2011 Nisan Bebişlerimizin Cicileri

bir kısmınıda sonra eklerim

kızlar Rabbim güzel günlerde güle güle kullanmayı nasip etsin inş..

kankiş sonunda hakretkete geçmiş senin kaynana hadi gözün aydın cicilerinizi güle güle kullanın inş..
inanmıcaksın ama benim kaynana da bana halı aldı,eymenin doğm günü hediyesi olarak güya iyi old zaten ihtiyacım vardı..bi 300 liracık masraf yaptık söylemesi ayıp

kızalr civciv bebedeki avvivo çanta geldi tahminimden cok daha güzel çıktı bebeğim doğmadan bende kullanabilirimçok şık ve kocaman 20 tl ye de çok uygun yani işyerimde herkes bayıldı bence alacakalr hiç düşünmeden alsın akşama eklerim resmini

Tabiki veririm canım ama şunu söyleyeyim...Ben hep primanın indirimlerini takip ediyorum...Eşimede iş yerinden arkadaşları molfix önermiş onda daha çok indirim oluyormuş...Birde BİM mağazalarında prima satıyorlar onlarda diğer marketlere göre çok hesaplı oluyor ama hemen bitiyor burda...

Çok güzeller canım...Güle güle giysin meleğin...

Teşekkürler teyzesi

Selam ben şubat annesiyim, hala çantamı alamadım :) sen ne renk aldın? resimdeki kahverengiyi hiç benzetemedim de. resmini eklersen sevinirim

Kızlar meşhur avivo çantasını almayanlar için resmini ekliyorumBu çanta nisan annelerin amblemi oldu sanırım

Eklentiler

• $IMG_2139(2).webp
    9,1 KB · Görüntüleme: 71
  • $IMG_2138.webp
    14,1 KB · Görüntüleme: 66
  • $IMG_2142.webp
    8,1 KB · Görüntüleme: 71
Güzel günlerde kullan canım ben bi tane almıştım ama galiba bundan da alıcam

Canım aldığın çantanın kullanımına göre değerlendir derim,eğer oda kol çantası şeklindeyse ikinci çantayı sırt çantası şeklinde de alabilirsin bu sadece bir öneri tabii.Beğendiyse alabilirsin şeker.

Aslında doğru söylüyorsun o da omuz çantası iki omuz çantasına gerek yok

yaaaaaaaa bende almak istiyorum bu çantadan ama bitane postcaı çantası gibi olan avent in çantası var hediye geldi şimdi eşime bunuda almak isityorum desem böle bakar bana heralde ama çok hoşuma gitti yaaaa öfff siteye bakıp duruyom nasıl alsam sölemeden diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…