2011 Nisan Bebişlerimizin Cicileri

kelebegimin hastaneden cikarken giyecekleriburda TR deki gibi cok parcali satilmiyo ancak bunu buldum set halinde oda yeterli zaten

Canim kizimabugün aldiklarim..

ilk kez pembe birşeyler aldım sizlerden heveslenip bebişime Ama skorpionun cicilerinin yanında sönük kaldı benimkiler yaaa

kızlarr maşallah meleklerinizin cicileri çok güzeller.güle güle giydirin bebişlerinize.
biz yılbaşından sonra başlıcaz almaya herşeyimizi inşallah.
sizinkileri gördükçe sabırsızlanıyorum

Herkes cicilerini sağlıcakla güle güle giydirsin hepsi çok güzeller. Valla zaten geziyorum herşey kız bebeklere yapılmış gibi çılgın şeyler var ..bizde kısmet olurda bi kızımız olursa ona alırız artık..
ellot aldıklarınçok güzel diğer aldıklarınıda görmüştüm . chicco fiyatları nedir pazarda mağazadan çok mu farklı mesela tulumlar ne kadar yada bugün aldıklarına toplam ne kadar verdn . ben karsıda oturuyorum çok beğendim aldıklarını eğer değecekse bi salı günü karsıya geçip toptan alışveriş yapayım diyorum senin bu tezgahtan tabi pazarın tam olarak yerini anlatırsan ..

aman allahım kızçelere ne güzel ciciler almıs annişler benim kızçemin nesi eksik hehehe bnde hafta sonu cekip resimlerini ekliyim kızçemin ama sizlerini kadar elbsemiz yok henuz hiç elbisemiz yok bizim

tüm ciciler birbirinden güzelAllah sağlıkla iyi günlerde giymeyi nasip etsin. Ben de ekleyeceğim yakında ama tek tek foto çekmeye üşeniyorumbenim kızımın da henüz çok süslü şeyleri yok. 0-3 ay arası sanırım süslü şeyler pek olmuyor. biraz daha büyüyünce daha güzel kıyafetler oluyor. henüz 0-3 ay birşeyler aldım 3-6 ayı doğumdan sonra almayı düşünüyorum

canım bende seninle aynı düşüncedeyim o yuzden 0-3 aya kadar olan cicilerini aldım şimdi kızıma örüyom yelek hırka falan en begendiğim modelleri battaniye 3 yerden hediye gelecek kız battaniye güzeli olacak hehehe

evet, çoğunu salı pazarındaki chicco satan tezgahtan aldım.en son aldıklarıma 150 tl verdim.toplu alışveriş için hazırlıklı gitmek lazım.ben yakın olduğu için her salı gitmeye çalışıyorum.yavaş yavaş alınınca bütçeyi sarsmıyo.3-6 ay arası yaza geldiği için daha sezon açılmadı,kışlıklar var.her hafta farklı şeye rastlıyorsun dayanamıyorsun.mesela tulumlara 25 tl verdim,6'lı hastane çıkışı 35 tl,badiler 5-7 tl arsı...mağaza fiyatlarıyla bayağı farklı.

aynen canım. şimdiden örgü 3 battaniyesi oldutabi aile seferberliğiyleben de birşeyler aldım resimlerini ekleyeceğim. yetermi yetmez mi bilmiyorum. ekleyince yorum yaparsınız siz de. ama açıkçası çok şey alıp giydirememek de istemiyorum

cnm bu salı pazarı nerde acaba?

bunu bugün gezinirken gördüm hoşuma gitti aldım hemen de ekledim

çok güzelmiş annesi.
güle güle giysin miniğin.

ay anam winne the pooh ben beyılıyorum bunlara feci taktım Realde bunun lisanslı tulumları zıbınları falan var tulum alcam şimdi.. Bayıldım

aynen yaa ben de çok seviyorum bunları.zaten senin aldıklarına da bayılmıştım.nerde bu real bi de ben bulabilsem. bu da lisanslı ürünmüş bu arada cnm bende cevahirdeki C&A mağazasından almıştım. orda da çok güsel şeyler var ama şimdi çoğu kışlık 6-9 ay almak lazım kışlıkları da. bende olması onları doğunca alırız die düşündüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…