- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
Bu karyolayı biliyorum. Çilek marka. Çok güzel.
kızlar birde altı kapalı tulumlar fazla kullanışlı değil onları bebiş fazla giyemiyor boyu maşşallah hemen uzadığı için bacakları kasılıyor altı olmayan pijama türü olanalr daha iyi benden tavsiye:))
balkupum bayildimmmmmmmm tulumlaraa..
esracim tmm cnmson gösterdigin iyi iste
hihoyyyt kızlar dayanamadım ilk cicilerimizi aldık 10lu zıbın setimiz ve battaniyemiz büyükihtimal erkek dendi ama emin olamadığım için ara renk aldık bakalım beğenecek misiniz teyzeleri
ayyy bayıldım bu tulumlara cnm yaa..ilk fotodakinin bir benzerini bizde oğluma almıştık hatta yepyeni duruyor..şubatta doğdugu için bayagı giydirmiştim ,kadife oldugundan sıcak tutmuştu..çok şiirnlermiş ya..ben daha hiç bişey almadım..ne bileyim yaa ilk heyecan gidi olmuyor mu yoksa ben mi tuhafım çözemedim..birde cinsiyete fazla takıldım bu sefer galiba :gitme:
ahaha ben bunları bir yerlerden hatırlıyorum..
m.foni den aldın dimi canım hayırlı olsun..
bende bir kaç bişey aldım ordan dün,gelsin koyarım fotolarını
ay maşallah cicilerine cnm...çok güzel...bende alıcam ama doktor randevumdan sonra..
Allah iyi günlerde giydirmeyi nasip etsin canım. Çok güzelmiş hastane çıkışınız.gamyoncuiremsu
cnm güle güle kullanırsın inş..güzel günlerde..
sağol cnm
ayyy bayıldım bu tulumlara cnm yaa..ilk fotodakinin bir benzerini bizde oğluma almıştık hatta yepyeni duruyor..şubatta doğdugu için bayagı giydirmiştim ,kadife oldugundan sıcak tutmuştu..çok şiirnlermiş ya..ben daha hiç bişey almadım..ne bileyim yaa ilk heyecan gidi olmuyor mu yoksa ben mi tuhafım çözemedim..birde cinsiyete fazla takıldım bu sefer galiba :gitme:
ay gidelim anacım....nere gitsek ki...bissürü yer var ya...ah ozaman gelsin fokunu çıkartırım herhalde...bekliyorum tatlım...kaydirigubbakcemile3 hadii ama cicileri
ayyy bir ara birlikte gidelim alışverişekaydirigubbakcemile5
sağol tatlım maşallah sen bitirmişsin neredeyse alışverişi ayy eşim bıraksa ben neler alcamda bırakmıyor ama dayanamayıp aldım kapşun takım bugün:kedi:
olumunekankayizsmile cnım belli olsun kesin alırsınızolumunekankayizsmile bir heyecan sarar diye düşünüyorumm ayy benimkide oğluşuna çeksin dediklerin hep aklımda
bunlarrrdaa benim kizima aldigim ilk esyalar:ecrin_bebek:ölcüleri bebek icin degil ama sadece onlari bulabildim aldigim yerde:))
hihoyyyt kızlar dayanamadım ilk cicilerimizi aldık 10lu zıbın setimiz ve battaniyemiz büyükihtimal erkek dendi ama emin olamadığım için ara renk aldık bakalım beğenecek misiniz teyzeleri
bunlarrrdaa benim kizima aldigim ilk esyalar:ecrin_bebek:ölcüleri bebek icin degil ama sadece onlari bulabildim aldigim yerde:))
hepsi çok güzeller kızlarr
minikleriniz güle güle giysinler hepsini inşallah.
cok sagol canim insallah..opuyorumnanaktanİyi günlerde kullansın prensesin.opuyorumnanaktan
hepsi çok güzeller kızlarr
minikleriniz güle güle giysinler hepsini inşallah.
ayy bayıldım bende ne güzel şeyler öylee..:asigim:insanın gözü kalıyor aldıkça
alası geliyor valla..hayırlı olsun canım,çok ciciler güle güle giydir..
sagol canim.:teytey:
kızının donları almış bak hemen.güle güle giysin donansın..bayanssulusmile
hayırlı olsun canım..çok sevindim..inş.değişmezzemuszemus
kizlarr kiz bebek sahibi olmak icin cok ugrastim, cok dua ettim.. allahim gönlüme göre verdi..
ögrendigimde aldigim ilk sey u oldu :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?