Bizim imtahınımız bi kat daha fazla sanırım diğer arkadaşlardan..Ben de çok mutlu oldum ziyaret edebildiğim için senii İnşallah yavrularımıza kavuşacagız içinde bi gıdım sevgi kalmayan insanlar bizden ögrenicekler sevgiyii...Bende toplamaya giderken sıkıntılı oldu araba bulamadık taksiyle gittik geldik 80 lira bayıldık taksiye ilaçlar filanda alındıı..Kimse anlamıyo taş koymaya çalışıyorlar sanki önümüze...Ama tüm engellere ragmen sabırlıyız inançlıyız bebeğimizi kucagımıza alıcaz...
canım benim salı oldu transferr senin en zamandııı aynı diye hatırlıyorummmm
canım sonra noldu tüplerinn düzeldimi sorun tüplerdemiydi sizin
Hevukcum gecmisi bsver cnmm herkes anlatsa neler cikar bilion muu bunlari yasamamiza nden olan biz disinda neler vardirr.offfffffofff .gecmisi bsver gelecege bak deme ole kndini uzersin gtmeseydik usutmeseydimm sole olsaydi olmasaydiii herseyi yasatan allahh bunu uygun grms kadeeimizee.bsvr sikma cnm erkk millettii istee ilgili ilgisiz iyi kotu surekli sasirtmaca asil cocukk gibilerrr ole olduklari icin de anlamzlrr cnmmsin sikma hicc dedim ya herksinn sorunu cokkkAmin hayatım hepimizin inşallah Evde duramıyo adam ki hiçç istiyosa çok kendi gitsin ben başımın çaresine bakarım sensiz gitmem diyo bide çok ilgili ya acayip ilgili görünüyo ama tam anlamıyla hiç birşeyi sonuna getirmiyoo dün geldik kahvaltı hazırladı bana kendi yedi hepsini gitti bulaşıklarda bana kaldı ama ben mutlu oliyim diye çok uğraşıyomuşş..Hakkımda hayırlısı herşeyde mutlaka bir hayır vardır..Bende problem ondan olabilir belki böyle davranması ama yine onun yüzünden oldu düğünün 2..günü akçaabata gittik ordada düğün yaptı kirli tuvaletlere girdim çıktım bide üşüttüm çokk vee enfeksiyon kaptımm hastane hastane dolandım o yüzden agrıdan böbreklerime bile sıçramıştı tüpümde tıkandı tabii böyle olunca..Neyse fazla uzatmıyımm canınızı sıkmayayım ben ..Bacılar..[/COLOR]
oo daha doğumlarımız bile yakın olcak erdemde doğururz odalarımızı yan yana alırız bebişlerimizde kardeş olurlar ooo neler neler daha dur..doğurcaz daha çatır çatır.hadi geçmişe bi sünger çek üzülme artık.sen çok tatlı bi kızsın çok hanım bi görünüşün vardı ınş herşey güzel olcak...
AY canım utandırma benii..İnşallah inşallah erdem uzak bana ama gidemem kontrollere başka hastane bakıcam sende pendiktesin dimii erdemdemi düşünüyosun Rabbim kısmet ederse.. Sanki hamile gibi konuşmuşum yazarken dank etti Allah söyletiyo heralde İnşallah şekerim inşallah birlikte bakarız hastane yakınız nasıldsa aynı yerde doğururuz ...
Hevukcum gecmisi bsver cnmm herkes anlatsa neler cikar bilion muu bunlari yasamamiza nden olan biz disinda neler vardirr.offfffffofff .gecmisi bsver gelecege bak deme ole kndini uzersin gtmeseydik usutmeseydimm sole olsaydi olmasaydiii herseyi yasatan allahh bunu uygun grms kadeeimizee.bsvr sikma cnm erkk millettii istee ilgili ilgisiz iyi kotu surekli sasirtmaca asil cocukk gibilerrr ole olduklari icin de anlamzlrr cnmmsin sikma hicc dedim ya herksinn sorunu cokkk
serapcım nasılsın canımmmm,benim midem kazınıyor
kızlar merhaba transferi olan herkesin allah yardımcısı olsun bebeklerinin yanında olsunvalla benim işim çok uzun dogum kontrol hapına yeni başladım sonra histereskobi olucam polip varmış işim uzun offf offf
zaten hamile gibi ol,ben hep öyle yaptım evde karnımı sevdim kızım oğlum dedim,canım yaa valla bırakmam seni beraber erdemde doğum yapcaz,hem bizimkiler kıymetli bebek öyle her yerde doğum yapmayız..erdem bizim bebişlerin sebebi senide alırım doğuma giderken ben kartalden ne var
özel oda tutarız süsleriz püsleriz ohhhhh pembeler mavişler olur odamızda ayyyy hayali bile süper yaa görüyorum erdem de bazen bakasım geliyo odalaraa
ben geldimmmm...napıyosunuzz
bak yaa valla sen beni utandırdın zatennnnBen hiç hayal kuramıyorumm kendimi kandırıyomuşum gibi geliyo kendimden utanıyorum..Ay evet olur öyle bakk birbirimizede yardımcı oluruz senin 2 sıpa benimki 3 üü hastaneyi inletir bizde onlarla aglarız aglamayın diyee ben sana çok güzel hediyeler alırım eşim civilde gelirken almayı düşündüm aslında bebek kıyafetleri ama olmazsa onlara bakıp üzülmenden korktum almadım vallahii...Seniin sıpalar bi büyüsün cinsiyeti belli olsunn göndricem hediyelerinii...
bende sık sık acıkıyorum vede kasık ağrılarım devam.sabah tekrar yaptırıcan test işallah cnm
zaten hamile gibi ol,ben hep öyle yaptım evde karnımı sevdim kızım oğlum dedim,canım yaa valla bırakmam seni beraber erdemde doğum yapcaz,hem bizimkiler kıymetli bebek öyle her yerde doğum yapmayız..erdem bizim bebişlerin sebebi senide alırım doğuma giderken ben kartalden ne var
özel oda tutarız süsleriz püsleriz ohhhhh pembeler mavişler olur odamızda ayyyy hayali bile süper yaa görüyorum erdem de bazen bakasım geliyo odalaraa
ınş değerin artcak kat kat canım..ben ne yapsam bilemedim ki dr perşm gel dedi
Hoşgeldin tatlım napalım gerçek hayaller kuruyoruz inşallah
perşembe kesemi görünecek?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?