2011 Nisan Bebişlerimizin Cicileri

kızlar birde altı kapalı tulumlar fazla kullanışlı değil onları bebiş fazla giyemiyor boyu maşşallah hemen uzadığı için bacakları kasılıyor altı olmayan pijama türü olanalr daha iyi benden tavsiye:))

Evet tatlım kullanan herkes öyle söylüyor ama olsun ben bayılıyorum ayaklı tulumlara zaten kısa bir süre tulum giyebiliyorlar. Bir kaç boy aldımmı hevesimide almış olurum:)))

hihoyyyt kızlar dayanamadım ilk cicilerimizi aldık 10lu zıbın setimiz ve battaniyemiz büyükihtimal erkek dendi ama emin olamadığım için ara renk aldık bakalım beğenecek misiniz teyzeleri

cnm güle güle kullanırsın inş..güzel günlerde..

ayyy bayıldım bu tulumlara cnm yaa..ilk fotodakinin bir benzerini bizde oğluma almıştık hatta yepyeni duruyor..şubatta doğdugu için bayagı giydirmiştim ,kadife oldugundan sıcak tutmuştu..çok şiirnlermiş ya..ben daha hiç bişey almadım..ne bileyim yaa ilk heyecan gidi olmuyor mu yoksa ben mi tuhafım çözemedim..birde cinsiyete fazla takıldım bu sefer galiba :gitme:

ahaha ben bunları bir yerlerden hatırlıyorum..
m.foni den aldın dimi canım hayırlı olsun..
bende bir kaç bişey aldım ordan dün,gelsin koyarım fotolarını

bekliyorum tatlım...kaydirigubbakcemile3 hadii ama cicileri

ay maşallah cicilerine cnm...çok güzel...bende alıcam ama doktor randevumdan sonra..

ayyy bir ara birlikte gidelim alışverişekaydirigubbakcemile5

Allah iyi günlerde giydirmeyi nasip etsin canım. Çok güzelmiş hastane çıkışınız.gamyoncuiremsu

sağol tatlım maşallah sen bitirmişsin neredeyse alışverişi ayy eşim bıraksa ben neler alcamda bırakmıyor ama dayanamayıp aldım kapşun takım bugün:kedi:

olumunekankayizsmile cnım belli olsun kesin alırsınızolumunekankayizsmile bir heyecan sarar diye düşünüyorumm ayy benimkide oğluşuna çeksin dediklerin hep aklımda

ay gidelim anacım....nere gitsek ki...bissürü yer var ya...ah ozaman gelsin fokunu çıkartırım herhalde...

Çok teşekkür ederim canım. Bende çok beğenerek aldım. Kısa bir süre giyildiği için eskimezler. Bende ikinciye saklayabilirim. Cinsiyet belli olsun o zaman alırsın canım. . Cinsiyet belli olunca o zaman heves geliyorzemuszemus

hihoyyyt kızlar dayanamadım ilk cicilerimizi aldık 10lu zıbın setimiz ve battaniyemiz büyükihtimal erkek dendi ama emin olamadığım için ara renk aldık bakalım beğenecek misiniz teyzeleri

bunlarrrdaa benim kizima aldigim ilk esyalar:ecrin_bebek:ölcüleri bebek icin degil ama sadece onlari bulabildim aldigim yerde:))

hepsi çok güzeller kızlarr
minikleriniz güle güle giysinler hepsini inşallah.

kizlarr kiz bebek sahibi olmak icin cok ugrastim, cok dua ettim.. allahim gönlüme göre verdi..
ögrendigimde aldigim ilk sey u oldu :))

yillar öncesinden , 5yil kadar önce :) bir iki parca almistim , onlarida eklerim yakin zamanda.
hii birde hamile kaldigimi ögrenince annemin aldiklari var.. kiz oldugundan o kadar emindi ki

ayy bayıldım bende ne güzel şeyler öylee..:asigim:insanın gözü kalıyor aldıkça
alası geliyor valla..hayırlı olsun canım,çok ciciler güle güle giydir..

bunlarrrdaa benim kizima aldigim ilk esyalar:ecrin_bebek:ölcüleri bebek icin degil ama sadece onlari bulabildim aldigim yerde:))

kızının donları almış bak hemen.güle güle giysin donansın..bayanssulusmile
hayırlı olsun canım..çok sevindim..inş.değişmezzemuszemus

İyi günlerde kullansın prensesin.opuyorumnanaktan
cok sagol canim insallah..opuyorumnanaktan

hepsi çok güzeller kızlarr
minikleriniz güle güle giysinler hepsini inşallah.

tesekkürlerkaydirigubbakcemile2

sagol canimcim..aldim canim aldim ilk don alinirmis ya:)) hemencik ilk onu aldimbayanssulusmiledaha ne ler alicam ben prensesime :ecrin_bebek:

kizlarr kiz bebek sahibi olmak icin cok ugrastim, cok dua ettim.. allahim gönlüme göre verdi..
ögrendigimde aldigim ilk sey u oldu :))

Nonlarınız hayırlı olsun kızlar kaydirigubbakcemile3 çok şirinler..prensesim olacağını bilsem bende alırdım bu fırfrılı nonlardan :) oğlum dona non diyor..:roflol: ordan geliyor bizim non merakımız naniknanik

aa skopri sende almissin don hahaha .. gözümden kacmis.. benimkide 116 .. yani 2-3 yas grubu :roflol:

bakin size ne göstericem..
bu cicileri evliligimin ilk senelerinde almistim.. yani 5-6 yil falan oluyo.
hep kiz cocugu istiyordum..
o zamanlarda hamilelik düsünmüyordum , sadece ilk görüste a$kla alinmis ciciler :))
insallah bizimki bi oyun oynamamistir da kiz olur, ve bunlari giydirmek nasip olur.

hepsini çok beğendim...herşey çok güzel kızlar...benim hiç bişeyim yok almadım daha belki kontrolden sonra sırf içimde kalmasın die eşimle o belirlediği mağazadan ufacık bişeyler alırım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…