2011 Nisan Bebişlerimizin Cicileri

arkadaşlar bende 2010 nisan annesiyim....
bende geçen sene aynı telaşlardaydım(tatlı telaşlar)....
şimdi sizin bebiş alışverişlerini görünce yazmadan edemedim..
aldıklarınızın hepsi çokkkk güzeller...güle güle giydirin inş..

Arkadaslar herkes ne guzel seyler almış böyle!!!! :) hepinizin aldıklarına bayıldım Allah nazarlardan korusun güle güle giysin tüm bebisler!!! Bende ekkledim dolabimiza bişeyler fırsat bulunca eklerim!

teşekkür ederiz arkadaşım ay inşallah bizde bu dönemleri hayırlısıyla atlatıp bebeklerimizi sağlıkla alırız kucağımıza
kelebegimin hastaneden cikarken giyecekleriburda TR deki gibi cok parcali satilmiyo ancak bunu buldum set halinde oda yeterli zaten
çok şeker canım ya güle güle giysin kelebeğin:89:

sagol canim.burda biraz koyu cikmis rengi normalde daha tatli, bende cok severim..
amanda aman çok güzelmiş bayıldım... bu renkleri seviyorum...
amin canim.hadi seninkileride bekliyoruz!!
Arkadaslar herkes ne guzel seyler almış böyle!!!! :) hepinizin aldıklarına bayıldım Allah nazarlardan korusun güle güle giysin tüm bebisler!!! Bende ekkledim dolabimiza bişeyler fırsat bulunca eklerim!
sagol canim insallah..
çok şeker canım ya güle güle giysin kelebeğin:89:
tesekkürler canimbende cok hosuma giderek aldim..
alınan şeyler bir bir koyulunca,bakması daha da güzel oluyor.maşallah canım,senin tontişin cicileri de çok güzel.

bugun dükkanlar acikti 12.00-17.00 arasi bizde ciktik.bir iki sey aldim aksam vakit bulunca koyucam

Son düzenleme:
aldıklarınızın hepsi çok güzel. sağlıkla giysin bebişler... ben hala bebişe bi şey almadım. herkes erken diyor. bizde bekliyoruz..... :26:

kızlar aldıklarınız çok tatlı bebişleriniz sağlıcakla giysin cicilerini valla bu kız cicilerine bayılıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…