- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #1.221
Canım maşallah bunun hepsini giyecek mi bebiş,ne çok şey almışsınız.Hepside çok güzel ve kaliteli duruyor canım güle güle giysin paşamız.
Esrayağmur babybaby86 sueylül hepinizin aldıkları da süperrrr çok beğendim. Benim de annnem geldiğinde biranda kızımın bir sürü eşyası oldu ama kayınvalidemin umrunda değil tabiki daha bir çorap bile almadı niyeti de yok zaten.
Ohh bu hafta herkes iyi çalışmış.
Cicilerinizi güle güle kullanın Sueylül.
Sen de bayağı kıyafet almışsın.
Ben de kullanamaz da elimizde patlarsa diye korkuyorum.
bir kısmınıda sonra eklerim
babybaby86 canım bence bebek arabasının rengide çok güzel ,bebeşini güle güle bindir canım,senden de birşey rica edeceğim o bebek banyo yaparken yüzüne su gelmemesi için olan şeyi açık bir şekilde fotosunu çekermisin ,markası falan neki?[/QUO
sağol canım.banyo kalkanını diyorsun sen çektim senin için canım chicco marka kafaya göre ayarlanabilir çıtçıtlı bildiğin şapka gibi takıyorsun başına bebişin su ve şampuan gelmesini önlüyor.
ayy çok kullanışlı birşeye benziyor ilk defa görüyorum böyle birşeyi bende bebeği nasıl yıkayacağım diye düşünüp duruyordum ,annem doğumdan sonra 15 gün kalıp gidecek malum diğer torununa da bakıyorbende tek bakmak zorunda kalacağım ama bu iyi oldu sağol canım seni de uğraştırdım
ayy çok kullanışlı birşeye benziyor ilk defa görüyorum böyle birşeyi bende bebeği nasıl yıkayacağım diye düşünüp duruyordum ,annem doğumdan sonra 15 gün kalıp gidecek malum diğer torununa da bakıyorbende tek bakmak zorunda kalacağım ama bu iyi oldu sağol canım seni de uğraştırdım
yok canım estağfurullah nedemek.sanırım netten araştırıncada bulunuyor yada chicco satan yerlerede bakmak gerekebilir.yardımcı olduysam ne mutlu
daha çok eksiğimiz var ama zamanla tamamlanacaklar inş. şimdilik aldıklarım ve hediyelerimiz bunlar
odasını nasıl dizayn edeceğime karar verip yaptırdıktan sonra inş. herşeyi bitmiş olarak paylaşırım kızımın cicilerini sizlerle
şimdilik sadece yatak odamda kullanacağım park yatağımızı aldık
ürünlerin %90'ı havuzlu han çıkarmamızdan edindiklerim kızlar tavsiye edebileceğim bir yer gitmek isteyen varsa her konuda yardımcı olur önerilerimi paylaşırım
özellikle benim tüm ürünlerimi aldığım mağaza süper içerde tanıdığımla karşılaştım saolsun orda çalıştığı için baya yardımcı oldu ama bir amca var ki görmelisiniz sırf onun esnaflığının muhteşemliği adına her seferinde oraya giderim yani o derece park yatağı alıp eve geldik kurduk kaldırırken bir talihsizlik oldu bizden kaynaklanan düşünün anında iade alıp yenisini falan verdiler gitmek isteyen varsa gözüm kapalı tavsiye ediyorum yani adınıza görüşüp yardımcı olmalarını da rica ederim kızlar
ben bide kartla alışveriş yaptım nakit olsa daha fazlasını yapacaklardı yardımcı olma konusunda..
kızlar merhaba sonunda bende cicileri paylaşıyım dedim.. babaannemiz aldıklarını gönderdi bizim aldıklarımızda doldu bi anneanenin aldıklarını bekliyoruz. babasıyla neyi var neyi yok bakalım yıkamaya baslayalım diye serdik koltuga o arada resmini cektik. anneannemiz yıkayıp ütülemiş saolsun beni yormasın diye saolsun
Eki Görüntüle 134874 Eki Görüntüle 134873 Eki Görüntüle 134875
zaten 15 şubatta oda gelsin daha net cekerim resimleri hem yıkayıp ütülemişte olurum:)))
bu arada yukarıdaki mavi yelek battaniye tülbentler ve lif eşimin bebekliğinden kalmaymış:)))
bunlarıda dün aldım çok komiklerrr:))))) bildiginiz 1 karış:))) 3-6 ve 6-9 ay içinler indirimden dayanamayıp aldım..
