- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #1.181
sağol cnm.... sağlıkla gelirdi giyer inş bebişlerimiz...
kızlar merhaba sonunda bende cicileri paylaşıyım dedim.. babaannemiz aldıklarını gönderdi bizim aldıklarımızda doldu bi anneanenin aldıklarını bekliyoruz. babasıyla neyi var neyi yok bakalım yıkamaya baslayalım diye serdik koltuga o arada resmini cektik. anneannemiz yıkayıp ütülemiş saolsun beni yormasın diye saolsun
Eki Görüntüle 134874 Eki Görüntüle 134873 Eki Görüntüle 134875
zaten 15 şubatta oda gelsin daha net cekerim resimleri hem yıkayıp ütülemişte olurum:)))
bu arada yukarıdaki mavi yelek battaniye tülbentler ve lif eşimin bebekliğinden kalmaymış:)))
bunlarıda dün aldım çok komiklerrr:))))) bildiginiz 1 karış:))) 3-6 ve 6-9 ay içinler indirimden dayanamayıp aldım..
Eki Görüntüle 134878 Eki Görüntüle 134876 Eki Görüntüle 134877
gel gel abla gel almayanı dövüyolarkızlar cumartesi pazarı ve hasılatlar... artık alcak bişey kalmadı malum... ama o tavşanlardan pazardada var aynı civilden..10-15 tl satıyolar alırım sanırım ama eşimin hoşuna gitmeye bilir
ay bende sipariş werdm o çantadaaaaaaaaaaaaaaan bakalım yarn gelecek bende kahverengsni istedm herseyle kullanlr malum diyeee
ben hepinizi kıskandım bende hemen alıyorum ama mavi yerine kahve alıcam zaten kızım olcak
Canım bilgisayar çantasının askısı gibi ayarlanabilir askısı var.
gel gel abla gel almayanı dövüyolarkızlar cumartesi pazarı ve hasılatlar... artık alcak bişey kalmadı malum... ama o tavşanlardan pazardada var aynı civilden..10-15 tl satıyolar alırım sanırım ama eşimin hoşuna gitmeye bilir
daha çok eksiğimiz var ama zamanla tamamlanacaklar inş. şimdilik aldıklarım ve hediyelerimiz bunlar
odasını nasıl dizayn edeceğime karar verip yaptırdıktan sonra inş. herşeyi bitmiş olarak paylaşırım kızımın cicilerini sizlerle
şimdilik sadece yatak odamda kullanacağım park yatağımızı aldık
ürünlerin %90'ı havuzlu han çıkarmamızdan edindiklerim kızlar tavsiye edebileceğim bir yer gitmek isteyen varsa her konuda yardımcı olur önerilerimi paylaşırım
özellikle benim tüm ürünlerimi aldığım mağaza süper içerde tanıdığımla karşılaştım saolsun orda çalıştığı için baya yardımcı oldu ama bir amca var ki görmelisiniz sırf onun esnaflığının muhteşemliği adına her seferinde oraya giderim yani o derece park yatağı alıp eve geldik kurduk kaldırırken bir talihsizlik oldu bizden kaynaklanan düşünün anında iade alıp yenisini falan verdiler gitmek isteyen varsa gözüm kapalı tavsiye ediyorum yani adınıza görüşüp yardımcı olmalarını da rica ederim kızlar
ben bide kartla alışveriş yaptım nakit olsa daha fazlasını yapacaklardı yardımcı olma konusunda..
kızlar merhaba sonunda bende cicileri paylaşıyım dedim.. babaannemiz aldıklarını gönderdi bizim aldıklarımızda doldu bi anneanenin aldıklarını bekliyoruz. babasıyla neyi var neyi yok bakalım yıkamaya baslayalım diye serdik koltuga o arada resmini cektik. anneannemiz yıkayıp ütülemiş saolsun beni yormasın diye saolsun
Eki Görüntüle 134874 Eki Görüntüle 134873 Eki Görüntüle 134875
zaten 15 şubatta oda gelsin daha net cekerim resimleri hem yıkayıp ütülemişte olurum:)))
bu arada yukarıdaki mavi yelek battaniye tülbentler ve lif eşimin bebekliğinden kalmaymış:)))
bunlarıda dün aldım çok komiklerrr:))))) bildiginiz 1 karış:))) 3-6 ve 6-9 ay içinler indirimden dayanamayıp aldım..
