2011 Nisan Bebişlerimizin Cicileri

aldiklariniz cok cici canim. güle güle giysin pa$an
bunlarıda dün aldım çok komiklerrr:))))) bildiginiz 1 karış:))) 3-6 ve 6-9 ay içinler indirimden dayanamayıp aldım..

Eki Görüntüle 134878 Eki Görüntüle 134876 Eki Görüntüle 134877

dünüs yerim ben o patikleri cok tatlii

ay bende sipariş werdm o çantadaaaaaaaaaaaaaaan bakalım yarn gelecek bende kahverengsni istedm herseyle kullanlr malum diyeee

ben hepinizi kıskandım bende hemen alıyorum ama mavi yerine kahve alıcam zaten kızım olcak

ayyy hepimiz aynı çantayı kullanıcaz dün geldi benim çantam bende kahve aldım ve çok güzel benim çok hoşuma gitti gören bayılıyo valla bedava fiyatı çok uygun

kankiş güle güle kullan inş.anam ala ala pazarda çarşıda birşey koymadın kısss

Güle güle kullanın tatlım..yatağı kaça aldınız..bende birçok cicişimizi havuzluhandan aldım ancak henüz bitmedi..yataktı,küvetti,ana kucağıydı onlar kaldı..bunları almak için tekrar gitmeyi düşünüyorum..nevresim takımını falan aldınmı canım sen..kaça aldın aldıysan?
oy oy oyy..bi sürü ciciş varmış burda..ben daha birşey almam diyordum ama insan bu kadar cicişde görünce acaba az mı aldım diyede düşünmeden edemiyorum ki birde senin daha gelecekler de varmış :) Güle güle sağlıklı günlerde giydir tatlım..
bunlarıda dün aldım çok komiklerrr:))))) bildiginiz 1 karış:))) 3-6 ve 6-9 ay içinler indirimden dayanamayıp aldım..

Eki Görüntüle 134878 Eki Görüntüle 134876 Eki Görüntüle 134877
kız cicişleri ayrı güzel ama bu erkek cicişleri de hep büyümüşte küçülmüş adam cicileri yaaa.bayılıyorum ben bunlara..hele birde üstlerinde ayrı bir tatlı oluyor..güle güle giydir canım..
güle güle sağlıklı günlerde giydir canım​

bebek arabasını travel sistem alan var mı? ben bugun graco ya baktım kararsız kaldım
henüz bebek arabası almadım..bebek doğsun zaman geçsin ondan sonra bakacağız biz..
ay bende sipariş werdm o çantadaaaaaaaaaaaaaaan bakalım yarn gelecek bende kahverengsni istedm herseyle kullanlr malum diyeee
bende kahverengi istedim..bu çanta nisan anneleri çantası gibi oldu..bi model kullanacağız nerdeyseaslında ben daha spor sırt çantası düşünüyordum kullanımı daha rahat olur omuzdan düşüp düşüp durmaz diye ama bu sitede de fiyatı görünce dayanamadım kısmet bunaymış artık :13:

kankiş güle güle kullan inş.anam ala ala pazarda çarşıda birşey koymadın kısss

aldiklariniz cok cici canim. Güle güle giysin pa$an

dünüs yerim ben o patikleri cok tatlii

çoook güzeller...

Bayılıyorum bu cicilere ya..sağolun canlarım...inş giydirdiğimiz günlerde gelir...

teşekkür ederim cnm yatak derken sanırım visco yataktan bahsediyorsun eğer park beşikten bahsediyorsan da şöyle söyleyeyim ben park beşik visko yatak hastane çıkışı vs tüm ürünlere 320 lira verdim mağazada tanıdığıma denk geldiğim için ödeme konusunda baya yardımcı oldu gitmeyi düşünürsen yönlendiririm seni ve arkadaşımı ararım yardımcı olması konusunda
nevresim takımını da ordakilerin renklerini uyduramadığım için yine havuzlu han içinde başka bir mağazadan aldım yorgan yastık ve nevresim takımı üçü birden 50 liraya geldi

Bayılıyorum bu cicilere ya..sağolun canlarım...inş giydirdiğimiz günlerde gelir...
İnş.hayırlısıyla canım:13:
Park yatağı sormuştum ama visko yatakta lazım nevresim de lazım..320 TL ye çok iyi almışsın..eğer olur da biri hediye etmez sürpriz yapmaz ise irtibata geçeriz tatlım..

