- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
güle güle kullansın bebişin cnm:)
rengide güzelmiş
[/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]
Uploaded with ImageShack.us
bunlar bebek arabamız ve pusetimiz
sağol cnm hemen söylüyorum hastane çıkışını 35 e aldık fiyatı diğerlerine göre uygun biraz ama kalitesi iyi battaniyesi falan kalın bebek arabası ve pusetide 400 verdik hayatımm
kızlar hepiniz cicilerinizi güle güle giydirin bu da bizim hastane çıkışımız
http://www.kadinlarkulubu.com/album.php?albumid=18256
YAMANımın ilk çeyizleri teyzeleri beğeninize sunulmuştur
ImageShack Album - 2 images kızlar yormayın beniburdan bakın..el örgüsü teyzoşlardan hediye...gerçekten beğendim..
sende güle güle kullan cnm hem güzel hem ekonomik bu ciciler..çok takdir ettim..bunlar bebek arabamız ve pusetimiz
hepinize teşekkür ederim lızlar hep birlikte inşallah ankarada oturanlar için araba ve puseti özelcan bebeden aldık pazarlık yapabiliyorsun ilk başta bize araba icin 500 lü bi rakam vermişti baya indirim yaptılar biz taksitle almamıza ragmen peşin paraya daha çok yaparlar herhalde ankara dışında oturanlar içinde sitesi var ordan fikir edinebilirsiniz
3 tane magazaları var anakarada biri ulusta biz ordan aldık Ulus Mağaza Konya Sok No:37/D Tel: 0 312 324 40 17 a city diye bi alışveriş merkezinde var ordaki magazalrı küçük bide sögütözünde var oraya bende gitmedim
hepinize teşekkür ederim lızlar hep birlikte inşallah ankarada oturanlar için araba ve puseti özelcan bebeden aldık pazarlık yapabiliyorsun ilk başta bize araba icin 500 lü bi rakam vermişti baya indirim yaptılar biz taksitle almamıza ragmen peşin paraya daha çok yaparlar herhalde ankara dışında oturanlar içinde sitesi var ordan fikir edinebilirsiniz
sağol canım amiiin :) hastane çıkışlarını 10 ar liradan aldımcnm çok güzeller rabbim sağlıkla giymeyi nasip etsin inş... hastane çıkışlarını ne kadar aldın?
hepsi çok güzel canım.hastane çıkışınıda çok uygun almışsın.tek battaniyeyi 15 e aldım ben. araban 2 yönlü mü?Araba koltuğu pusetin yerine monte edilebiliyor mu?[/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]
Amin arkadaşım amiin. Hepimizin yavruları sağlıcakla gelsin kucaklarımıza inşallahmaşallh adı gibi çeyizlerde yamanbir değil iki değil bi sürü cicisi olmuş paşanın ya..güle güle kullanmayı nasip etsin rabbim..
ImageShack Album - 2 images kızlar yormayın beniburdan bakın..el örgüsü teyzoşlardan hediye...gerçekten beğendim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?