Eki Görüntüle 134878 Eki Görüntüle 134876 Eki Görüntüle 134877
gel gel abla gel almayanı dövüyolarkızlar cumartesi pazarı ve hasılatlar... artık alcak bişey kalmadı malum... ama o tavşanlardan pazardada var aynı civilden..10-15 tl satıyolar alırım sanırım ama eşimin hoşuna gitmeye bilir
kızlar resimler küçük çıktı sanırım bi kontrol ederseniz sizde...eğer tatmin etmezse büyük büyük yüklicem... burda toplam 520 tl lik rün var....siz yabancı değilsiniz... baya eksikler bitti...geriye..banya maşrafası küveti...bebek arabamız... ev tipi ana kucağımız kaldı..harici hiç bi eksik gelmiyo aklıma...ciddi ciddi aldık herşeyimizi aldık.... 2 takım geceliğim.. içli dışlı... 1 tane krem bugün aldığım 3lü pijamam hastanede giycem... 1 tane sıra pijamam var siyah kırmızı... 2 takımda gördüğümüz gibi kısa kollu gecelik penye altınada kapri giyicem.. bunlar evin içinde giymeye...
emizk biberonumuzu...bakım setimiz bübch mi ne ondan aldık en iyi marka sebamed yada bu kızlar kesinlikle... göğüs pedimizi kremimiz...emizk kutumuz ve askısında kadar burun aspiratörü.. konak tafağı ve fırcası..ilk doğduklarında kabuk oluyo ya onlar için... 2 takım penye..1 tane bu ponponlu gibi krem battaniyelerden aldık... çorap minik bi ayakkabı... kapalı aldırmadı kaynanam yazın çocuk pişer hava almalı dedi ayakları sandalet aldık bizde... işte ağız silmek için bez mermersahinmi ne ondan... askılı badi yoktu kaynanam ısrarla aldı tek kısa kollu olmaz dedi..uzun kolda aldık....kulak temizleme çöpü aldık... bu arada UNİ BABY.. YENİ DOĞAN BEBEKLER İÇİN PAMUK MENDİL TAMAMN DOĞAL PAMUĞU MENDİL ETMİŞLER... MÜKEMMEL BİŞEY... 2 TANEDE EMZİRME SÜDYENİ ALDIM SİYAH AL DEDİ KAYNANAM ÇOK ELLİCEM UFACIK BİŞEY BELLİ OLUR DEDİ SÜTÜN GELİRSE VS İŞTE...
Eki Görüntüle 135704 Eki Görüntüle 135703 Eki Görüntüle 135702 Eki Görüntüle 135705 Eki Görüntüle 135706 Eki Görüntüle 135707 kızlar hani diyordum ya size bebek arabamız hediye gelecek bize ama ya beğenmessem diye dert ediyordum işte dün akşam geldi ve extradan hediyelerle birlikte geldi.allahtan arabanın modeli istediğim gibiymiş rengi dışında daha çok erkek bebek rengi gibi ama ortak renk olarak kulanılır tabi.diğerleride bebek mevlüt takımımız,avent anne çantamız,avent emziklerimiz ve suluğumuz,banyo yaparken yüzüne su gelmesin diye banyo kalkanımız ve göğüs ucu kalkanımız ve anne için emzirme önlüğüm.sağolsun eşimin sadıcının nişanlısı baya varlıklıda bizi büyük yükten kurtardı kızlar :))
Eki Görüntüle 135710 Eki Görüntüle 135709 Eki Görüntüle 135708 vee bunlarda benim aldığım pijamalar ve geceliğim.ben öle cicilibicili pijamaları ve gecelikleri seviyorum annemde birazdaha olgun bişiler alsaydın diyor ama napim işte.ama 1 tane daha ucuz bi gecelik alıcam doğum anında kan olur şimdi enazından ucuz olana için yanmaz :))saten geceliğim benim var ama hiç beğenmiyorum zaten bordo renk.bende kardeşimin saten geceliğini giyicem sanırım.
Bunlarda benimPRENSESiMiN kismetse mevlüdünde giyecekleri
ayyy çok güzelmaaşallah prensesine, sağlıkla giyer inşallah
tmm cnm ne zaman istersen gitmeyi düşündüğünde söylersin ben ararım arkadasımı ayrıca yorgan yastık ve nevresim üçlüsünü de söylemeyi unutmuşum aziz bebeden aldımPark yatağı sormuştum ama visko yatakta lazım nevresim de lazım..320 TL ye çok iyi almışsın..eğer olur da biri hediye etmez sürpriz yapmaz iseirtibata geçeriz tatlım..
Bunlarda benimPRENSESiMiN kismetse mevlüdünde giyecekleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?