ayyy hepimiz aynı çantayı kullanıcaz dün geldi benim çantam bende kahve aldım ve çok güzel benim çok hoşuma gitti gören bayılıyo valla bedava fiyatı çok uygun

iyi o zaman cnm hemn havalaemi yapayım cok tşk ler optum

birde ayn sitede 3 paket 40 lı unibaby yenidoğan ıslak havlu 9.90 uygun mu sizce

kızlar resimler küçük çıktı sanırım bi kontrol ederseniz sizde...eğer tatmin etmezse büyük büyük yüklicem... burda toplam 520 tl lik rün var....siz yabancı değilsiniz... baya eksikler bitti...geriye..banya maşrafası küveti...bebek arabamız... ev tipi ana kucağımız kaldı..harici hiç bi eksik gelmiyo aklıma...ciddi ciddi aldık herşeyimizi aldık.... 2 takım geceliğim.. içli dışlı... 1 tane krem bugün aldığım 3lü pijamam hastanede giycem... 1 tane sıra pijamam var siyah kırmızı... 2 takımda gördüğümüz gibi kısa kollu gecelik penye altınada kapri giyicem.. bunlar evin içinde giymeye...
emizk biberonumuzu...bakım setimiz bübch mi ne ondan aldık en iyi marka sebamed yada bu kızlar kesinlikle... göğüs pedimizi kremimiz...emizk kutumuz ve askısında kadar burun aspiratörü.. konak tafağı ve fırcası..ilk doğduklarında kabuk oluyo ya onlar için... 2 takım penye..1 tane bu ponponlu gibi krem battaniyelerden aldık... çorap minik bi ayakkabı... kapalı aldırmadı kaynanam yazın çocuk pişer hava almalı dedi ayakları sandalet aldık bizde... işte ağız silmek için bez mermersahinmi ne ondan... askılı badi yoktu kaynanam ısrarla aldı tek kısa kollu olmaz dedi..uzun kolda aldık....kulak temizleme çöpü aldık... bu arada UNİ BABY.. YENİ DOĞAN BEBEKLER İÇİN PAMUK MENDİL TAMAMN DOĞAL PAMUĞU MENDİL ETMİŞLER... MÜKEMMEL BİŞEY... 2 TANEDE EMZİRME SÜDYENİ ALDIM SİYAH AL DEDİ KAYNANAM ÇOK ELLİCEM UFACIK BİŞEY BELLİ OLUR DEDİ SÜTÜN GELİRSE VS İŞTE...

kızlar hani diyordum ya size bebek arabamız hediye gelecek bize ama ya beğenmessem diye dert ediyordum işte dün akşam geldi ve extradan hediyelerle birlikte geldi.allahtan arabanın modeli istediğim gibiymiş rengi dışında daha çok erkek bebek rengi gibi ama ortak renk olarak kulanılır tabi.diğerleride bebek mevlüt takımımız,avent anne çantamız,avent emziklerimiz ve suluğumuz,banyo yaparken yüzüne su gelmesin diye banyo kalkanımız ve göğüs ucu kalkanımız ve anne için emzirme önlüğüm.sağolsun eşimin sadıcının nişanlısı baya varlıklıda bizi büyük yükten kurtardı kızlar :))

vee bunlarda benim aldığım pijamalar ve geceliğim.ben öle cicilibicili pijamaları ve gecelikleri seviyorum annemde birazdaha olgun bişiler alsaydın diyor ama napim işte.ama 1 tane daha ucuz bi gecelik alıcam doğum anında kan olur şimdi enazından ucuz olana için yanmaz :))saten geceliğim benim var ama hiç beğenmiyorum zaten bordo renk.bende kardeşimin saten geceliğini giyicem sanırım.

baby çok beğendim Allah hayırlısıyla giydirmek nasip etsin çok güzeller darısı bizlere bende şubat 15 ten sonra düzenlemeye başlıcam Allahın izniyle birde şubat 20 de fuara gidicez çoğunu oraya bıraktım

Oh Esra ne güzel artık sadece bebein gelmesi kaldı.
Güle güle, ağız tadıyla kullanın inşallah hepsini.
Kayınvaliden iyi masraf yapmış, herkes yapmaz.
Bir de babaanne kaka diyordun

Babybaby86 Arabanız çok güzel canım, hayorlı olsun.
Bence rengi de güzel.
Yalnız banyo kalkanını ilk defa duyuyorum

CNM HEPSİ ÇOK GÜZEL..SADICADA AFERİM VALLAHİ....DAYISI BU KADAR ALMADI OĞLUMA SAĞLIKLA KULLANSIN İNŞ CNM..

valla esra çok şanslısın ben kaynanama şöyle çıtlattım herkeste birşeyler alıyor kadın bana demezmi anneannesi alsın birde onun adını taşıyacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…