- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
ilk kez pembe birşeyler aldım sizlerden heveslenip bebişimeAma skorpionun cicilerinin yanında sönük kaldı benimkiler yaaa
erenhava, nisa_86, skorpion74, denizxx..kıyafetlere tek kelime ile bayıldım..Ne zevkli hatunlarsınız yaa..Rabbim , sağlıkla sıhhatle giydirmeyi nasip etsin herbirinize
PRENSESİMİN HASTANE ÇIKIŞI İNŞ.
bu cicişleri daha hamile kalmayı hiç düşünmediğim bir zmnda nette çok uygun bulup almıştım.Dolayısı ile cinsiyette belirsizdi orta renk turuncu almıştım..Bu renk kızıma yakışır değil mi teyzeleri?
http://img843.imageshack.us/img843/6126/img0152i.jpg
Bu cicişi de en küçük teyzemiz almış..ben o şapkasına ayrı bayıldım..
ImageShack Album - 2 images
Bu cicişlerimizi de daha cinsiyetimiz belli değilken almıştım..Rabbim gönlüme göre vermiş..HAmdolsun O'na..
Nasıl Beğendiniz mi Teyzoşları
kızlar sonunda bende küçükte olsa birkaç parça bişey aldım..zaten 2 yere baktım öyle acelemiz vardı.bi tanesinde beğendiğim bi iki şeyi alayım dedim..
büyük alışverişi sonra yapacagım inşallah..
Eki Görüntüle 113379 Eki Görüntüle 113375 Eki Görüntüle 113374 Eki Görüntüle 113376 Eki Görüntüle 113377 Eki Görüntüle 113378 bunlarda Mustafa Emirimizin cicileriii
hanımlar bunlarda benim kızıma yeni aldıklarım...
Uploaded with ImageShack.us
kelebegimin hastaneden cikarken giyecekleriburda TR deki gibi cok parcali satilmiyo ancak bunu buldum set halinde oda yeterli zaten
Canim kizima bugün aldiklarim..
ilk kez pembe birşeyler aldım sizlerden heveslenip bebişimeAma skorpionun cicilerinin yanında sönük kaldı benimkiler yaaa
ellot oğlunun cicisi çok güzel güle güle iyi günlerde kullanın
Herkes cicilerini sağlıcakla güle güle giydirsin hepsi çok güzeller. Valla zaten geziyorum herşey kız bebeklere yapılmış gibi çılgın şeyler var ..bizde kısmet olurda bi kızımız olursa ona alırız artık..
ellot aldıklarınçok güzel diğer aldıklarınıda görmüştüm . chicco fiyatları nedir pazarda mağazadan çok mu farklı mesela tulumlar ne kadar yada bugün aldıklarına toplam ne kadar verdn . ben karsıda oturuyorum çok beğendim aldıklarını eğer değecekse bi salı günü karsıya geçip toptan alışveriş yapayım diyorum senin bu tezgahtan tabi pazarın tam olarak yerini anlatırsan ..
bunu bugün gezinirken gördüm hoşuma gitti aldım hemen de ekledim
canım bende seninle aynı düşüncedeyim o yuzden 0-3 aya kadar olan cicilerini aldım şimdi kızıma örüyom yelek hırka falan en begendiğim modelleri battaniye 3 yerden hediye gelecek kız battaniye güzeli olacak hehehe
evet, çoğunu salı pazarındaki chicco satan tezgahtan aldım.en son aldıklarıma 150 tl verdim.toplu alışveriş için hazırlıklı gitmek lazım.ben yakın olduğu için her salı gitmeye çalışıyorum.yavaş yavaş alınınca bütçeyi sarsmıyo.3-6 ay arası yaza geldiği için daha sezon açılmadı,kışlıklar var.her hafta farklı şeye rastlıyorsun dayanamıyorsun.mesela tulumlara 25 tl verdim,6'lı hastane çıkışı 35 tl,badiler 5-7 tl arsı...mağaza fiyatlarıyla bayağı farklı.
ay anam winne the pooh ben beyılıyorum bunlara feci taktımRealde bunun lisanslı tulumları zıbınları falan var tulum alcam şimdi.. Bayıldım
çok şirinmiş,uslu uslu giysin bebişin.
cnm bu salı pazarı nerde acaba?
aysucum salı pazarı 4 leventte sen nerde oturuyorsun?4 levent metro durağının karşısı
aşağı doğru yürüyosun biraz.kime sorsan gösterir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?