- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #1.241
ALLAHIM...NE GÜZLE Bİ ŞEY BU DÜNÜŞÜM YA..PRENSESİM MAŞAHALLAH NE GÜZEL OLUCAK..AMA BU KIYAFETLER DEĞİL..ONUN GÜZELLİĞİ BU KYAFETLERİ EŞSİS EDİCEK.. Bİ KOCAMAN NAZAR BONCUĞU TAKMAYI UNUTMA...İNŞ OZAMAN OLSUNDA...:81:
Bunlarda benimPRENSESiMiN kismetse mevlüdünde giyecekleri
Annecikler...yusufum size çok teşekkür ediyo ellerinizden öpüyomuş..cicilerini beğendiniz die..
saol canim.tesekkur ederim.valla bizde hep esimle tek basimiza aliyoruz.kimseden bi corap gormedik.ayni senin gibi yani.
günaydın şirin anneler:) oğlumla biryandan çalışıyor bir yandan da cicilere bakıyoruz.
okudukça annesi ve kayınvalidesi sürekli bebişlere birşey alan annelere öyle özeniyorum ki. Ben evin tek kızı ve ilk torun olmasına rağmen maalesef annemden daha tek bir çorap bile görmedim. Kayınvalidem de aynı şekilde. O da hasta ve sadece kendisi ile ilgilenilsin istiyor.
Bu zamana kadar tüm alışverişi eşimle ben yaptık. Sadece eşimin abisi başta birşeyler aldı sağolsun şimdi de oğlumun yatağı ve dolabını alacakmış.
Ama özellikle kendi anneme o kadar kızıyorum ki. İlgisizliğine ilişkin laf sokuyorum demediğim yok ama hala aynı(((
Bebeğime bakacağı için ileride sorun çıkarmak istemiyorum ama öyle doluyum ki. canım çok sıkkın. Annalerinizin kıymetini bilin(
kızlar hepinizin cicilerine bayıldım.güle güle giyer bebişleriniz inşallah.
bir sürü sey almissin canim iyi günlerde giydir pa$ana
CNM BENİM SAĞLIKLA GİYDİR İNŞ BEBİŞİNE.... OH SET ALMIŞIZ TIRANKA MAKASI VS... ÇITÇIÇTLI BADİLAR FALAN...
canim cok guzel,bayildim gercekten.iyi gunlerde kullanman dilegiyle.Bunlarda benimPRENSESiMiN kismetse mevlüdünde giyecekleri
ay ay yerim ben onun mevlüt kıyafetini..Rabbim , üstüne giyilmiş bir şekilde fotoğraflarını da görmemizi nasip eder inş..Şimdi o bandanası falan ne yakışır yaaa..Bunlarda benimPRENSESiMiN kismetse mevlüdünde giyecekleri
tmm cnm ne zaman istersen gitmeyi düşündüğünde söylersin ben ararım arkadasımı ayrıca yorgan yastık ve nevresim üçlüsünü de söylemeyi unutmuşum aziz bebeden aldımoda yine havuzlu han içerisinde diğer ürünlerimi aldığım yerde arkadaşımın bulunduğu yer yani crazy baby oda yine aziz bebenin bulundugu katta karsısında
canım düşünemiyor olabilir,bende alışverişe giderken anne para ver senin adınada artık yavaş yavaş alışveriş yapalım dedim.kendi adına aldıklarımızı görünce heyecanlandı ogün bugündür birşeyler yapma telaşına girdi.evde ilk torunsa acemiliğe gelebiliyor,hatırlatmakta fayda var sonuçta yabancı değiller.
