2011 Nisan Bebişlerimizin Cicileri

Canım maşallah bunun hepsini giyecek mi bebiş,ne çok şey almışsınız.Hepside çok güzel ve kaliteli duruyor canım güle güle giysin paşamız.

tesekkur ederim canim.burda giyim kiyafetleri cok ucuz ve hepside orjinal. o yuzden rahatca alabiliyoruz.daha eklemediklerim var.onlarida ekliycem insallah.amin canm hepimizin bebeklri saglikla dogsunda giysinler cicilerini.

saol canim.tesekkur ederim.valla bizde hep esimle tek basimiza aliyoruz.kimseden bi corap gormedik.ayni senin gibi yani.

Ohh bu hafta herkes iyi çalışmış.
Cicilerinizi güle güle kullanın Sueylül.
Sen de bayağı kıyafet almışsın.
Ben de kullanamaz da elimizde patlarsa diye korkuyorum.

günaydın şirin anneler:) oğlumla biryandan çalışıyor bir yandan da cicilere bakıyoruz.
okudukça annesi ve kayınvalidesi sürekli bebişlere birşey alan annelere öyle özeniyorum ki. Ben evin tek kızı ve ilk torun olmasına rağmen maalesef annemden daha tek bir çorap bile görmedim. Kayınvalidem de aynı şekilde. O da hasta ve sadece kendisi ile ilgilenilsin istiyor.
Bu zamana kadar tüm alışverişi eşimle ben yaptık. Sadece eşimin abisi başta birşeyler aldı sağolsun şimdi de oğlumun yatağı ve dolabını alacakmış.
Ama özellikle kendi anneme o kadar kızıyorum ki. İlgisizliğine ilişkin laf sokuyorum demediğim yok ama hala aynı(((
Bebeğime bakacağı için ileride sorun çıkarmak istemiyorum ama öyle doluyum ki. canım çok sıkkın. Annalerinizin kıymetini bilin (

Ben bu topiğe de girmemişim ne zamandır.Sayfalara tek tek bakarken gözüm yoruldu valla. Hepsi harikaaaaa

Son düzenleme:

bunlarıda dün aldım çok komiklerrr:))))) bildiginiz 1 karış:))) 3-6 ve 6-9 ay içinler indirimden dayanamayıp aldım..

Eki Görüntüle 134878 Eki Görüntüle 134876 Eki Görüntüle 134877

bir kısmınıda sonra eklerim

kızlar hepinizin cicilerine bayıldım.güle güle giyer bebişleriniz inşallah.

Ayyy ben bu Nisan annelerinin zevklerine bayılıyorum...Maşallah çoook zevkliyiz ve sanırım çokta eli açığız...:26:Aldıkça alıyoruz vallah...Güle güle giysin bıdıklarımız...

Park yatağı sormuştum ama visko yatakta lazım nevresim de lazım..320 TL ye çok iyi almışsın..eğer olur da biri hediye etmez sürpriz yapmaz ise irtibata geçeriz tatlım..
tmm cnm ne zaman istersen gitmeyi düşündüğünde söylersin ben ararım arkadasımı ayrıca yorgan yastık ve nevresim üçlüsünü de söylemeyi unutmuşum aziz bebeden aldım oda yine havuzlu han içerisinde diğer ürünlerimi aldığım yerde arkadaşımın bulunduğu yer yani crazy baby oda yine aziz bebenin bulundugu katta karsısında

Bunlarda benim PRENSESiMiNkismetse mevlüdünde giyecekleri

ALLAHIM... NE GÜZLE Bİ ŞEY BU DÜNÜŞÜM YA..PRENSESİM MAŞAHALLAH NE GÜZEL OLUCAK..AMA BU KIYAFETLER DEĞİL..ONUN GÜZELLİĞİ BU KYAFETLERİ EŞSİS EDİCEK.. Bİ KOCAMAN NAZAR BONCUĞU TAKMAYI UNUTMA...İNŞ OZAMAN OLSUNDA...:81:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…