2011 Nisan Bebişlerimizin Cicileri

cnm belki ozamana kadar ist falan gelirsin...uygunsa sağlık durumun...gerçi vallahi bu ist semt pazarları varya...ulusta...leventte salı pazarı kadıköyde allahım mağazaları bin basar bence çok eğlenceli....

İstanbul'a gelmeyi çok istiyorum...İnşallah kısmet olur...

kızlar buda bizim ilk cicilerimiz.
hediye geldiler ama biz almaya başlamadık henüz.

Wenice'deki indirimden aldığımız ciciler. Bu İkili body seti 15 TL

Sweat 16 TL Pantolon 20TL

Gömlek 10 TL Pantolon 25Tl

İkili body seti 15 TL

Hepinizin bebişlerinize aldığı minik kıyafetler çoook güzel...Anneannemiz düzmeye başlamış bile ama hala annesinde hiçbir hareket yok...Daha meleğime bir şey bile almadım...

kızlar bunu almayı düşünüyoruz ikeadan bayılıyorum hatta ama ilk bebişken olmaz değilmi?

bebişken o yatak olmaz ama önce ona uygun beşik alırsın büyüyünce meleğinde yatagını alırsın...ama dolbın kapakları olsa daha şık olmazmıydı canım...

Son düzenleme:
kızlar buda bizim ilk cicilerimiz.
hediye geldiler ama biz almaya başlamadık henüz.
ooh maviş maviş gelmiş hemen hediyeler..maşallah
güle güle giydir canım

Kızlar hepinizin cicileri birbirinden güzel.Sağlıklı,mutlu günlerde giydirin inşallah.
saol canım..daha güzelleri sizin olsun inş.

Wenice'deki indirimden aldığımız ciciler. Bu İkili body seti 15 TL

hepsi çok güzelmiş,bayıldım..hele gömlek harika :asigim:
yerim ben onları,sıpalar bir doğsalar da görsek artık...güle güle giydir canım..

kızlar bunu almayı düşünüyoruz ikeadan bayılıyorum hatta ama ilk bebişken olmaz değilmi?

bu genç odası değil mi canım,anlamadım :uhm:

kızlar yok dolap değil sadece o ranza gibi yatak çok hoşuma gittide...bu genç odası değil ya cnm... kaç yaş aralığı bilmiyorum... çok beğendiğim için..

hihoyyyt kızlar dayanamadım ilk cicilerimizi aldık 10lu zıbın setimiz ve battaniyemiz büyükihtimal erkek dendi ama emin olamadığım için ara renk aldık bakalım beğenecek misiniz teyzeleri

Eklentiler

• $tulum.webp
    6,6 KB · Görüntüleme: 47
  • $battaniyemiz.webp
    4,5 KB · Görüntüleme: 49
  • $Z058-oranj_02.webp
    8,6 KB · Görüntüleme: 34
hihoyyyt kızlar dayanamadım ilk cicilerimizi aldık 10lu zıbın setimiz ve battaniyemiz büyükihtimal erkek dendi ama emin olamadığım için ara renk aldık bakalım beğenecek misiniz teyzeleri

ahaha ben bunları bir yerlerden hatırlıyorum..
m.foni den aldın dimi canım hayırlı olsun..
bende bir kaç bişey aldım ordan dün,gelsin koyarım fotolarını

ahaha ben bunları bir yerlerden hatırlıyorum..
m.foni den aldın dimi canım hayırlı olsun..
bende bir kaç bişey aldım ordan dün,gelsin koyarım fotolarını

evet tatlım yaaa bi daha banada özelden yaz ben bugün gördüm ya beğendiğim şeyler kalmamış:gitme: bu arada tulumuda fırfırsız istedim bebek erkek olursa giydirmeyim fırfırlı fırfırlı

güle güle kullansin bebekleriniz aldiklarinizi..
tatlisoglumun dedigi gibi, bol bol citcitli badi alin.

esracim o yataga 7 yasindan önce yatamaz canim..
cok tehlikeli.
ilk 7 ay icin tekerli sepetler besikler öneriyorum.. cok kullanisli oluyo..
mutfakta yemek yaparken bile kapinin agzina koyarsiniz sürekli gözünüzün önünde olur.

ay maşallah cicilerine cnm...çok güzel...bende alıcam ama doktor randevumdan sonra..

oh oh çok güzeller maşallah..........

ohh maşallah sizde ciciler çok.
rabbim güle güle giydirmeyi nasib etsin.
biz daha başlamadık almaya.

Çok teşşekkür ederiz teyzeleri

BALKUPUM sizin çeyiz hazır maşallah:))

Yavaş yavaş hazırlamaya çalışıyoruz canım benim.

Allah iyi günlerde giydirmeyi nasip etsin canım. Çok güzelmiş hastane çıkışınız.gamyoncuiremsu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…