- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #1.021
kızlar sonunda bebişimin odasını tamamen kurduk dün akşam daha uyku seti falan almadım cibinliğini de ama tam olarak süsleyince birde akşam lambalarımızı yakıpta gece haliyle de tekrar çeker paylaşırım sizinle.buarada babyhope markadan çok memnun kaldım malları kaliteli çıktı gerçekten ve bu takım süngeriyle inanmassınız belki 883 tl
çok güzel cnm güle güle kullansın bebişin beyaz çok ii seçim
bayans senin yatak ve uyku seti de çok hoş mışıl mışıl uyusun oğluşun
kızlar sonunda bebişimin odasını tamamen kurduk dün akşam daha uyku seti falan almadım cibinliğini de ama tam olarak süsleyince birde akşam lambalarımızı yakıpta gece haliyle de tekrar çeker paylaşırım sizinle.buarada babyhope markadan çok memnun kaldım malları kaliteli çıktı gerçekten ve bu takım süngeriyle inanmassınız belki 883 tl
Bebişinin odası çok güzelmiş canım ya güle güle kullanın bizim düzenimiz tam oturmadan sanırım böyle oda yapamıycaz oğluşumuza tayinimiz çıkmazsa zor biraz ama iyi ki almışsınız çok da uygunmuş
çok güzel cnm güle güle kullansın bebişin beyaz çok ii seçim
evet canım beyaz herşeye gidiyor odayıda ferah yapıyor.
esra yagmur canim hepsi cok güzeller,bayans besiginizi cok begendim helede renkleri hos duruyo ,baybbayb86 canim oda takiminiz cok güzel olmus hepiniz iyi günlerde kullanin
sağol cnm aldıklarımın hepsi kaliteli..çorapların tanesi 50 kuruşmu oluyo... 2 tane 1 ytl... ve disneyin ürünleri... geceliğimim çok uyguna aldım çok şanlıyım o yüzden rahat rahat giye bilirim... ev ayakkabısı da çok uygun fiyat demicemona göre değerlendirirsiniz die...şapkası 1 ytl mükemmel şeyler vardı o tezgahta ama 3 lü takım yapıcaktım 1 parçası eksik die bırakmıştım başka modeli.. şapkası eldiveni ve atkısı...buralar mükemmler...sıra etilere ulus pazarına gitmede ordada çok güzel şeyler var...iyi sardım vallahi. nevresim takımı 20 tl.. bu arada..
esra yagmur canim hepsi cok güzeller,bayans besiginizi cok begendim helede renkleri hos duruyo ,baybbayb86 canim oda takiminiz cok güzel olmus hepiniz iyi günlerde kullanin
geceliğim çok süslü değil..tarzım büz karışık olmayan modeller... diğer elbisemdende anlarsınız..bunun yanında bu kadarda sade değil burda biraz. sade çıkmış... saten gecelik takımımda var.. ara ara kullandığım onuda değerlendircem o gül kurusu bunun mürdümüylede kombine olur..öyle işte...evde rahat edelimde... yeter.. çokta kokoş olmasına gerek yok..
çok sağol cnm evet bene rengine vuruldum..aslında daha canlı duruşu ama gece çektim lamba ışıgı altında bu kdr çıktı..gündüz aydınlıkta dahada iç ferahlatıcı
ohoo kankiş sen çeyizi bitirdin vallahi güle güle kullan aldıklarını...nevresimde çok güzel poohluya devam
herkesin cicileri hayırlı olsun . Allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin . Ilk bebek odamızı gördük maşallah ..babybaby86 bebeğin güzel günlerde huzurlu uyusun inşallah. Bizde subat ortası gibi odamızı hazırlamış olucaz inşallah .
bayans seninde yatağın ve uyku setin çok güzelmiş renkler süper güle güle kullanın.
esracım seninde aldıkların çok güzel maşallah pazarların piri olmuşsun, seninle hamile olmadan önce tanışmak isterdim:))) bende bayılıyorum pazarlara ama şimdi gidemiyorum( güle güle kullan aldıklarını ..
esracım çok güzel cicilerin insanın aldıkça alası geliyor valla dimisağlıkla giysin inşallah oğluşun...
bayans beşiğiniz çok ciciymiş gerçekten... bebişinde hayırlısıyla gelsinde doldursun içini
sağol canımcım...güle güle giysin bebişin esracım
Arkadaşlar aldıklarınızı güle güle kullanın..Ateş ölçer ne almayı düşünüyorsunuz?Ben bir türlü karar veremedim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?