- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
en garip benim uşak kalmış sanırım, bi çöp bile almadık. daha cinsiyetide belli değil. Sadece annem yorgan, yastık, döşeğini yaptı. Cinsiyeti belli oluncada yüzlerini yapacak. Valla bayıldım arkdaşlar bebiş kıyafetlerinize, bende biraz biraz başlıyım diyorum.
aynen canım hala bir çorap bile alamadık. eşim erken diyor. halası bir hırka, babaannesi de bir don aldı. donansın diye. bırak donanmayı bizimkisi donsuz gezecek bu gdişle.
Aynen ya benim bebişim de garip kaldı.Ne güzel şeyler almışsınız ama bayıldım.
Benim kayınvalidem de bir battaniye yaptırmış, annem de geçen konuştuğumuzda pazen battaniye dikiyorum torunuma diyordu.Bi onlar var işte.Bayrama gidince görücem artıkın
bizde hiçbir şey almadık oğluşumuza daha.halası converce almış battaniye örüyormuş babannesi pazen battaniye yapıomuş, annasi şampuan ve ıslak mendil aldı o kadar. almak istiyorum ama aha erken diyede düşünmüyor değilim.aralık başında memlekete gidince ordan alırım Diyarbakırda bulamıom zaten...
kizlarr kiz bebek sahibi olmak icin cok ugrastim, cok dua ettim.. allahim gönlüme göre verdi..
ögrendigimde aldigim ilk sey u oldu :))
yillar öncesinden , 5yil kadar önce :) bir iki parca almistim , onlarida eklerim yakin zamanda.
hii birde hamile kaldigimi ögrenince annemin aldiklari var.. kiz oldugundan o kadar emindi ki
aa skopri sende almissin don hahaha .. gözümden kacmis.. benimkide 116 .. yani 2-3 yas grubu :roflol:
bakin size ne göstericem..
bu cicileri evliligimin ilk senelerinde almistim.. yani 5-6 yil falan oluyo.
hep kiz cocugu istiyordum..
o zamanlarda hamilelik düsünmüyordum , sadece ilk görüste a$kla alinmis ciciler :))
insallah bizimki bi oyun oynamamistir da kiz olur, ve bunlari giydirmek nasip olur.
mrb arkadaşlar bende allah nasip ederse nisan annesi olacagım.kıyafetleri cok beyendim.cok hoşuma gitti.bende dedim corbada benimde tuzum olsun.
dr cinsiyetinden tam emin deyil ama büyük ihtimal kız dedi.o yüzden fazla kıyafet alamadık 10 gün sonra tekrar kontr var ozaman görürüz inş.
rabbim hepimize hayırlı dogumlar nasip etsin.bende cok dualar ettim büyük ugraşlar verdim rabbim sonunda dilegimi verdi bana rabbim dileyen isteyen herkeze nasip etsin inş.
hamile oldugumu ilk ögrendigimde bu tulumu almıştım.
bu teyzesinin hediyesi
buda kuzenimin hediyesi
Uploaded with ImageShack.us
bunlarda benim ördügüm battaniyeler
sanırım önümüzdeki ay nasip olursa daha fazla eşyalar alırız ozaman onlarıda eklerim şimdilik bu kadar
bunlarda bnm güzel oğluşumun cicileri
bunlarda benim daha bebegim yokken annemin ördükleri ve aldiklarim
ve devami
Bu arada hepinizin cicileri şahane kızlar..Bizde ufaktan başladık almaya.Ufaktan derken yatağı ve arabası hazır oğlumunKampanya varmış diye alıverdik.Henüz kargo gelmedi ama resimleri netten ekleyimde fikir belirtin teyzeleri...
(70x110 cm) kraft deluxe park yatağımız
Kraft Matrix Dlx Travel Sistem Arabamız.satıcı 4 yaşa kadar kullanabileceğimizi idda ederek bizi ikna etti :)
Eki Görüntüle 59116
Eki Görüntüle 59117
Eki Görüntüle 59118
Eki Görüntüle 59119
Eki Görüntüle 59120
Eki Görüntüle 59121
Eki Görüntüle 59122
işte benim yakışıklımın cicileri
cinsiyetimiz belli oldu bende yeni ciciler ekliyim dedim.
bu elbiseyi geçen yaz bi mağazada beğenip almıştım
bunuda bugün markette gördüm çok hoşuma gitti aldım kızıma
cnm maşallah çok ciciler.güle güle giydir bebişine hepsini.
sağol canım inşallah giydiklerinide görürüz.oyy maşallah cnm güle güle giysin miniğin.
aynen canım hala bir çorap bile alamadık. eşim erken diyor. halası bir hırka, babaannesi de bir don aldı. donansın diye. bırak donanmayı bizimkisi donsuz gezecek bu gdişle.
http://www.kadinlarkulubu.com/album.php?albumid=18256
YAMANımın ilk çeyizleri teyzeleri beğeninize sunulmuştur
sağol canım inşallah hepsi sağlıkla gelsin yavrularımızın..ayy ay masallahiyi günlerde kullansin YAMAN bebegimiz insallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?