Eki Görüntüle 134878 Eki Görüntüle 134876 Eki Görüntüle 134877
bebek arabasını travel sistem alan var mı? ben bugun graco ya baktım kararsız kaldım
ay bende sipariş werdm o çantadaaaaaaaaaaaaaaan bakalım yarn gelecek bende kahverengsni istedm herseyle kullanlr malum diyeee
güle güle kullanın tatlım..yatağı kaça aldınız..bende birçok cicişimizi havuzluhandan aldım ancak henüz bitmedi..yataktı,küvetti,ana kucağıydı onlar kaldı..bunları almak için tekrar gitmeyi düşünüyorum..nevresim takımını falan aldınmı canım sen..kaça aldın aldıysan?
oy oy oyy..bi sürü ciciş varmış burda..ben daha birşey almam diyordum ama insan bu kadar cicişde görünce acaba az mı aldım diyede düşünmeden edemiyorum ki birde senin daha gelecekler de varmış :) güle güle sağlıklı günlerde giydir tatlım..
kız cicişleri ayrı güzel ama bu erkek cicişleri de hep büyümüşte küçülmüş adam cicileri yaaa.bayılıyorum ben bunlara..hele birde üstlerinde ayrı bir tatlı oluyor..güle güle giydir canım..
güle güle sağlıklı günlerde giydir canım
henüz bebek arabası almadım..bebek doğsun zaman geçsin ondan sonra bakacağız biz..
bende kahverengi istedim..bu çanta nisan anneleri çantası gibi oldu..bi model kullanacağız nerdeyseaslında ben daha spor sırt çantası düşünüyordum kullanımı daha rahat olur omuzdan düşüp düşüp durmaz diye ama bu sitede de fiyatı görünce dayanamadım kısmet bunaymış artık :13:
kankiş güle güle kullan inş.anam ala ala pazarda çarşıda birşey koymadın kısss
aldiklariniz cok cici canim. Güle güle giysin pa$an
dünüs yerim ben o patikleri cok tatlii
çoook güzeller...
teşekkür ederim cnm yatak derken sanırım visco yataktan bahsediyorsun eğer park beşikten bahsediyorsan da şöyle söyleyeyim ben park beşik visko yatak hastane çıkışı vs tüm ürünlere 320 lira verdim mağazada tanıdığıma denk geldiğim için ödeme konusunda baya yardımcı oldu gitmeyi düşünürsen yönlendiririm seni ve arkadaşımı ararım yardımcı olması konusundaGüle güle kullanın tatlım..yatağı kaça aldınız..bende birçok cicişimizi havuzluhandan aldım ancak henüz bitmedi..yataktı,küvetti,ana kucağıydı onlar kaldı..bunları almak için tekrar gitmeyi düşünüyorum..nevresim takımını falan aldınmı canım sen..kaça aldın aldıysan?
Bayılıyorum bu cicilere ya..sağolun canlarım...inş giydirdiğimiz günlerde gelir...
