- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #1.281
eveeet sonunda bizde cicilerimizn bir kısmını ekliyoruz bir kısmı diyorum çünkü sadece bunalrı yıkadım ancak sadece hastaneye gidecekelri ütüledim dolabı gelince kalan kısımlarıda ekleyeceğim
bu takım hediye geldi tamamen organikmiş ancak hiç tasiye etmem minidamladan ne aldıysam süper çıktı bu takımın battaniyesi yıkanında dikdörtgen oldu hemde narin yıkamada:
bir kısmınıda sonra eklerim
Eki Görüntüle 135710 Eki Görüntüle 135709 Eki Görüntüle 135708 vee bunlarda benim aldığım pijamalar ve geceliğim.ben öle cicilibicili pijamaları ve gecelikleri seviyorum annemde birazdaha olgun bişiler alsaydın diyor ama napim işte.ama 1 tane daha ucuz bi gecelik alıcam doğum anında kan olur şimdi enazından ucuz olana için yanmaz :))saten geceliğim benim var ama hiç beğenmiyorum zaten bordo renk.bende kardeşimin saten geceliğini giyicem sanırım.
kızlar resimler küçük çıktı sanırım bi kontrol ederseniz sizde...eğer tatmin etmezse büyük büyük yüklicem... burda toplam 520 tl lik rün var....siz yabancı değilsiniz... baya eksikler bitti...geriye..banya maşrafası küveti...bebek arabamız... ev tipi ana kucağımız kaldı..harici hiç bi eksik gelmiyo aklıma...ciddi ciddi aldık herşeyimizi aldık.... 2 takım geceliğim.. içli dışlı... 1 tane krem bugün aldığım 3lü pijamam hastanede giycem... 1 tane sıra pijamam var siyah kırmızı... 2 takımda gördüğümüz gibi kısa kollu gecelik penye altınada kapri giyicem.. bunlar evin içinde giymeye...
emizk biberonumuzu...bakım setimiz bübch mi ne ondan aldık en iyi marka sebamed yada bu kızlar kesinlikle... göğüs pedimizi kremimiz...emizk kutumuz ve askısında kadar burun aspiratörü.. konak tafağı ve fırcası..ilk doğduklarında kabuk oluyo ya onlar için... 2 takım penye..1 tane bu ponponlu gibi krem battaniyelerden aldık... çorap minik bi ayakkabı... kapalı aldırmadı kaynanam yazın çocuk pişer hava almalı dedi ayakları sandalet aldık bizde... işte ağız silmek için bez mermersahinmi ne ondan... askılı badi yoktu kaynanam ısrarla aldı tek kısa kollu olmaz dedi..uzun kolda aldık....kulak temizleme çöpü aldık... bu arada UNİ BABY.. YENİ DOĞAN BEBEKLER İÇİN PAMUK MENDİL TAMAMN DOĞAL PAMUĞU MENDİL ETMİŞLER... MÜKEMMEL BİŞEY... 2 TANEDE EMZİRME SÜDYENİ ALDIM SİYAH AL DEDİ KAYNANAM ÇOK ELLİCEM UFACIK BİŞEY BELLİ OLUR DEDİ SÜTÜN GELİRSE VS İŞTE...
tamam sayılır canım pek bişi kalmadı pek kısmetli oluyor cimcimeler odası gelince ekleyeceğim kalanını
canım indirim olunca bizede haber verir misin bebek lerle ilgili seylerde burdada 2 tane carrefour express var
bu ara bebek bezi peşindeyim
Eki Görüntüle 137616 Eki Görüntüle 137615 Eki Görüntüle 137616 Eki Görüntüle 137615
kızımın kaptan amcası rusyadan almış bunları kızlarkürklü kuyruklu bişeyler getirir sanıyodum ama oldukça normal çok şükür
Tabiki veririm canım ama şunu söyleyeyim...Ben hep primanın indirimlerini takip ediyorum...Eşimede iş yerinden arkadaşları molfix önermiş onda daha çok indirim oluyormuş...Birde BİM mağazalarında prima satıyorlar onlarda diğer marketlere göre çok hesaplı oluyor ama hemen bitiyor burda...
Çok güzeller canım...Güle güle giysin meleğin...
Eki Görüntüle 137616 Eki Görüntüle 137615 Eki Görüntüle 137616 Eki Görüntüle 137615
kızımın kaptan amcası rusyadan almış bunları kızlarkürklü kuyruklu bişeyler getirir sanıyodum ama oldukça normal çok şükür
Eki Görüntüle 137616 Eki Görüntüle 13761 Eki Görüntüle 137616 Eki Görüntüle 137615
kızımın kaptan amcası rusyadan almış bunları kızlarkürklü kuyruklu bişeyler getirir sanıyodum ama oldukça normal çok şükür [/QUOcanim allah saglikli gunlerde kullanmayi nasip etsin.hepside cok guzeller.
kızalr civciv bebedeki avvivo çanta geldi tahminimden cok daha güzel çıktı bebeğim doğmadan bende kullanabilirimçok şık ve kocaman 20 tl ye de çok uygun yani işyerimde herkes bayıldı bence alacakalr hiç düşünmeden alsın akşama eklerim resmini
Kızlar meşhur avivo çantasını almayanlar için resmini ekliyorumBu çanta nisan annelerin amblemi oldu sanırım
Kızlar meşhur avivo çantasını almayanlar için resmini ekliyorumBu çanta nisan annelerin amblemi oldu sanırım
esteemcim bu çanta lacivert gibi duruyor ne renk?
cnm güzel ve kullanışlıymış gerçekten çanta
güle güle kullan
Koyu kahverengi canım ama renk uyumu güzel çiğ kahverengi durmuyor.
Güzel günlerde kullan canım ben bi tane almıştım ama galiba bundan da alıcam
Canım aldığın çantanın kullanımına göre değerlendir derim,eğer oda kol çantası şeklindeyse ikinci çantayı sırt çantası şeklinde de alabilirsin bu sadece bir öneri tabii.Beğendiyse alabilirsin şeker.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?