2011 Nisan Bebişlerimizin Cicileri

erenhava, nisa_86, skorpion74, denizxx..kıyafetlere tek kelime ile bayıldım..Ne zevkli hatunlarsınız yaa..Rabbim , sağlıkla sıhhatle giydirmeyi nasip etsin herbirinize

hepinize cok tesekkür ederim kizlar..bende hos birseylere rastladikca yavas yavas aliyorum iste.
Oyyyy! Yerim Ben o kirmizi patisleri

bayıldım cnm...güle güle giydir inş cnm...

aldıklarınızın hepsi çok güzel. sağlıkla giysin bebişler... ben hala bebişe bi şey almadım. herkes erken diyor. bizde bekliyoruz..... :26:

kızlar aldıklarınız çok tatlı bebişleriniz sağlıcakla giysin cicilerini valla bu kız cicilerine bayılıyorum

erenhava, nisa_86, skorpion74, denizxx..kıyafetlere tek kelime ile bayıldım..Ne zevkli hatunlarsınız yaa..Rabbim , sağlıkla sıhhatle giydirmeyi nasip etsin herbirinize

Ayyy ayakkabılara bayıldım

ilk kez pembe birşeyler aldım sizlerden heveslenip bebişime Ama skorpionun cicilerinin yanında sönük kaldı benimkiler yaaa

bende bende bitiyorum..oglum varken bile gözüm hep kiz kiyafetlerindeydi
Bitiyorum ben bu kız cicilerine...

dreamer hic öyle sey olurmu canim benim seninkilerde cok tatli inan.kiz kiyafeti olsunda camurdan olsun bacimiyi günlerde kullanin!!hepimizinkiler cok güzel.oglanlarinkilerde öyle ama bizimkiler 1 derece daha güzel
ilk kez pembe birşeyler aldım sizlerden heveslenip bebişime Ama skorpionun cicilerinin yanında sönük kaldı benimkiler yaaa

tesekkür ederim.amin insallah..
Allahım ne şirin şeyler bunlar bayıldııııımmmm güle güle giysin Nisa bebiş

sagol caniminan zor gezdim simdi böyle olursam ilerki aylari düsünemiyom(ayaklarim kopuyo hemencecik..
kızlarr ikinizde güle güle kullanın..maşallah kar kış demiyorsunuz alışverişe devam

denizxxx,scorpion,dreamer kızlaar cicilerinize bayııııııııııııldııım..

prensesleriniz hakkaten prenses olup salınacaklar bu cicilerler ortalıkta..
popuşları sallaya sallaya..ayyy yerin ben onları

kızlar teşekkürler...Evet yeni bir hayat için ömrümüze ömür katacak minikler için birşeyler almak çok keyifli kar kış demiyor insan Ay bir an önce doğsalarda doldursalar cicilerinin içlerini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…