2011 Nisan Bebişlerimizin Cicileri

Canım düşünemiyor olabilir,bende alışverişe giderken anne para ver senin adınada artık yavaş yavaş alışveriş yapalım dedim.Kendi adına aldıklarımızı görünce heyecanlandı ogün bugündür birşeyler yapma telaşına girdi.Evde ilk torunsa acemiliğe gelebiliyor,hatırlatmakta fayda var sonuçta yabancı değiller.

ben hafta sonu arkadaşlar özdilekten kendime lizözlü takım aldım çok güzel vaktim olursa resmini eklemeye çalışacağım ilk hamileliğim acemiliğe gelmişti lizöz içimdekalmıştı giyecem mevlütte yapacam özdilekte çok güzel pijamalar gecelikler var anne adayları
oğlumada aldık bişeyler sağlıcakla giysin
tüm bebişlerimizle

Bunlarda benim PRENSESiMiNkismetse mevlüdünde giyecekleri
ay ay yerim ben onun mevlüt kıyafetini..Rabbim , üstüne giyilmiş bir şekilde fotoğraflarını da görmemizi nasip eder inş..Şimdi o bandanası falan ne yakışır yaaa..
Tamam canım olur da birileri hediye getirmez ise haberleşiriz..Teşekkür ederim ilgine canım

ben de öyle deneyim ama kendiliğinden kendi içinden gelerek bişeyler yapmasını, heyecanlanmasını bekliyorum sanıım. sağol cnm umarım faydalı olur. ilk torun dediğin gibi acemilği sanıyorum. ama ne bilim bazı anneler herşeyi söylemeden yapıyor da benim ki niye öyle değil diyorum çok sağol esteemcim.

eveeet sonunda bizde cicilerimizn bir kısmını ekliyoruz bir kısmı diyorum çünkü sadece bunalrı yıkadım ancak sadece hastaneye gidecekelri ütüledim dolabı gelince kalan kısımlarıda ekleyeceğim

bu takım hediye geldi tamamen organikmiş ancak hiç tasiye etmem minidamladan ne aldıysam süper çıktı bu takımın battaniyesi yıkanında dikdörtgen oldu hemde narin yıkamada

havlusu ve çorapları

minidamla 0-3 ay badileri

5 li takımı baby center bu markada çok iyi çıktı

filli tulumu bunu çok severek aldım

buda filli tulumun arkası kuyruğuda var

esktradan bir tane daha iç dış zıbın almıstım

hastane çıkışımız ve parçaları 10 lu minidamla çok memnun kaldım yıkandı ne sarktı ne de yamuldu

yeleği 0-3 ay

thicibo önlükleri her güne bir önlük

mini damla 3-6 ay badileri

anneannesinden gelen hediyelerden bir hırka bayıldım hırkaya

mama sandalyeside liseden cok sevdiğim bir arkadaşımdan geldi sağolsun kızından gelen yepyeni bir sürü şey verdi onalarıda en kısa zamanda ekleyeceğim

ve benim hastane cicilerimin bir kısmı
eşimin annesi ve anneannesi almıs geceliklerimi

mor geceliğim

daha cok va babaneden ve anneanneden gelecekler de var hepsini ilerde eklerim parça parça

Son düzenleme:
kızlaar tek tek alıntı yapmadım..bayadır bakmıyordum cicilere..
meğersem ciciler dolmuş burası..hepsi çok güzel
güle güle sağlıklı iyi günlerde kullanın giydirin inş.

Maşallah Kuzunun ve senin kıyafetlerine canım... Güzel ggünlerde giyin canım...

Hepsi çok güzel... Güle güle giysin minnoşun canım...

Bayıldım hepsine canım... Güle güle giysin minnoşun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…