2011 Nisan Bebişlerimizin Cicileri

bunlarıda dün aldım çok komiklerrr:))))) bildiginiz 1 karış:))) 3-6 ve 6-9 ay içinler indirimden dayanamayıp aldım..

Eki Görüntüle 134878 Eki Görüntüle 134876 Eki Görüntüle 134877

canım süper valla tamamlanmış çeyizleri oğluşunun

Canım Teşekkür ederim dileklerin için... Kapı süsünü babaannesi yaptırdı... Bir arkadaşı varmış bu işle uğraşan.. Bize süpriz yapıp, arkadaşına yaptırmış... Çok kolay gözüküyor aslında... Köpükten yapmış.. üzerini de komple simle kaplamış...
Darısı senin başına...

bunlarıda dün aldım çok komiklerrr:))))) bildiginiz 1 karış:))) 3-6 ve 6-9 ay içinler indirimden dayanamayıp aldım..

cnm hepsini güle güle kullanın çeyiz tamamlanmış sizin. senin aldıklarını görünce ayy ben pek bişey almamşım dedim yani okadar. gerçi ben bebişimin gelişimi nasıl olacak tam olarak bilmediğim için ilerisi için bişey almadık sadece ilk 3 aylık şeyler aldık. bide malum piyasada hep kışlık ürünler var yazlık hiç bişey bulamadık artık dedik sezonda alırız kıyafetlerini inş.

Hepsii birbirindenn güzelll allah analı babalı büyütürr inşalahhh çokkk cicilerrr

çok güzeller canım yaaa aklım gitti valla allahım sağlıkla giydirmeyi nasip etsin

canım süper valla tamamlanmış çeyizleri oğluşunun

allahım çok şirinler ya... anam çok sabırsızlanıyorum ya ben...bunları görünce of... güle güle giysin inş cnm...bebişin

Ay maşallah çok tatlıı.... Büyümüş de küçülmüşler resmen... Bebişin güle güle giysin...

çok saolun kızlar cok teşekkür ederim hepimiz iyi günlerde sağlıkla sıhhatle giydirelim bebişlerimizi...:) o büyük kıyaftlerin büyük kısmını gap ten aldım %50 üzerinden %50 daha indirim olmuş. sadece bir kart çıkarttılar kasada anında indirimden faydalandım. mesela kareli gömlekler 7.90 a denk geldi...

cnm en iyisini yapmıssın bende bu kadarcık aldım zaten bide bizim babanın gözü hep süveterlerde falandı büyümüşte küçüklmüş adam kıyafetlerine bakıyordu zaten o süveterin çok benzerini de eşime aldm bir örnek gibi giyecekler baba oğul:))) inan diğer şeyleri gelişimine göre alıcam ama kotları iri olursa yazın akşamları teknede giydiririm minyon olursada sonbaharda hava sıcakken yada evde giydiririm dedim. ama bebeği görmeden almak risk gerçekende..

Canımmm çok güzel kıyafetler,bizim minik oğluşlar bunların içinemi girecek
Güle güle giysin beyimiz.

:81::81::81::81::81::81::81: hepsi çok güzel vallla tamamlanmış çeyiz ama ayrıntılı fotolarda bekliyoruz güle güle giysin miniğin

sağol cnm..benim henüz çock odası yapacak müsait odam yok ama ilerde tadilat yapıp orta salon bölüp çock odası yapacağız kısmetse ancak o zamana kaldı benim hayaller..

ay çok şık bu aldıkların ya hakket büyük kıyafetten küçültülmüş gibi..yıkadıktan sonra ayrıntılı fotola cnm böyle hiç anlaşılmıyor ne nedir..

gel gel abla gel almayanı dövüyolar kızlar cumartesi pazarı ve hasılatlar... artık alcak bişey kalmadı malum... ama o tavşanlardan pazardada var aynı civilden..10-15 tl satıyolar alırım sanırım ama eşimin hoşuna gitmeye bilir

Canımmm çok güzel kıyafetler,bizim minik oğluşlar bunların içinemi girecek
Güle güle giysin beyimiz.

çok saol cnm cok teşekkür ederiz:))

:81::81::81::81::81::81::81: hepsi çok güzel vallla tamamlanmış çeyiz ama ayrıntılı fotolarda bekliyoruz güle güle giysin miniğin

saol cnm merak etme oda gelsin yıkıyım ütüliyim fotoğraf makinası ile cekip koyacacamm:)

Ayyy tatlim bayildim Ben bunlara!!! Cok siren hepsi. Güle güle saglikla kullansın hepsini oglusum. Nerden aldın tatlim bunları ? Fiyatları nasıl? Bide ankaradaysan hangi avm den?

canım bi kısmı zara baby bi kısmı da gap gapten olanlar cok ucuz kareli gömlekler 7.90 olmustu kotkar 14 tl. cnmm istanbudayı mben ama ankaradada vardır heralde...

canım cok saol.. merak etme cnm ütüledikçe çekicem tek tek koacam hepsini:)))

Çoook güzeller...

ay bende sipariş werdm o çantadaaaaaaaaaaaaaaan bakalım yarn gelecek bende kahverengsni istedm herseyle kullanlr malum diyeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…