2011 Nisan Bebişlerimizin Cicileri

evet cnm park yataklar için uyku seti var bende aldım hatta resimlerini eklemiştim,merak ettiysen bakabilirsin..alt açma yerine görede örtüsü var evet..

güle güle kullan cnm..

ay evet babetler çok hış ve cici ya bende bayıldım..cicileriniz de çok güzel inş. güle güle kllanın..

kızlar bu da çantamız.. normal bebek çantası almak yerine Nike mağzasından gidip athletic duffel modelini aldım.. 2 büyük göz var çantada.. 1. büyük gözün içinde küçük bi göz var.. emzik gibi şeyler konulabilir. 2.büyük göze bezi felan koyulabilir. bir tane de ortada bir göz var ama biraaz küçük biberon gibi şeyler sığar oraya yada kremleri olabilir.. bir de extradan çantanın altına uzun yuvarlak hava alabilen bi gözü var... benim çok hoşuma gitti ve fiyatıda 60 lira.. orta boy yani büyüklüğüde süper.. bu modelin bi büyüğüde var.. isteyenler bakabilir..

Eklentiler

• $Nike-ATHLETIC-DUFFEL-BA4285-428-SPOR-CANTASI__32061068_0.webp
    12,9 KB · Görüntüleme: 62

Canım bende bebek çantasının haricinde böyle bir seyehat çantası gibi bir çanta almak istiyorum.Hastane çantası olarak kullanıcam ilk etapta sonrasında da atta çantası.Güle güle kullan güzel tercih

Eki Görüntüle 141078 Eki Görüntüle 141079 Eki Görüntüle 141080

bu da bizim park yatağımız uyku seti ve bebek arabası .Rengini turkuaz istemiştim kısmet olmadı istediğim renk yokmuş.
Bunun rengi de çok güzel, güle güle kullanın.

Çok iyi düşünmüşsün canım. gayet şık görünüyor. fiyatı da uygunmmuş.
iyi günlerde kullan.

bu da bizim park yatağımız uyku seti ve bebek arabası .Rengini turkuaz istemiştim kısmet olmadı istediğim renk yokmuş.

ayy çok şekerler sağlıkla büyüsün bebişin bunların içinde canım, uyku seti de ayrı bi sevimli

evet çanta çok güzel hem kullanışlı.. bana da arkadaşım bebek çantası göndermeseydi böyle bişey almayı planlıyodum.. her zaman kullanabileceğin bişey seyahatlerinde çok işe yarar canım güle güle kullan..

Güle güle kullanın canım.. yatağın ölçüleri nedir , markası nedir kaça aldınız tatlım.. ayrıca arabanız için aynı sorular geçerli
hem günlük kullanımın için hem bebek çantası kullanımı için iyi yapmışsın canım , güle güle kullan

güle güle kullan tatlım..park yatagın aynısının pembeli morlu olanından bi arkadaşım aldı,hatta bende erkek oldgu için bundan alsammı diye düşünmüştüm ama sonra aldıgım mordelde karar kıldım..

güle güle kllan çantanı çok hoş görünüyor..

Güle güle kullanın kızlar aldıklarınızı...Çok güzel hepsi...

güle güle giy cnm yeni cicini.

mışıl mışıl uyur inşallah beşiğinde küçüğün.

cnm çok güzelmiş çanta bayada kullanışlı bişi benziyo.
güle güle kullan.

oda yapmadığımız için dolap ihtiyacımız vardı saolsun babannesi de şifonyerimizi aldı. birde yorgan ve yastık diktirmiş....

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…