2011 Nisan Bebişlerimizin Cicileri

Arkadaşlar aldıklarınızı güle güle kullanın..Ateş ölçer ne almayı düşünüyorsunuz?Ben bir türlü karar veremedim...

çok sağolun kızlar..Rabbim hepimize aldıklarımızı güzel sağlıklı günlerde kullanmayı nasip etsin inş..

kankiş bunlarda çok ciciymiş sarı sarı güle güle kullansın m.yusuf..

Aldıkların çok tatlılar canım bebikin güzel günlerde kullansın hepsini ee bebişin annesi akıllı hatun güzelini ucuz ucuz buluyor hep söylüyorum İstanbul'da oturanlar çok şanslı diye ben her şeyi çok pahalıya aldım valla burda öyle outlet mağazalar yok markaları mağazasından alıyorsun ee rekabet yok alternatif yok kakalıyorlar bize benim oğlum çok masraflı

Esracım yeni cicileriniz hayırlı olsun..valla bebek çeyizini ucuza ve süper hallediyorsun..

Arkadaşlar aldıklarınızı güle güle kullanın..Ateş ölçer ne almayı düşünüyorsunuz?Ben bir türlü karar veremedim...

ben Braun kulaktan ölçer aldım cnm..genelde de o tavsiye ediliyor zaten..

esracım mustafa yusuf ve sen yeni cicilerinizi güle güle giyersiniz inşallah.
hepsi çok güzeller ve çok uygunlar.

bizde nevresim takımlarını taçın fabrika satış mağazasından alıcaz.dayımlara çok yakın lüleburgazda yeri.haftaya oraya gidicez inşallah.

hayırlı olsun senin ve bebişinin cicileri canım.herbirini çok beğendim güzel günlerde sağlıkla giymeyi Rabbim nasip etsin :13:Tülbent işini nasıl yapacaksın Esracım var mı düşündüğün ya da gördüğün bir tarz..benim de ilk doğumum old. için biraz özenmek istiyorum açıkçası da

esracım yeni cicileriniz hayırlı olsun..valla bebek çeyizini ucuza ve süper hallediyorsun..

ben braun kulaktan ölçer aldım cnm..genelde de o tavsiye ediliyor zaten..

cnm inan hiç düşünmedim ama.... Ya öyle iğne oyalı falan yaptırırım ama..sanırım şöyle bidüşüncem var..bunların üstüne uygun şal..ve tülbent alıcam..kenerlarını yaptıcam..işte şalı sararım kafama..üstünede tacı kondururum... Inş kısmet hastanede fazla kalmazsak çok uğraşmaya gere kyok...uyumlu olduktan sonra cnm...

Istanbulde seçenek çokgerçektende... Işte bişeyler yapmaya çalışuyoruz ama hesaplasan baya gitmiştir...bizdede benzin paraso çok gidiyo Alışveriş merkezi gezmekten..

Kızlar cicileriniz çok güzel...Tabiki bebişlerin cicileri daha tatlı ve güzeller...

Benimde 4-5 tane pijama takımım var ama gecelik olarak daha almadım...Birde mevlütte ne giymeyi düşünüyorsunuz...Ben saten gecelik takımı giymeyi düşünüyorum bizim burada hep böyle giyiyorlar...

cnm mevltte nieye saten gecelik giyiliyo...artık ayaklanmış oluyosun loğusalık bitiyo..şöyle kokoş bi elbise artık arzuna göre giysene..bana o farklı geliyo vallahi...

ay bu prenseslerin takımı böyle şirin.....şeker.....oluyo ya... sağlıkla giydir inş cnm çok güzeller bayıldım..

Hepsi birbirinden güzeller canım...Sende giyim olarak düzmüşsün çeyizini meleğinin...Yatağınada bayıldım...Mışıl mışıl uyusun...

Ewet doğru ozamana kadar ayaklanıyorsun...Birde ben mevlidi 40 çıkınca istiyorum...Sobalı evde olduğumdan hem havalarda ısınmış olur...Burda herkes saten gecelik giyiyor canım...

ayyy yeni yeni ciciler ne kadar güzel..nasıl hevesle alınıyor değilmi.ben çok az şey aldım.ablasından kalan bi dünya kıyafet var hepsi yeni gibi..daha 2 yıl olmadı bile modasıda geçmedi.

ayy cnm benim hepsi çok güzeller anneannesi tam yapmış valla çeyizini.
hepsini güle güle kullansın kızın inşallah cnm.

Hepsi çok güzeller. Güle güle sağlıklı günlerde kullansın inşallah .

Çok güzeller canım maşaalah içini doldursun kızın:))

ayyy yeni yeni ciciler ne kadar güzel..nasıl hevesle alınıyor değilmi.ben çok az şey aldım.ablasından kalan bi dünya kıyafet var hepsi yeni gibi..daha 2 yıl olmadı bile modasıda geçmedi.

tşk ederizz teyzeleriiii
allahım sağlıkla giydirmeyi nasip etsin hepimize sağ salim gelsin kuzularımız

Didemcim,nihayet kızının çeyiniz serdin..
hepsi birbirinden güzel,hayırlı olsun..
anneanne de pek bir zevkliymiş valla..

aman da amaaan pek bi tatlı bu cicişler..herbirine bayıldım ama o yeleklerine ayrı bi bayıldımgüle güle giydir tatlım..
saol canımmmm bende o yeleklere bayılıyorum allahım hepimizin bebişine sağlıkla giydirmeyi nasip etsin
Didemcim,nihayet kızının çeyiniz serdin..
hepsi birbirinden güzel,hayırlı olsun..
anneanne de pek bir zevkliymiş valla..
tşk ederiz teyzesiiiiii bunların resmini çekcem diye belim ayrıldı oyyyy yarım bıraktım devamını bilare çekerim
anneannemiz çok genç kız henüz 43 yaşında kendileri anneannelik yakışmıyo bilemmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…