- 12 Ağustos 2010
- 1.220
- 108
- 163
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
gşimdi gördüm tam olarak resimleri bende sorun varmış. güle güle kullanın çok güzel ..
Bu arada hepinizin cicileri şahane kızlar..Bizde ufaktan başladık almaya.Ufaktan derken yatağı ve arabası hazır oğlumunKampanya varmış diye alıverdik.Henüz kargo gelmedi ama resimleri netten ekleyimde fikir belirtin teyzeleri...
(70x110 cm) kraft deluxe park yatağımız
Kraft Matrix Dlx Travel Sistem Arabamız.satıcı 4 yaşa kadar kullanabileceğimizi idda ederek bizi ikna etti :)
Bu arada hepinizin cicileri şahane kızlar..Bizde ufaktan başladık almaya.Ufaktan derken yatağı ve arabası hazır oğlumunKampanya varmış diye alıverdik.Henüz kargo gelmedi ama resimleri netten ekleyimde fikir belirtin teyzeleri...
(70x110 cm) kraft deluxe park yatağımız
Kraft Matrix Dlx Travel Sistem Arabamız.satıcı 4 yaşa kadar kullanabileceğimizi idda ederek bizi ikna etti :)
Canım ikisi de çok güzel ama yatağa bayıldım.
Fiyatını da yazar mısın?
Teşekkürler canım ben yatağı 200 e aldım (sitesinde 259 ) araba setini ise 430 a aldım (sitesinde kraftın 520) . İzmirden kemeraltından MİNA bebeden aldım
çok cici bunlarrr teyzesi yer bunları yaa..kırmızıya ayrı bi bayıldım işlemeleri çok hoş..Rabbim güle güle kullanmayı nasip eder inşş..cnm benim..cümlemiizin bebişlerine..
eracim güle güle kullanin bebeginin cicilerini
haha pixel fazla büyük olunca teyzesi küçülttü resmileri koydu :) sağolsun
selam kızlar hepinizin cicileri çok güzel allah iyigünlerde giymeyi nasip etsin.bunlarda kızıma gelen hedıyeler.cinsiyeti daha belli olmadığı için ortak renk almıışlar ama hırkamız anneannemızden örme tabiki...ben daha cıkıp alamadım elim ermedi yarım kalırsa diye açıkcası.ama artık başlarım ufaktan.beşiğimiz gelsin onuda canlı canlı koyarım buraya..
selam kızlar hepinizin cicileri çok güzel allah iyigünlerde giymeyi nasip etsin.bunlarda kızıma gelen hedıyeler.cinsiyeti daha belli olmadığı için ortak renk almıışlar ama hırkamız anneannemızden örme tabiki...ben daha cıkıp alamadım elim ermedi yarım kalırsa diye açıkcası.ama artık başlarım ufaktan.beşiğimiz gelsin onuda canlı canlı koyarım buraya..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?