2011 Nisan Bebişlerimizin Cicileri

Ne güzel şeyler almışsınız Allah sağlıcakla kullanmanızı nasip etsin .Ben daha bir şey almadım sadece bakınıyorum oğlum olacak kızımdan ötürü alışkanlıkmı yoksa daha ciciş geldiği için midir nedir kız kıyafetleri daha çok hoşuma gidiyor gözümü onlardan alamıyorum :)) eee artık erkek kıyafet almayada alışıcaz inş :)

Hepsi çok tatlı canım ya ne kadar baksam doymuyorum bu bebişlerin cicilerine eşyalarına, yatağı giysileri ayakkabıları hepsi çok tatlı biberonun olduğu resimlerde başka ne var pek seçemedim şampuan falanmı

Maşallah her şeyini tam yapmış anneannesi.
Güle güle kullanın

didem çok güzel bunlar ya bayıldım hele ayakkabılarına

canim cok tatli seyler almissin.güle güle kullansin bebisin..
çok teşekkür ederiz teyzeleriiii çok saolun allahım hepimizin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebişlerini

tatlım tşk ederim eksikler bitti allaha şükür
o resimde şampuan seti yani bakım seti biberonu su termometresi tarakları burun aspiratörü var

kızlar bunlarda oğluşumun yeni cicileri

Eklentiler

• $DSCF4375.webp
    48 KB · Görüntüleme: 34
  • $DSCF4377.webp
    44,6 KB · Görüntüleme: 36
  • $DSCF4370.webp
    25,3 KB · Görüntüleme: 45
  • $DSCF4374.webp
    47 KB · Görüntüleme: 45
  • $DSCF4371.webp
    32,1 KB · Görüntüleme: 35
  • $DSCF4372.webp
    44,7 KB · Görüntüleme: 38
  • $DSCF4373.webp
    14,5 KB · Görüntüleme: 36
  • $DSCF4376.webp
    15,7 KB · Görüntüleme: 36
  • $DSCF4378.webp
    30,5 KB · Görüntüleme: 41
canım güle güle giydirirsin inşallah ne kadar canlı renkler öyle ooohhhh insanın içi açılıyor

maşallah allah sağlıkla giydirmeyi nasip etsin inşallah,hepsi çok güzel:))

cnm nerden aldın ya .çok güzeller bayıldım vallahi...

çok saol teyzesi.
mother careden aldım cnm.ben metrocitye gitmiştim ordaki mağazası çok küçük pek seçenek yoktu bunları zor buldum valla forum istanbulda ve cevahirdeki mağazaları daha büyük oralara bakcam bende bi daha.bide bu tulumlar kendinden eldivenli cnm.çok kullanışlıymış benim arkadaşlar hep bunlardan kullandı.

Son düzenleme:
kızlar bunlarda oğluşumun yeni cicileri

ay çok güzeller canımya bayıldım maşaallah benimde oğlum olacak çok hoşuma gitti renkleri:) acaba netten satış yapıyorlar mı bakıyım bir:)

aysu cum hepsi harikalar güle güle giysin prensin
bend eyrndna itibaren çekmeye başlıyorum kıyafetlrinin resmini

ay pek şeker herbiri aysucum..cicişlerinizi güle güle sağlıklı günlerde giyin canım

çok saol teyzesi.

ay çok güzeller canımya bayıldım maşaallah benimde oğlum olacak çok hoşuma gitti renkleri:) acaba netten satış yapıyorlar mı bakıyım bir:)

çok saol teyzesi.netten satış varmı hiç bilmiyorum sen nerde oturuyosun ki cnm?

aysu cum hepsi harikalar güle güle giysin prensin
bend eyrndna itibaren çekmeye başlıyorum kıyafetlrinin resmini

çok saol teyzesi.sizin cicilerinizide sabırsızlıkla bekliyoruz.

çok saol teyzesi.

çok saol teyzesi.netten satış varmı hiç bilmiyorum sen nerde oturuyosun ki cnm?

çok saol teyzesi.sizin cicilerinizide sabırsızlıkla bekliyoruz.

Baktım canım yomuş ben kütahyadayım aslında eskişehirde varmışda gitmem heralde her ayın 15 inde indirim yapıyormuş bu marka o da hafta içine denk geliyor sen ne kadara aldın mesela bunları biraz pahalı falan yazıyor nette ama çok hoşuma gititi çok farklı geldi bana renkleri canlı canlı duruyor, güle güle giysin oğlun:)))

Kızlar sizin aldıklarınız merakla takip ettim hep bende koymak istiyordum makina yoktu öbür hafta inşaallah koyucam resimleri çektim telimin kablosu alınsın atıcam bende aldıklarımı ördüklerimi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…