim bebişim de garip kaldı.Ne güzel şeyler almışsınız ama bayıldım.

Benim kayınvalidem de bir battaniye yaptırmış, annem de geçen konuştuğumuzda pazen battaniye dikiyorum torunuma diyordu.Bi onlar var işte.Bayrama gidince görücem artıkın

bizde hiçbir şey almadık oğluşumuza daha.halası converce almış battaniye örüyormuş babannesi pazen battaniye yapıomuş, annasi şampuan ve ıslak mendil aldı o kadar. almak istiyorum ama aha erken diyede düşünmüyor değilim.aralık başında memlekete gidince ordan alırım Diyarbakırda bulamıom zaten...

cnm beğendiğin bişey olursa al... iyi geliyo insana vallahi..benmi öyleyim bilmiyorum..yanımda kıyafetleri bakıp duruyorum...minicik kıyafetlerin içinemi gircek diyorum

cnm güle güle giydir miniğine hepsini.

denizcim nerelerdesin sen ya
özlettin valla kendini.
bebişinin cicileride çok güzelmiş.güle güle giydir cnm.

bunlarda bnm güzel oğluşumun cicileri

cnm güle güle giydir cicilerini miniğine.

bunlarda benim daha bebegim yokken annemin ördükleri ve aldiklarim

cnm maşallah çok ciciler.güle güle giydir bebişine hepsini.

çok güzeller cnm fiyatlarınıda çok iyi almışsın.
iyi günlerde kullansın miniğin inşallah.

cnm çok ciciler güle güle giydir oğluşuna.

cnm güle güle giydir küçük yakışıklıya cicilerini.

cinsiyetimiz belli oldu bende yeni ciciler ekliyim dedim.
bu elbiseyi geçen yaz bi mağazada beğenip almıştım

bunuda bugün markette gördüm çok hoşuma gitti aldım kızıma

oyy maşallah cnm güle güle giysin miniğin.

bende henüz bebişime bişey almayanlardanım..bundan sonra başlıcaz artık inş.kayınvalidem ve annem sağolsunlar başladılar..bende alırım artık..

hepsi çok çok güzel güle güle kullansın .iyi günlerde inşallah.. ya bende koymak istiyorum resimleri ama bi türlü makinamın aktarma kablosunu bulamaıyorum delirmek üzereyim .. içinde bi sürüde resmim var :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…