- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
canımmmm süper bunlar güle güle giysin bebişin sağlıcakla
rica edrim cnm ne demek her zaman.
oy oyy oyy maşallah cnm çok şekerler hepsi güle güle giysin inşallah bebeğin.
anamm maşallah tiancucum. hepsi de pek bi şeker. güle güle giysin inşallah sağlıkla bebişimizz.epey alışveriş yapmışsın
güle güle giysin canim bebisincicilerinii hepsi cok güzel
canımmmm süper bunlar güle güle giysin bebişin sağlıcaklaçok tatlılar hele lacivertli tulum şapkası falan süper
sağol canımcım...inşallah sağlıcakla doğsunlarda giysinler miniklerimiz. valla kadife tulum 2 tane alırım diyorum ben.geceleri giydirmek için iyi oluyor beli falan açılmıyor çocuğun diyor kullanan arkadaşlar. bizim buralar pek soğuk olmayacak malum gündüzde orda burda dönüp duracaklar :)))yinede sen bilirsin tabioyyy oyy yerim ben onun cicilerini..renk renk ne güzeel..hayırlı olsun..
güle güle sağlıkla giysin inş.tulum konusunda halen düşünüyorum ama lazım olur dimi ya..
sağol bitanem evet güzel şeyler var civilde bende netten süpariş verdim ve memnun kaldım.canım iyi günlerde giysin kuzucuğun ayılı badiden biizmde var bende civildn aldım hemen hemen herşeyini ist la geldiğimde çok şekerler
çok ahım şahım bişey yok ama kızlar..ayakkabılarına bayıldım.. dayısı almış.. ilk ayaklandığı zaman giyiceği büyüklükte... alt değiştirme bezi uygun bişey aldım sürekli yıkancak çünkü.. kapitoneli en iyisiymiş bu durumlarda..diğer 3 lü parçalarıda takım yaptım çıtçıtlı badilerin üstüne giydiriririm die...
o patilere bayildim..
yeni cicilerini güle güle giysin mustafa yusuf
çok ciciş şeyler kızlar..Rabbim,bebişlerinize sağlıklı sıhhatli günlerde giydirmeyi nasip etsin..Esracım sende görünce aklıma geldi , acaba bu alt açma minderlerinden 2-3 set almak yeterli olur mu ki..
cnm güle güle inş.cicileri..ay ayakkabılara bayıldım..badilerde çok şirin..alt açma gerçekten kullanışlı oluyor çünkü ilk dönemler hem heryere yatırmak iyi olmuyor tenleri narin oldugundan,hemde kakaları sıvı oldugundan bazen ufak bulaşmalar olabiliyor..kızlar alt açma minderlerinde yıkamaya dayanıklı ve çabuk kuruyan ince olanları tercih edin..birkaç tane olması iyi oluyor.ben bi tane evde bi tane çantada bulundururdum hep..Birde ince böyle çok pahalı olmayan battaniyeler varya kızlar hani çift taraflı bi tarafı mavi bi tarafı pembe ayıcıklı fln oluyor oda iyi oluyor,ayrıca bi tanede polar kestirmişdi kaynanam öyle 1 metrelik fln sanırım onunda bayagı faydası olmuştu,alt açmanın kurumadıgı zamanlarda..şimdide o poları eline kek fln verdiğimde yere yayıp üstüne oturtuyorum onun üstünde yiyor,hemen kaldırıp silkeliyorum,hemde at makineye hemen yıkanıp kuruyor pratik oluyor..
bu alt açma çok şart birşey almalı brzcık..misafirlikte falan kimse tedirgin olsun istemem..evimde olsun gittiğim çoğu yerlerde olsun en nihayetinde birde namaz kılınıyor necaset falan da olmaması lazım..bakalım nasıl başa çıkıcaz bebişlerlecnm güle güle inş.cicileri..ay ayakkabılara bayıldım..badilerde çok şirin..alt açma gerçekten kullanışlı oluyor çünkü ilk dönemler hem heryere yatırmak iyi olmuyor tenleri narin oldugundan,hemde kakaları sıvı oldugundan bazen ufak bulaşmalar olabiliyor..kızlar alt açma minderlerinde yıkamaya dayanıklı ve çabuk kuruyan ince olanları tercih edin..birkaç tane olması iyi oluyor.ben bi tane evde bi tane çantada bulundururdum hep..Birde ince böyle çok pahalı olmayan battaniyeler varya kızlar hani çift taraflı bi tarafı mavi bi tarafı pembe ayıcıklı fln oluyor oda iyi oluyor,ayrıca bi tanede polar kestirmişdi kaynanam öyle 1 metrelik fln sanırım onunda bayagı faydası olmuştu,alt açmanın kurumadıgı zamanlarda..şimdide o poları eline kek fln verdiğimde yere yayıp üstüne oturtuyorum onun üstünde yiyor,hemen kaldırıp silkeliyorum,hemde at makineye hemen yıkanıp kuruyor pratik oluyor..
altı naylonluların dışında o kokoş işi şart tatlım.misafirlikte falan ben kullanırımteşekür ederim kızlar... dayısı almış ayakkabısını oğlumun.bende çok beğendim..ERVA cım 1 tane aldım ama ben sanırım 1 tane daha almak gerekli.. bu sefer altı noylon olanlar var üstü kumaş çiş yaparsa alta sızdırmasın die.. yoksa biraz daha kokoş bişeymi alsam diyorum ama yazık srekli yıkanıcak..yada fazla kullanmıcak ne gerek var... yine standart bişi alırım
tiancu canım çok güzel oğluşunun cicileri tam erkek kıyafetleri oyyy oy yerim ben onu
Canım hepsi birbirinden güzel ama ben o minik çoraplara bittim...Çorapları görünce bıdığımın usg gördüğüm minicik 2 ayağı geldi gözümün önüne...Yerim ben onları yaaa...
Bayıldım tatlım çok tatli şeyler ya baaktıkça sabırsızlanıyorum
güle güle cnm aldıklarını,maş.düzmüşsün çeyizi bayagı
ay çok güzeller maşallah...sağlıkla giysin bebişin...nasıl beklediğin gibi geldilermi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?