- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
aa skopri sende almissin don hahaha .. gözümden kacmis.. benimkide 116 .. yani 2-3 yas grubu :roflol:
bakin size ne göstericem..
bu cicileri evliligimin ilk senelerinde almistim.. yani 5-6 yil falan oluyo.
hep kiz cocugu istiyordum..
o zamanlarda hamilelik düsünmüyordum , sadece ilk görüste a$kla alinmis ciciler :))
insallah bizimki bi oyun oynamamistir da kiz olur, ve bunlari giydirmek nasip olur.
kizlarr kiz bebek sahibi olmak icin cok ugrastim, cok dua ettim.. allahim gönlüme göre verdi..
ögrendigimde aldigim ilk sey u oldu :))
yillar öncesinden , 5yil kadar önce :) bir iki parca almistim , onlarida eklerim yakin zamanda.
hii birde hamile kaldigimi ögrenince annemin aldiklari var.. kiz oldugundan o kadar emindi ki
ayy bayıldım bu cicilere yaa kız ürünleri hep böyle pembiş pembiş süslü püslü bitiyorum ben yaaaaaaa bayanssulusmile
Çok ciciymiş canım. Donanır inşaallah prensesin
kizlarr kiz bebek sahibi olmak icin cok ugrastim, cok dua ettim.. allahim gönlüme göre verdi..
ögrendigimde aldigim ilk sey u oldu :))
yillar öncesinden , 5yil kadar önce :) bir iki parca almistim , onlarida eklerim yakin zamanda.
hii birde hamile kaldigimi ögrenince annemin aldiklari var.. kiz oldugundan o kadar emindi ki
ayy bayıldım bende ne güzel şeyler öylee..:asigim:insanın gözü kalıyor aldıkça
alası geliyor valla..hayırlı olsun canım,çok ciciler güle güle giydir..
aa skopri sende almissin don hahaha .. gözümden kacmis.. benimkide 116 .. yani 2-3 yas grubu :roflol:
bakin size ne göstericem..
bu cicileri evliligimin ilk senelerinde almistim.. yani 5-6 yil falan oluyo.
hep kiz cocugu istiyordum..
o zamanlarda hamilelik düsünmüyordum , sadece ilk görüste a$kla alinmis ciciler :))
insallah bizimki bi oyun oynamamistir da kiz olur, ve bunlari giydirmek nasip olur.
mrb arkadaşlar bende allah nasip ederse nisan annesi olacagım.kıyafetleri cok beyendim.cok hoşuma gitti.bende dedim corbada benimde tuzum olsun.
dr cinsiyetinden tam emin deyil ama büyük ihtimal kız dedi.o yüzden fazla kıyafet alamadık 10 gün sonra tekrar kontr var ozaman görürüz inş.
rabbim hepimize hayırlı dogumlar nasip etsin.bende cok dualar ettim büyük ugraşlar verdim rabbim sonunda dilegimi verdi bana rabbim dileyen isteyen herkeze nasip etsin inş.
hamile oldugumu ilk ögrendigimde bu tulumu almıştım.
bu teyzesinin hediyesi
buda kuzenimin hediyesi
Uploaded with ImageShack.us
bunlarda benim ördügüm battaniyeler
bunlarda bnm güzel oğluşumun cicileri
mrb arkadaşlar bende allah nasip ederse nisan annesi olacagım.kıyafetleri cok beyendim.cok hoşuma gitti.bende dedim corbada benimde tuzum olsun.
dr cinsiyetinden tam emin deyil ama büyük ihtimal kız dedi.o yüzden fazla kıyafet alamadık 10 gün sonra tekrar kontr var ozaman görürüz inş.
rabbim hepimize hayırlı dogumlar nasip etsin.bende cok dualar ettim büyük ugraşlar verdim rabbim sonunda dilegimi verdi bana rabbim dileyen isteyen herkeze nasip etsin inş.
hamile oldugumu ilk ögrendigimde bu tulumu almıştım.
bu teyzesinin hediyesi
buda kuzenimin hediyesi
bunlarda benim ördügüm battaniyeler
sanırım önümüzdeki ay nasip olursa daha fazla eşyalar alırız ozaman onlarıda eklerim şimdilik bu kadar
Canım bizzat yakından görmüş biri olarak bu yatağı bende çok beğendim ama arkadaşların dediği gibi 5 yaştan önce kullanılmaz maalesef
kızlar bunu almayı düşünüyoruz ikeadan bayılıyorum hatta ama ilk bebişken olmaz değilmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?