2011 Nisan Bebişlerimizin Cicileri

güle güle kullanın canım,avvıo modellerine benzettim.yoksa o mudur?ölçüleri falan kaça kaç canım..postacı çantası olma sapı varmı?

Avvio canım civcivbebeden 19,90 TL aldım.postacı çantası sapı var,alt açma,biberon kutusu ve kirli torbası da var.

:

cnmmm bayıldım çok güzel olmuş ne cok kıyafet almıssın dolabı baya dolu maşallah :2:

Teşekkür ederim canım... Çoğunu Babaannesi ördü miniğimin... Birde büyüklü küçüklü.. Yani 1 yaşa kadar yeleği var orda... Elbiseleri vs... çoğunu astım... yeni doğnın yanında normal 3-6 aylık ,6-9 aylık ve 9-12 aylık kıyafetleri de var tek tük... Gördüğümüzü aldık... Tutamadık kendimizi...

Gule gule kullan tatlim. Bende dun aynisindan siparis ettim cok merak ediyorum, sen begendin mi

Canım ben beğendim,kullanışlı bir çanta.Koyu kahve,krem olduğu için renk olarakda rahatlıkla kullanabilirim.İçine rahatlıkla bebek malzemeleri konulabilir bayağı geniş.

Bunlar Prenses`in
Bunlarda Kralice`nin

Dün doktora cikmisken aldiklarim.. kolayladim artik cok bir eksik kalmadi

Annişkolar aldıklarınızın hepsi birbirinden güzel...Güle güle giydirin cicilerinizi meleklerinize...Şu tavşanlı kıyafete bayıldım...Annemde görmüş o tür modelini anlatıyordu...Söyleyeyimde nerde gördüyse alsın bıdığıma...

Harika bir oda olmuş canım...Kıyafetlerinde maşallahı var bol bol almışsın...Hamarat anne...Keşke benimde boş bir odam olsaydıda bebişime oda yapsaydım ama yoook...Offf...

canım çok beğendim güle güle kullansın güzel güzel uyusun prenses odasında.herşey çok güzel sizi gördükçe ne kadar geç kaldığımı daha iyi anlıyorum:)

Teşekkür ederim canım... Yaparsın hepsini yavaş yavaş... Bir giriştin mi hepsi bitiyor... Darısı senin Miniğine artık...

ayy kızlar aldıklarınızın hepppsii çok güzel
güle güle giysinler.
ben üşeniyorum koymaya
ama inş. bi gün koyucamm resmini.
odamız gelsnn dizeyim öyle koyarım diyodummm

cnm odanızda çok güzelmiş.
güle güle büyüt inş. bebeğini.

Olsun dert etme Arkadaşım.. Miniğin gelsin sende yaparsın bir şekilde birşeyler... Oda şart değil... Bizim boş odamız vardı onun odası yaptık... Sen üzme tatlı canını önemli olan miniğinin eve girmesi...

Evet arkadaşlar.. Odamız sonunda hazır... Bir tek Kızım Tuana eksik... Bakalım siz Teyzeleri bepenecekmisiniz...
Bayıldım bayıldım odaya..çok tatlı süslenmiş..çok şirin dekore edilmiş..buradan görüldüğü kadarı ile herşey ince ayrıntısına kadar yapılmış..ne hızlısınız tatlım yaa..Prensesin doğasıya kadar insan hep bu odada uyumak ister Güle güle büyütürsün inş. bebişini bu odada tatlım
çok güzellllllllll ne kıskanç karıyım dimi aynısından aldım
valla bende çok kıskandım..fiyatını da uygun gördüm hemen atladım aldım..

Teşekkür ederim canım... Utanmasam ben girip uyuacağım o odada...

sagol canimevet saten sadece gri olan penye,ben rahat ediyorum biraz $ik olalim:)) hastanede
tesekkürler canim.kralicede tam ANA kralice
Prensesin de Kraliçenin de cicileri pek tatlı..Kimono şeklindeki de ayrı bir şık valla ya:13:Güle güle sağlıklı günlerde giyin tatlım..hiç bana böyle şeyler denk gelmiyor

sagol canim.amin insallah
hayirli olsun canim .hepsi birbirinden guzel ve sik.allah aglikli gunlerde kullanmayi nasip etsin.

tesekkürler Aysucum
iyi günlerde kullanin cantanizi canim

odaniz cok güzel olmusgüle güle yatsin Tuana bebek insallah..
tesekkürler teyzesi

Kızlar ne kadar güzel şeyler almışsınız. Bayıldım hepsine.
Allah iyi günlerde kullanmayı nasip etsin inşallah.

ysmnakikol bebişin odası harika olmuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…