teşekkür ederim cnm yatak derken sanırım visco yataktan bahsediyorsun eğer park beşikten bahsediyorsan da şöyle söyleyeyim ben park beşik visko yatak hastane çıkışı vs tüm ürünlere 320 lira verdim mağazada tanıdığıma denk geldiğim için ödeme konusunda baya yardımcı oldu gitmeyi düşünürsen yönlendiririm seni ve arkadaşımı ararım yardımcı olması konusunda
nevresim takımını da ordakilerin renklerini uyduramadığım için yine havuzlu han içinde başka bir mağazadan aldım yorgan yastık ve nevresim takımı üçü birden 50 liraya geldi
ayyy hepimiz aynı çantayı kullanıcaz dün geldi benim çantam bende kahve aldım ve çok güzel benim çok hoşuma gitti gören bayılıyo valla bedava fiyatı çok uygun
iyi o zaman cnm hemn havalaemi yapayım cok tşk ler optum
birde ayn sitede 3 paket 40 lı unibaby yenidoğan ıslak havlu 9.90 uygun mu sizce
valla o bana pey uygun gelmedi tatlım yaaa
Eki Görüntüle 135704 Eki Görüntüle 135703 Eki Görüntüle 135702 Eki Görüntüle 135705 Eki Görüntüle 135706 Eki Görüntüle 135707 kızlar hani diyordum ya size bebek arabamız hediye gelecek bize ama ya beğenmessem diye dert ediyordum işte dün akşam geldi ve extradan hediyelerle birlikte geldi.allahtan arabanın modeli istediğim gibiymiş rengi dışında daha çok erkek bebek rengi gibi ama ortak renk olarak kulanılır tabi.diğerleride bebek mevlüt takımımız,avent anne çantamız,avent emziklerimiz ve suluğumuz,banyo yaparken yüzüne su gelmesin diye banyo kalkanımız ve göğüs ucu kalkanımız ve anne için emzirme önlüğüm.sağolsun eşimin sadıcının nişanlısı baya varlıklıda bizi büyük yükten kurtardı kızlar :))
Eki Görüntüle 135704 Eki Görüntüle 135703 Eki Görüntüle 135702 Eki Görüntüle 135705 Eki Görüntüle 135706 Eki Görüntüle 135707 kızlar hani diyordum ya size bebek arabamız hediye gelecek bize ama ya beğenmessem diye dert ediyordum işte dün akşam geldi ve extradan hediyelerle birlikte geldi.allahtan arabanın modeli istediğim gibiymiş rengi dışında daha çok erkek bebek rengi gibi ama ortak renk olarak kulanılır tabi.diğerleride bebek mevlüt takımımız,avent anne çantamız,avent emziklerimiz ve suluğumuz,banyo yaparken yüzüne su gelmesin diye banyo kalkanımız ve göğüs ucu kalkanımız ve anne için emzirme önlüğüm.sağolsun eşimin sadıcının nişanlısı baya varlıklıda bizi büyük yükten kurtardı kızlar :))
CNM HEPSİ ÇOK GÜZEL..SADICADA AFERİM VALLAHİ....DAYISI BU KADAR ALMADI OĞLUMAEki Görüntüle 135710 Eki Görüntüle 135709 Eki Görüntüle 135708 vee bunlarda benim aldığım pijamalar ve geceliğim.ben öle cicilibicili pijamaları ve gecelikleri seviyorum annemde birazdaha olgun bişiler alsaydın diyor ama napim işte.ama 1 tane daha ucuz bi gecelik alıcam doğum anında kan olur şimdi enazından ucuz olana için yanmaz :))saten geceliğim benim var ama hiç beğenmiyorum zaten bordo renk.bende kardeşimin saten geceliğini giyicem sanırım.
Oh Esra ne güzel artık sadece bebein gelmesi kaldı.
Güle güle, ağız tadıyla kullanın inşallah hepsini.
Kayınvaliden iyi masraf yapmış, herkes yapmaz.
Bir de babaanne kaka diyordun
AMAN ALSIN... ONUN Bİ GEZİ PARASI BİLE DEĞİL....ANAM BUNLAR 3 AYDA 1 GEZİYO OTELLERDE KALIYO VS...AMA SAĞOLSUN ALIYODA İŞTE SÜRÜNDÜRMEDEN ALSA..BENDE TELŞALI BİRİYİM DEDİMMİ HEMEN OLCAK...DAHA CİCİ DEĞİL CNM AZ KAKABAKALIM İLERDE NELER OLCAK...AMA NE BİLGİLİ KADIN YA. ŞAŞIYORUM ORTA OKUL MEZUNU AMA... BAYA BİLİYO BU TARZ ŞEYLERİ...KUMAŞ KALİTESİNDEN GEREKLİ OLANLARA KADAR...MAŞALLLAH...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?