2011 Nisan'da Transferi Gercekleşecek Arkadaşlar var mı?

oo daha doğumlarımız bile yakın olcak erdemde doğururz odalarımızı yan yana alırız bebişlerimizde kardeş olurlar ooo neler neler daha dur..doğurcaz daha çatır çatır.hadi geçmişe bi sünger çek üzülme artık.sen çok tatlı bi kızsın çok hanım bi görünüşün vardı ınş herşey güzel olcak...

canım benim salı oldu transferr senin en zamandııı aynı diye hatırlıyorummmm

canım sonra noldu tüplerinn düzeldimi sorun tüplerdemiydi sizin

Sonra tüp bebeğe başladık neolsun hayatım evet tüplerde sağ tıkalı sol yapışık...Tedavisi yokmuşş en son baktık dr yok ilgilenedek tüp bebeğe geçtik Okadar agrım vardıki hepp deliriyodum agrıdan ayda 2 4 kez hastaneye gittiğimi biliyorum balayı sendromu dedi sebomet verip yolladı 2 sene sonunda bebegim hala olmuyadu araştırdım netten agrıların sebebi yapışıklık olabilir diye dr söyledim yok canım olmaz sende dedi ısrarımla rahim filmi çekildimm veeee tattatatatmmm tüpüm tıkalıymış ve yapışıklık oluşmuş gerçekten...

Hevukcum gecmisi bsver cnmm herkes anlatsa neler cikar bilion muu bunlari yasamamiza nden olan biz disinda neler vardirr.offfffffofff .gecmisi bsver gelecege bak deme ole kndini uzersin gtmeseydik usutmeseydimm sole olsaydi olmasaydiii herseyi yasatan allahh bunu uygun grms kadeeimizee.bsvr sikma cnm erkk millettii istee ilgili ilgisiz iyi kotu surekli sasirtmaca asil cocukk gibilerrr ole olduklari icin de anlamzlrr cnmmsin sikma hicc dedim ya herksinn sorunu cokkk

AY canım utandırma benii..İnşallah inşallah erdem uzak bana ama gidemem kontrollere başka hastane bakıcam sende pendiktesin dimii erdemdemi düşünüyosun Rabbim kısmet ederse.. Sanki hamile gibi konuşmuşum yazarken dank etti Allah söyletiyo heralde İnşallah şekerim inşallah birlikte bakarız hastane yakınız nasıldsa aynı yerde doğururuz ...

dışardan söyleyelim dedim eşime söyledik,epeydir ne çorba ne sulu yemek yemedim yaa,zaten salçalı yemeğe tahammül edemiyorum direkt wc ye gidiyorum ama bu hamilelkten değil nromaldede öyleyim,şeker ilacı kullanıyordum dr vermişti tedaviye başlamadan evvel o hap yaptı bunu daha önce böyle bi huyum yoktu yemeklere salçayı boca ederdim ben.artık nerdeyse salça nın s si beni böööööö yapıyor...napalım hazır takılcaz artık

kızlar merhaba transferi olan herkesin allah yardımcısı olsun bebeklerinin yanında olsun valla benim işim çok uzun dogum kontrol hapına yeni başladım sonra histereskobi olucam polip varmış işim uzun offf offf

zaten hamile gibi ol,ben hep öyle yaptım evde karnımı sevdim kızım oğlum dedim,canım yaa valla bırakmam seni beraber erdemde doğum yapcaz,hem bizimkiler kıymetli bebek öyle her yerde doğum yapmayız..erdem bizim bebişlerin sebebi senide alırım doğuma giderken ben kartalden ne var
özel oda tutarız süsleriz püsleriz ohhhhh pembeler mavişler olur odamızda ayyyy hayali bile süper yaa görüyorum erdem de bazen bakasım geliyo odalaraa

Öyle tabi canım keşke gitmeseydim demiyorum olucagı varmışş..Eşim bekarken hep namazlarında filan dua edermiş Allahım bana hayırlı evlat ver hayırsız olucaksa nasip etme diye bide takva sahibi insanlar olmadan sana layık olmadan verme diye dua edermişş belkide hayırlı vaktini bekliyoduu...İnsan unuttu sanıyo ama herzaman konusu olunca dökülüyo bi anda cümleler...Amannn önmli değil şuan kimse aslında benim Rabbim var yeter bana...

kızlar merhaba transferi olan herkesin allah yardımcısı olsun bebeklerinin yanında olsun valla benim işim çok uzun dogum kontrol hapına yeni başladım sonra histereskobi olucam polip varmış işim uzun offf offf

Yavrum boşver uzun olsunda olsun önemli olan oo kaç sene bekledin Allah bilir 2 ay dan neolucakk inşallah hayırlı olur tadavinn...

Ben hiç hayal kuramıyorumm kendimi kandırıyomuşum gibi geliyo kendimden utanıyorum.. Ay evet olur öyle bakk birbirimizede yardımcı oluruz senin 2 sıpa benimki 3 üü hastaneyi inletir bizde onlarla aglarız aglamayın diyee ben sana çok güzel hediyeler alırım eşim civilde gelirken almayı düşündüm aslında bebek kıyafetleri ama olmazsa onlara bakıp üzülmenden korktum almadım vallahii...Seniin sıpalar bi büyüsün cinsiyeti belli olsunn göndricem hediyelerinii...

bak yaa valla sen beni utandırdın zatennnn
ayy olsunlarda yeter ki canımmmm hiç bişey önemli değil
temiz kalpli arkadşım benimmm
ınş olucak ınşşş
namazlarımda sana da yer açıcam ınşşş

Benim ablamlar yengem orda doğurdu güzel hastane doğum konusundaa ben bulundum odalarda yanii güzel oluyo odaların içi cennet kokuyoo Heyecanlı sürekli bebekte herkezin gözleri altı pislendimi acıktımı filan..Ben hepsinin yanında refakatçıydımm güzeldi...Burda umut hastanesi var normalde ben herzamn umuta gidiyorum senle aynı zamna denk gelirse gelirim erdemede :118:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…