Bunlarda benimPRENSESiMiN kismetse mevlüdünde giyecekleri
eveeet sonunda bizde cicilerimizn bir kısmını ekliyoruz bir kısmı diyorum çünkü sadece bunalrı yıkadım ancak sadece hastaneye gidecekelri ütüledim dolabı gelince kalan kısımlarıda ekleyeceğim
bu takım hediye geldi tamamen organikmiş ancak hiç tasiye etmem minidamladan ne aldıysam süper çıktı bu takımın battaniyesi yıkanında dikdörtgen oldu hemde narin yıkamada
havlusu ve çorapları
minidamla 0-3 ay badileri
5 li takımı baby center bu markada çok iyi çıktı
filli tulumu bunu çok severek aldım
buda filli tulumun arkası kuyruğuda var
esktradan bir tane daha iç dış zıbın almıstım
hastane çıkışımız ve parçaları 10 lu minidamla çok memnun kaldım yıkandı ne sarktı ne de yamuldu
yeleği 0-3 ay
thicibo önlükleri her güne bir önlük
mini damla 3-6 ay badileri
anneannesinden gelen hediyelerden bir hırka bayıldım hırkaya
mama sandalyeside liseden cok sevdiğim bir arkadaşımdan geldi sağolsun kızından gelen yepyeni bir sürü şey verdi onalarıda en kısa zamanda ekleyeceğim
ve benim hastane cicilerimin bir kısmı
eşimin annesi ve anneannesi almıs geceliklerimi
mor geceliğim
daha cok va babaneden ve anneanneden gelecekler de var hepsini ilerde eklerim parça parça
bir kısmınıda sonra eklerim
kızlar resimler küçük çıktı sanırım bi kontrol ederseniz sizde...eğer tatmin etmezse büyük büyük yüklicem... burda toplam 520 tl lik rün var....siz yabancı değilsiniz... baya eksikler bitti...geriye..banya maşrafası küveti...bebek arabamız... ev tipi ana kucağımız kaldı..harici hiç bi eksik gelmiyo aklıma...ciddi ciddi aldık herşeyimizi aldık.... 2 takım geceliğim.. içli dışlı... 1 tane krem bugün aldığım 3lü pijamam hastanede giycem... 1 tane sıra pijamam var siyah kırmızı... 2 takımda gördüğümüz gibi kısa kollu gecelik penye altınada kapri giyicem.. bunlar evin içinde giymeye...
emizk biberonumuzu...bakım setimiz bübch mi ne ondan aldık en iyi marka sebamed yada bu kızlar kesinlikle... göğüs pedimizi kremimiz...emizk kutumuz ve askısında kadar burun aspiratörü.. konak tafağı ve fırcası..ilk doğduklarında kabuk oluyo ya onlar için... 2 takım penye..1 tane bu ponponlu gibi krem battaniyelerden aldık... çorap minik bi ayakkabı... kapalı aldırmadı kaynanam yazın çocuk pişer hava almalı dedi ayakları sandalet aldık bizde... işte ağız silmek için bez mermersahinmi ne ondan... askılı badi yoktu kaynanam ısrarla aldı tek kısa kollu olmaz dedi..uzun kolda aldık....kulak temizleme çöpü aldık... bu arada UNİ BABY.. YENİ DOĞAN BEBEKLER İÇİN PAMUK MENDİL TAMAMN DOĞAL PAMUĞU MENDİL ETMİŞLER... MÜKEMMEL BİŞEY... 2 TANEDE EMZİRME SÜDYENİ ALDIM SİYAH AL DEDİ KAYNANAM ÇOK ELLİCEM UFACIK BİŞEY BELLİ OLUR DEDİ SÜTÜN GELİRSE VS İŞTE...
Eki Görüntüle 135704 Eki Görüntüle 135703 Eki Görüntüle 135702 Eki Görüntüle 135705 Eki Görüntüle 135706 Eki Görüntüle 135707 kızlar hani diyordum ya size bebek arabamız hediye gelecek bize ama ya beğenmessem diye dert ediyordum işte dün akşam geldi ve extradan hediyelerle birlikte geldi.allahtan arabanın modeli istediğim gibiymiş rengi dışında daha çok erkek bebek rengi gibi ama ortak renk olarak kulanılır tabi.diğerleride bebek mevlüt takımımız,avent anne çantamız,avent emziklerimiz ve suluğumuz,banyo yaparken yüzüne su gelmesin diye banyo kalkanımız ve göğüs ucu kalkanımız ve anne için emzirme önlüğüm.sağolsun eşimin sadıcının nişanlısı baya varlıklıda bizi büyük yükten kurtardı kızlar :))
gel gel abla gel almayanı dövüyolarkızlar cumartesi pazarı ve hasılatlar... artık alcak bişey kalmadı malum... ama o tavşanlardan pazardada var aynı civilden..10-15 tl satıyolar alırım sanırım ama eşimin hoşuna gitmeye bilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?