- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
arkadaşlar bende 2010 nisan annesiyim....
bende geçen sene aynı telaşlardaydım(tatlı telaşlar)....
şimdi sizin bebiş alışverişlerini görünce yazmadan edemedim..
aldıklarınızın hepsi çokkkk güzeller...güle güle giydirin inş..
kelebegimin hastaneden cikarken giyecekleriburda TR deki gibi cok parcali satilmiyo ancak bunu buldum set halinde oda yeterli zaten
hanımlar bunlarda benim kızıma yeni aldıklarım...
Uploaded with ImageShack.us
teşekkür ederiz arkadaşım ay inşallah bizde bu dönemleri hayırlısıyla atlatıp bebeklerimizi sağlıkla alırız kucağımızaarkadaşlar bende 2010 nisan annesiyim....
bende geçen sene aynı telaşlardaydım(tatlı telaşlar)....
şimdi sizin bebiş alışverişlerini görünce yazmadan edemedim..
aldıklarınızın hepsi çokkkk güzeller...güle güle giydirin inş..
çok şeker canım ya güle güle giysin kelebeğin:89: kelebegimin hastaneden cikarken giyecekleriburda TR deki gibi cok parcali satilmiyo ancak bunu buldum set halinde oda yeterli zaten
kelebegimin hastaneden cikarken giyecekleriburda TR deki gibi cok parcali satilmiyo ancak bunu buldum set halinde oda yeterli zaten
amin canim.hadi seninkileride bekliyoruz!!amanda aman çok güzelmiş bayıldım... bu renkleri seviyorum...
sagol canim insallah..Arkadaslar herkes ne guzel seyler almış böyle!!!! :) hepinizin aldıklarına bayıldım Allah nazarlardan korusun güle güle giysin tüm bebisler!!! Bende ekkledim dolabimiza bişeyler fırsat bulunca eklerim!
tesekkürler canimçok şeker canım ya güle güle giysin kelebeğin:89:
alınan şeyler bir bir koyulunca,bakması daha da güzel oluyor.maşallah canım,senin tontişin cicileri de çok güzel.
amin canim insallah.gercekten kiz cocuklarinin kiyafetleri bamba$ka yaa..cnm güle güle kullan,rengi çok deşğişik ve hoşmuş..tam tızz için :)
bayıldım canım allah güle güle giydirmeyi nasip etsin , kız çocukları bir başka ya herşeylerikokoş çok tatlılar
Canim kizima bugün aldiklarim..
[ımg]http://img34.glitterfy.com/10346/glitterfy0163537965d32.gif[/ımg][ımg]http://img34.glitterfy.com/10346/glitterfy0162917892d32.gif[/ımg]canim kizimabugün aldiklarim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?