2011 Nisan Bebişlerimizin Cicileri

ayy bayıldım bu cicilere yaa kız ürünleri hep böyle pembiş pembiş süslü püslü bitiyorum ben yaaaaaaa bayanssulusmile

bende alıcaktım daha belli olmadı donlayalım bebeklerimizi hahaha çok güzel donlar ama beğendim

Çok ciciymiş canım. Donanır inşaallah prensesin

ayy bayıldım bende ne güzel şeyler öylee..:asigim:insanın gözü kalıyor aldıkça
alası geliyor valla..hayırlı olsun canım,çok ciciler güle güle giydir..

Çok teşekkür ederim tatlım. Daha iyileri sizin olsun.

Allah iyi günlerde giydirmeyi nasip etsin canım. Bende kız çocuklarını çok seviyorum. Benimde alınmış bir iki parça bir şeyim var. Bende saklasam mı acaba? Belki Allah bizede bir kız çocuğu nasip eder.

Son düzenleme:
ayy kız şeyleri ne kadarda güzel görünüyor.
bende oğluşuma bi kaç bişey aldım ve teyzeside hediye etti.
eklicem onları birazdan.

mrb arkadaşlar bende allah nasip ederse nisan annesi olacagım.kıyafetleri cok beyendim.cok hoşuma gitti.bende dedim corbada benimde tuzum olsun.
dr cinsiyetinden tam emin deyil ama büyük ihtimal kız dedi.o yüzden fazla kıyafet alamadık 10 gün sonra tekrar kontr var ozaman görürüz inş.
rabbim hepimize hayırlı dogumlar nasip etsin.bende cok dualar ettim büyük ugraşlar verdim rabbim sonunda dilegimi verdi bana rabbim dileyen isteyen herkeze nasip etsin inş.

hamile oldugumu ilk ögrendigimde bu tulumu almıştım.

bu teyzesinin hediyesi

buda kuzenimin hediyesi

Uploaded with ImageShack.us

bunlarda benim ördügüm battaniyeler

sanırım önümüzdeki ay nasip olursa daha fazla eşyalar alırız ozaman onlarıda eklerim şimdilik bu kadar

Son düzenleme:

bunlarda bnm güzel oğluşumun cicileri

Kızlar çok güzel cicileriniz. Allah güle güle giydirmeyi nasip etsin inşaallah. Sağlıkla sıhhatle

Son düzenleme:

cnm çok güzel hepsi,üstteki battaniye tunus işimi onu çok beğendim..merak ettim..

bunlarda bnm güzel oğluşumun cicileri

senin cicilerde çok güzel..ay herkes bişeyler almış,bir ben kaldım bişey almayan güle güle kullanırsınız inş.kızlar..

bayans teşekkür ederim canım bizde pek bişi almadık kardeşlerimin aldıkları falan eşim erken diye bişi aldırmıyor.yeşil olan battaniyenin adını bilmiyorum ama tek şişle örülüyor.bi komşumdan almıştım örnegini.şimdide filteke ile bir battaniye yapıyorum bitsin onuda eklerim o da güzel oluyor.

ayyy yaaa hepsi için alıntı yaparak yazmıcam çünkü hepsini çok beğendim toptan beğenimi belirtiyim...çok tatlılar yaaaaaa inş sağlıcakla giyer bebişlerimiz....

Bu arada hepinizin cicileri şahane kızlar..Bizde ufaktan başladık almaya.Ufaktan derken yatağı ve arabası hazır oğlumun Kampanya varmış diye alıverdik.Henüz kargo gelmedi ama resimleri netten ekleyimde fikir belirtin teyzeleri...

(70x110 cm) kraft deluxe park yatağımız

Kraft Matrix Dlx Travel Sistem Arabamız.satıcı 4 yaşa kadar kullanabileceğimizi idda ederek bizi ikna etti :)

Son düzenleme:
Canı arabanın resmi çok küçük anlasılmıyor tekrar ekle istersen yada bende öle gözüküyor..güle güle kullanın bizim daha hiç bişimiz yok ya ..tam olarak bi öğrensek cinsiyetimizi başlayacağız ufaktan ama (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…