2011 Nisan Bebişlerimizin Cicileri

Kalpli olan 5 li hastane çıkışı var ya aynısından ben de almıştım, ilginç bir tesadüf oldu
Güle güle kullanın cicilerinizi.
Hepsi birbirinden güzel.

oh oh maşallah..yıkamış ütülemişsin birde..hamarat anne cicişlerinizi güle güle kullanın..sağlıklı günlerde kullanın inş.

teyzeleri hepinize ayri ayri cok tesekkür ederiz
Güle güle giysin prenses,çok güzel canım

canim cok guzel,bayildim gercekten.iyi gunlerde kullanman dilegiyle.

Maşallah ne şirinmiş öyle

Ayyy yerim ben onun mevlüd takımını... Tam prenses olacak desene.... Güle güle giysin inşallah prenses... çok beğendim...

Maşallah canım hazırlamışsın çantayı...Bende ayırdım ama daha yıkamadım...Deterjanı almam lazım...

güle güle sağlıcakla kullanın canım
çok şekerler
geceliğinde harika mor delisiyimdir ben

sağol cnm aslına rengi daha güzel burda koyu lacivert gibi çıkms bir mor. bende bayılıırmm mor renge

Maşallah Kuzunun ve senin kıyafetlerine canım... Güzel ggünlerde giyin canım...
sağol canım benim daha iyleri szilere olsun

Kalpli olan 5 li hastane çıkışı var ya aynısından ben de almıştım, ilginç bir tesadüf oldu
Güle güle kullanın cicilerinizi.
Hepsi birbirinden güzel.

cok tlk ler canım bende bayılmıstı o takıma yıkadım ütüledim hiç bişi olmadı hemde cok ugundu 5 li fiyatı 15 tl falandı civilde

oh oh maşallah..yıkamış ütülemişsin birde..hamarat anne cicişlerinizi güle güle kullanın..sağlıklı günlerde kullanın inş.
sağol cnm darısı basınıza

Maşallah canım hazırlamışsın çantayı...Bende ayırdım ama daha yıkamadım...Deterjanı almam lazım...

canım bir an önce yapmak lazım diye düşündüm ben çünkü gün geçtikçe zorlanıyorum hep yatmak istiyorum
dalin in yumuşatıcısı ve detarjanını aldım da yıkadım ama kuzum doğdugunda lekelerde çıkarır mı bilmiyorum
bu arada en uygun fiyat carrrefourdaydı
detarjanını almasa bile yumusatıcısını alırırm bundan sonra kokusu güzel baya ve 6 lt si 12 küsür liraydı

Son düzenleme:
iyi günlerde kullanin canim cicilerinizi

Bunlarda benim PRENSESiMiNkismetse mevlüdünde giyecekleri

cnm mevlüt takımı çok şekermiş bayıldım valla
güle güle giyer kızın inşallah.

maşallah cnm sizin çeyiz tamam sanırım.
sende kızında güle güle kullanın cicilerinizi.

Evet canım günler geçtikçe ağırlaştığımızdan zorlanıyoruz...Zorlandıkçada sanki gözümde büyüyorlar...Bende baktım Carrefoursada...Deterjan Hacı Şakir yumuşatıcıda Dalin alacağım...Eşim Carrefourda çalışıyor benim oda çok takip ediyor böyle şeyleri...İndirime girdimi kaçırmamaya çalışıyoruz...

c
maşallah cnm sizin çeyiz tamam sanırım.
sende kızında güle güle kullanın cicilerinizi.

tamam sayılır canım pek bişi kalmadı pek kısmetli oluyor cimcimeler odası gelince ekleyeceğim kalanını

canım indirim olunca bizede haber verir misin bebek lerle ilgili seylerde burdada 2 tane carrefour express var
bu ara bebek bezi peşindeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…