- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
bunlarda benim daha bebegim yokken annemin ördükleri ve aldiklarim:nazar]
ve devami:nazarhttp://]
Bu arada hepinizin cicileri şahane kızlar..Bizde ufaktan başladık almaya.Ufaktan derken yatağı ve arabası hazır oğlumunKampanya varmış diye alıverdik.Henüz kargo gelmedi ama resimleri netten ekleyimde fikir belirtin teyzeleri...
(70x110 cm) kraft deluxe park yatağımız
Kraft Matrix Dlx Travel Sistem Arabamız.satıcı 4 yaşa kadar kullanabileceğimizi idda ederek bizi ikna etti :)
esrayağmurun un mustafa yusufun cicileri hanımlar....
[
esrayağmurun un mustafa yusufun cicileri hanımlar....
selam kızlar hepinizin cicileri çok güzel allah iyigünlerde giymeyi nasip etsin.bunlarda kızıma gelen hedıyeler.cinsiyeti daha belli olmadığı için ortak renk almıışlar ama hırkamız anneannemızden örme tabiki...ben daha cıkıp alamadım elim ermedi yarım kalırsa diye açıkcası.ama artık başlarım ufaktan.beşiğimiz gelsin onuda canlı canlı koyarım buraya..
Eki Görüntüle 59116
işte benim yakışıklımın cicileri
Eki Görüntüle 59116
Eki Görüntüle 59117
Eki Görüntüle 59118
Eki Görüntüle 59119
Eki Görüntüle 59120
Eki Görüntüle 59121
Eki Görüntüle 59122
Çok güzel canım teyzesi yesin onuda cicilerinide:)
Eki Görüntüle 59116
Eki Görüntüle 59117
Eki Görüntüle 59118
Eki Görüntüle 59119
Eki Görüntüle 59120
Eki Görüntüle 59121
Eki Görüntüle 59122
çok güzeller o battaniyeden bende yaptım... ama 6 taneden çıkıyo aynı poşetten almadım ayrı ayrı alınca ponponları farklı durdu...şimdi onun mavisini yapcam..yumuşacık çok hoş bişi vallahi....hırkasıda çok güzel oluyo...Eki Görüntüle 59116
Eki Görüntüle 59117
Eki Görüntüle 59118
Eki Görüntüle 59119
Eki Görüntüle 59120
Eki Görüntüle 59121
Eki Görüntüle 59122
Maşallah ona yaaa teyzesi yer onu:) Battaniyeden bende istiyorum canım banada öğret:)
Maşallah ona yaaa teyzesi yer onu:) Battaniyeden bende istiyorum canım banada öğret:)
çok güzeller o battaniyeden bende yaptım... ama 6 taneden çıkıyo aynı poşetten almadım ayrı ayrı alınca ponponları farklı durdu...şimdi onun mavisini yapcam..yumuşacık çok hoş bişi vallahi....hırkasıda çok güzel oluyo...
cnm vallahi tavsiye ederim... çok kullanışlı ve şık bişey... ör kullan vallahi...
dscopur çok güzelmiş yakışıklının cicileri..
güle güle giydir,giysin
maşallah çeyizler düzülmüş bile :) güle güle kullan inş..
evet tatlım son hızda düzemey devam edicem inşallah saol canım benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?