2011 Nisan Bebişlerimizin Cicileri

Kızlar bebişleriniz için aldıklarınıza bayıldım hepsi süper ötesi çok güzellerAllah sağlıkla giydirmeyi nasip etsin.Ben de çoğu eksiğimi şubat tatilinde tamamlamayı düşünüyorum...

canım iyi günlerde sağlıkla giysin meleğin hepsini odanız da ahrika olmus bizde babanemize sipariş verdik ikea dan dolap ve şifonyer alıyoruz birde park yatak alıcaz ilk gunler içinde arkadaşım beşik vericek
bende cicilerini yıkamaya başladım ama hastane için gerekli olanlarını diğerleri eşyası gelince yıkanıp ütülenip konacak

daha çok eksiğimiz var ama zamanla tamamlanacaklar inş. şimdilik aldıklarım ve hediyelerimiz bunlar
odasını nasıl dizayn edeceğime karar verip yaptırdıktan sonra inş. herşeyi bitmiş olarak paylaşırım kızımın cicilerini sizlerle
şimdilik sadece yatak odamda kullanacağım park yatağımızı aldık
ürünlerin %90'ı havuzlu han çıkarmamızdan edindiklerim kızlar tavsiye edebileceğim bir yer gitmek isteyen varsa her konuda yardımcı olur önerilerimi paylaşırım
özellikle benim tüm ürünlerimi aldığım mağaza süper içerde tanıdığımla karşılaştım saolsun orda çalıştığı için baya yardımcı oldu ama bir amca var ki görmelisiniz sırf onun esnaflığının muhteşemliği adına her seferinde oraya giderim yani o derece park yatağı alıp eve geldik kurduk kaldırırken bir talihsizlik oldu bizden kaynaklanan düşünün anında iade alıp yenisini falan verdiler gitmek isteyen varsa gözüm kapalı tavsiye ediyorum yani adınıza görüşüp yardımcı olmalarını da rica ederim kızlar
ben bide kartla alışveriş yaptım nakit olsa daha fazlasını yapacaklardı yardımcı olma konusunda..

Eklentiler

• $SDC11001.webp
    16,7 KB · Görüntüleme: 46
  • $SDC10989.webp
    91,2 KB · Görüntüleme: 57
  • $SDC10996.webp
    21,2 KB · Görüntüleme: 53
  • $SDC10990.webp
    31,7 KB · Görüntüleme: 47
  • $SDC11006.webp
    20,4 KB · Görüntüleme: 54
  • $SDC11003.webp
    17,3 KB · Görüntüleme: 66
  • $SDC11009.webp
    13,6 KB · Görüntüleme: 46
  • $SDC11007.webp
    20 KB · Görüntüleme: 64
  • $SDC11011.webp
    23 KB · Görüntüleme: 50
  • $SDC10997.webp
    17,3 KB · Görüntüleme: 48
  • $SDC11002.webp
    10 KB · Görüntüleme: 51
  • $SDC10999.webp
    25,4 KB · Görüntüleme: 51
  • $SDC10994.webp
    29,3 KB · Görüntüleme: 57
  • $SDC11000.webp
    15,4 KB · Görüntüleme: 45
  • $SDC10993.webp
    26,2 KB · Görüntüleme: 55
  • $SDC11005.webp
    14,6 KB · Görüntüleme: 44
  • $SDC10992.webp
    43,1 KB · Görüntüleme: 42
  • $SDC11012.webp
    23,8 KB · Görüntüleme: 45
Son düzenleme:

Çok güzeller canım...Güle güle giysin bıcırık...

Oyy çok tatlı bunlar.
Güle güle giysin kızımız

aysu87; skorpion74; denizxx;esteem; murun84 şahane şeyler almışsınız kızlar güle güle kullanın inşallah
ysmnakikol canım kızının odası çok güzel olmuş bayıldım kızınla dahada güzelleşecek eminim

kızlar birkaç gün girmedim ciciler topiğine ,anam doldrmuşsunuz cicileri maşallah..zaman daraldı alımlar hızlandı

daha çok eksiğimiz var ama zamanla tamamlanacaklar inş. şimdilik aldıklarım ve hediyelerimiz bunlar :49

cnm güle güle kllan ciiclerinide,park yatagınıda..herşey güzel maş..

ne hoşmş çantan cnm ben bu modelden pek görmemiştim,hemde alt açma kirli torbası flnda çok pratik..ahh değişik şeyler gördükçe keşke ilk bebğim olsa herşeyi şimdiki beğendiklerimden alırıdm diyorm,ilkinde cahildim ve internetimde yoktu çok haberdar değildim birçok şeyden..şimdide var diye almak istemiyorum daha oğlum 2 yaşında ve herşey yeni sayılır,hemde maddi külfet olmasın diye..

ay yaseminnnn resmen kıskandım bacım ya maş.maş
özenmedim desem yalan olur valla,tam hayallerimdeki gibi olmuş nerdeyse herşeyin..zaten kız çocgna ve kıyafetlerine özeniyorum,böylede görünce hepten heveslendim..birde kapı süsünü çok beğendim acaba nerden aldın? ismininde yazması ayrı bi hoşluk..rabbim güle güle kullanmayı nasip etsin tuanacığına.. bu arada benimde arkadaşım 13ocakta doğm yaptı ve kızı oldu adı tuana yaren,ay bi tatlı bi güzel,inş senin bebişte ismi gibi güzel olur..

deniz maş. hem senin ciciler hemde bebişin ciicler çok şık ve güzel..beyaz pijama takımına bayıldım a çok ağır duruyor..birde o bebişin cicilerinde pembe inekli bişey var o ne merak ettim,,birde onun altındaki sarı simli işlemeli olan?

Bunlar Prenses`in
Bunlarda Kralice`nin

Dün doktora cikmisken aldiklarim.. kolayladim artik cok bir eksik kalmadi

cnm güle güle kllan aldıklarını,oy oy doğmadan kot jileside varmış,yerim ben bu kız cicilerini ya..senin pijamalarda çok hoş kimono gibi,ben seviyorm bu saten kimono tarzını ama saten çok kullanamıyorm ben kaygan ya huylandırıyor biraz beni..

kızlar bunlarda oğluşumun yeni cicileri

ayscm güle güle kullan,rengarenk cicileriniz olmuş..

Son düzenleme:
iyi günlerde kullanin canim

teyzo$u cok tesekkür ettik

kızlar merhaba sonunda bende cicileri paylaşıyım dedim.. babaannemiz aldıklarını gönderdi bizim aldıklarımızda doldu bi anneanenin aldıklarını bekliyoruz. babasıyla neyi var neyi yok bakalım yıkamaya baslayalım diye serdik koltuga o arada resmini cektik. anneannemiz yıkayıp ütülemiş saolsun beni yormasın diye saolsun

zaten 15 şubatta oda gelsin daha net cekerim resimleri hem yıkayıp ütülemişte olurum:)))

bu arada yukarıdaki mavi yelek battaniye tülbentler ve lif eşimin bebekliğinden kalmaymış:)))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…