- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
cnm belki ozamana kadar ist falan gelirsin...uygunsa sağlık durumun...gerçi vallahi bu ist semt pazarları varya...ulusta...leventte salı pazarı kadıköyde allahım mağazaları bin basar bence çok eğlenceli....
ImageShack(TM) slideshow
bunlar da Kayramın ilk cicileri..
geçen pazar maça giden hasta fbli babanın aldığı
ve henüz cinsiyetini öğrenmeden önce sabırsız annenin aldıkları hihoyyyt
birde hediye edilen çamaşır sepeti,oyuncak kutusu olarak kullanabilirim..
kızlar buda bizim ilk cicilerimiz.
hediye geldiler ama biz almaya başlamadık henüz.
Wenice'deki indirimden aldığımız ciciler. Bu İkili body seti 15 TL
Sweat 16 TL Pantolon 20TL
Gömlek 10 TL Pantolon 25Tl
İkili body seti 15 TL
kızlar bunu almayı düşünüyoruz ikeadan bayılıyorum hatta ama ilk bebişken olmaz değilmi?
ooh maviş maviş gelmiş hemen hediyeler..maşallahkızlar buda bizim ilk cicilerimiz.
hediye geldiler ama biz almaya başlamadık henüz.
saol canım..daha güzelleri sizin olsun inş.Kızlar hepinizin cicileri birbirinden güzel.Sağlıklı,mutlu günlerde giydirin inşallah.
kızlar bunu almayı düşünüyoruz ikeadan bayılıyorum hatta ama ilk bebişken olmaz değilmi?
hihoyyyt kızlar dayanamadım ilk cicilerimizi aldık 10lu zıbın setimiz ve battaniyemiz büyükihtimal erkek dendi ama emin olamadığım için ara renk aldık bakalım beğenecek misiniz teyzeleri
ahaha ben bunları bir yerlerden hatırlıyorum..
m.foni den aldın dimi canım hayırlı olsun..
bende bir kaç bişey aldım ordan dün,gelsin koyarım fotolarını
oooooooo maşallh hayrlı olsun cicilerin canım çok heveslendim bak bende alacam bayanssulusmile
ay maşallah cicilerine cnm...çok güzel...bende alıcam ama doktor randevumdan sonra..hihoyyyt kızlar dayanamadım ilk cicilerimizi aldık 10lu zıbın setimiz ve battaniyemiz büyükihtimal erkek dendi ama emin olamadığım için ara renk aldık bakalım beğenecek misiniz teyzeleri
güle güle kullansin bebekleriniz aldiklarinizi..
tatlisoglumun dedigi gibi, bol bol citcitli badi alin.
esracim o yataga 7 yasindan önce yatamaz canim..
cok tehlikeli.
ilk 7 ay icin tekerli sepetler besikler öneriyorum.. cok kullanisli oluyo..
mutfakta yemek yaparken bile kapinin agzina koyarsiniz sürekli gözünüzün önünde olur.
cnm yok almayız zati ama çok beğendiğim için... kullanışsız.. ben belirledim ya ne almak istediğimi...sepet çok şirin ama onuda kısa bi süre kullanıcak en iyisi bu dedim..paylaşırım resmini şimdi cnm...
oh oh çok güzeller maşallah..........
[COLOR="
[B][COLOR="DeepSkyBlue"]
Hepinizin bebişlerinize aldığı minik kıyafetler çoook güzel...Anneannemiz düzmeye başlamış bile ama hala annesinde hiçbir hareket yok...Daha meleğime bir şey bile almadım...[/COLOR]
[COLOR="[COLOR="green"]saol canım..daha güzelleri sizin olsun inş.[/COLOR]
hepsi çok güzelmiş,bayıldım..hele gömlek harika :asigim:
yerim ben onları,sıpalar bir doğsalar da görsek artık...güle güle giydir canım..[/B][/COLOR]
ohh maşallah sizde ciciler çok.
rabbim güle güle giydirmeyi nasib etsin.
biz daha başlamadık almaya.
BALKUPUM sizin çeyiz hazır maşallah:))
hihoyyyt kızlar dayanamadım ilk cicilerimizi aldık 10lu zıbın setimiz ve battaniyemiz büyükihtimal erkek dendi ama emin olamadığım için ara renk aldık bakalım beğenecek misiniz teyzeleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?