2011 Nisan Bebişlerimizin Cicileri

canım hayırlıo olsun nerden aldınız bana özel mesaj yollarmıısn canım sanırım internetten aldın

Canım ikisi de çok güzel ama yatağa bayıldım.
Fiyatını da yazar mısın?

kızlar cicilerin hepsi çok güzel güle güle giysin yavrularınız ben tembelliğimden ekleyemedim :)) sizden ricam markalarını ve kaça aldıklarınızı yazarsanız daha faydalı olur...

بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم

çok cici bunlarrr teyzesi yer bunları yaa..kırmızıya ayrı bi bayıldım işlemeleri çok hoş..Rabbim güle güle kullanmayı nasip eder inşş..cnm benim..cümlemiizin bebişlerine..

Teşekkürler canım ben yatağı 200 e aldım (sitesinde 259 ) araba setini ise 430 a aldım (sitesinde kraftın 520) . İzmirden kemeraltından MİNA bebeden aldım

200e çok iii almışsın cnm,kraftın bayağı pahalı çünkü ben netten bakıyorumda ara sıra..güle güle kullan..

esrayağmurun un mustafa yusufun cicileri hanımlar....

esrayağmurun un mustafa yusufun cicileri hanımlar....

Son düzenleme:
dreamer canım yatak ve arabası çok güzelmiş oğluşunun..
hayırlı olsun..fiyatları da gayet uygun almışsın..renkleri çok güzel benetton renkleri...
mışıl mışıl sağlıkla uyusun içince inşallah..arabasıyla da annesiyle bol bol gezsin

selam kızlar hepinizin cicileri çok güzel allah iyigünlerde giymeyi nasip etsin.bunlarda kızıma gelen hedıyeler.cinsiyeti daha belli olmadığı için ortak renk almıışlar ama hırkamız anneannemızden örme tabiki...ben daha cıkıp alamadım elim ermedi yarım kalırsa diye açıkcası.ama artık başlarım ufaktan.beşiğimiz gelsin onuda canlı canlı koyarım buraya..

Eklentiler

• $01112010408.webp
    12,8 KB · Görüntüleme: 68
  • $01112010410.webp
    15,5 KB · Görüntüleme: 48
haha pixel fazla büyük olunca teyzesi küçülttü resmileri koydu :) sağolsun

güle güle kullansınlar inşlallah çok güzeller . iyi günlerde giysinler .bizim bişimiz yok pek daha bi hediye bebek albümümüz ,bir tulum ve bir çıtçıtlı badimiz 2 tanede çorabımız var şimdilik onlarda hediye hep :))

cnm güle güle kullanmayı nasip etisn Allah..çok güzel badilerin..hele pabuçlara bayıldım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…