2011 Nisan Bebişlerimizin Cicileri

çok güzel cnm güle güle kullansın bebişin beyaz çok ii seçim

bayans senin yatak ve uyku seti de çok hoş mışıl mışıl uyusun oğluşun

Bebişinin odası çok güzelmiş canım ya güle güle kullanın bizim düzenimiz tam oturmadan sanırım böyle oda yapamıycaz oğluşumuza tayinimiz çıkmazsa zor biraz ama iyi ki almışsınız çok da uygunmuş

çok sağol canımcım bizde kiradayız ama boş odamız var fazladan ölelikle kurabildik odasını yoksa bizde yapamazdık oda falan içimde kalırdı:))

Ayy kızlar bayıldım odalarınıza da beşiklerinize de.Allah sağlıklı, huzurlu günlerde kullanmak nasip etsin inşallah.

geceliğim çok süslü değil..tarzım büz karışık olmayan modeller... diğer elbisemdende anlarsınız..bunun yanında bu kadarda sade değil burda biraz. sade çıkmış... saten gecelik takımımda var.. ara ara kullandığım onuda değerlendircem o gül kurusu bunun mürdümüylede kombine olur..öyle işte...evde rahat edelimde... yeter.. çokta kokoş olmasına gerek yok..

esra yagmur canim hepsi cok güzeller,bayans besiginizi cok begendim helede renkleri hos duruyo,baybbayb86 canim oda takiminiz cok güzel olmus hepiniz iyi günlerde kullanin

esra yagmur canim hepsi cok güzeller,bayans besiginizi cok begendim helede renkleri hos duruyo,baybbayb86 canim oda takiminiz cok güzel olmus hepiniz iyi günlerde kullanin

sağol cnm aldıklarımın hepsi kaliteli..çorapların tanesi 50 kuruşmu oluyo... 2 tane 1 ytl... ve disneyin ürünleri... geceliğimim çok uyguna aldım çok şanlıyım o yüzden rahat rahat giye bilirim... ev ayakkabısı da çok uygun fiyat demicem ona göre değerlendirirsiniz die...şapkası 1 ytl mükemmel şeyler vardı o tezgahta ama 3 lü takım yapıcaktım 1 parçası eksik die bırakmıştım başka modeli.. şapkası eldiveni ve atkısı...buralar mükemmler...sıra etilere ulus pazarına gitmede ordada çok güzel şeyler var...iyi sardım vallahi. nevresim takımı 20 tl.. bu arada..

hepsini süper uygun fiyatlarla almissin ne güzel,gezebiliyoken gez dünü$ bütün pazarlari

çok sağol cnm evet bene rengine vuruldum..aslında daha canlı duruşu ama gece çektim lamba ışıgı altında bu kdr çıktı..gündüz aydınlıkta dahada iç ferahlatıcı

ohoo kankiş sen çeyizi bitirdin vallahi güle güle kullan aldıklarını...nevresimde çok güzel poohluya devam

kanki kız cimriliğim tuttuya..bi saçamadım paraları anam.... evet uyguna çok güzel aldım vallahi.... çocuk zati büyüyüp gidicek...

Herkesin cicileri hayırlı olsun . Allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin . İlk bebek odamızı gördük maşallah ..babybaby86 bebeğin güzel günlerde huzurlu uyusun inşallah. Bizde subat ortası gibi odamızı hazırlamış olucaz inşallah .
bayans seninde yatağın ve uyku setin çok güzelmiş renkler süper güle güle kullanın.
esracım seninde aldıkların çok güzel maşallah pazarların piri olmuşsun, seninle hamile olmadan önce tanışmak isterdim:))) bende bayılıyorum pazarlara ama şimdi gidemiyorum ( güle güle kullan aldıklarını ..

Son düzenleme:

sağol cnm benim ya.... Hayırlısı bebişler doğsun hep evde olcak değiliz ya..bi salı pazarı yparız senin pazara misafir gelirim.. Sen benimkine gelirsin..

kızlar pançodan aldım bugün..60 tl gerçek fiyatı..indirimden 35 tl ye düşmüş...sonra outlet mağazası ve tek kaldığı için hop sepete...15 tl verdim..gerçekten mükemmel... oğlum ucuza gelicek vallahi

esracım çok güzel cicilerin insanın aldıkça alası geliyor valla dimi sağlıkla giysin inşallah oğluşun...
bayans beşiğiniz çok ciciymiş gerçekten... bebişinde hayırlısıyla gelsinde doldursun içini

Arkadaşlar aldıklarınızı güle güle kullanın..Ateş ölçer ne almayı düşünüyorsunuz?Ben bir türlü karar veremedim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…