Arkadaslar yazdigim mesaji nasil silibelirim??
.........................................................
kızlar hepinize HAYIRLI AKŞAMLAR 2 gündür uzaktım sizlerden ama mutlu haberlerinizi okudum çok sevindim zeynep in yumoşlarıı,serapın bebişi,nazeyse nin transferi ve yakşlan beta hcg günlerii bide yatmaktan sıkılan arkadaşlar size de hiç üzülmüyorumm ohhhh iyii olmuşş yatınn öyle bebiş sahibi olmqak kolaymı..bu arad benim opu pazartesi bakalım bir yolun daha sonuna yaklaştık inşallah sonumuzz hayır olurr
ay bayıldım ben bu dr un profiline nerde bu doktor
kızlar hepinize HAYIRLI AKŞAMLAR 2 gündür uzaktım sizlerden ama mutlu haberlerinizi okudum çok sevindim zeynep in yumoşlarıı,serapın bebişi,nazeyse nin transferi ve yakşlan beta hcg günlerii bide yatmaktan sıkılan arkadaşlar size de hiç üzülmüyorumm ohhhh iyii olmuşş yatınn öyle bebiş sahibi olmqak kolaymı..bu arad benim opu pazartesi bakalım bir yolun daha sonuna yaklaştık inşallah sonumuzz hayır olurr
Hevukcumm askolsunnn ankaranin bebislerine var da ciffillden ciciler bisimkilere yok muuuu
Hevukcum meraq ettim ummuyu bananeyse baktim erdem hastanesii ama o isimde yokkk dr
kızlar yarın sabah olsun hiç istemiyorum kötü haber almaktan çok korkuyorum dualarınıza ihtiyacım var
kızlar yarın sabah olsun hiç istemiyorum kötü haber almaktan çok korkuyorum dualarınıza ihtiyacım var
benimde 2 tüp tıkalıydı canım ..tedaviden önce aldırdım... ağrılarım filan gitti çok rahatladım ama bende çok fazla enfeksiyon vardııı
Annacım okadar iltihabım varken doktor ısrarla yumurtaların rahmin süper diyoduu agrım var diyincede Rahim sabit duran bişey degil ilişkide agırması normal diyodu..Bahsettiğim dr gittim 1 ay önce o dedi çok iltihabın var birsürü test yaptı bana iğne vuruldum bakalım..Ben aldırmak istemedim ama canım yine belki kendiliğinden olur diye ümidim var ..Bi merkeze gittim adını hatırlamıyorum tüp bebek capitölün oralardaydı süperdi adam ya okadar güzel konuştukii bekle biraz dedi senin kendiliğindende olur Rabbim verdimii duaa et bol bol baktınkii 1 2 sene daha olmuyor ozaman gel yapalım tedaviye başlayalım dedi.. .
son durum ne sımdı???
cnmmm tatlımm lutfen rahat ol benım de 1 tane bbegım kaldı ve ıcıme koyular en guvenlı yere sana da oyle olacak bıtanem lutfen stres yapma nolurrr....
İnşallah canım yarın çok güzel haberlerle geliceksiniz inşallah dualarımız sizinle..
tek embriyom var bitanem sabah aradılar yarın eğer bölünürse pazartesi transfer edicekler ama merkezdekiler çok umutlu konuşmadı bölünmiyebilir dedi yarın sabah haber verecekler o yüzden sabah olsun hiç istemiyorum kötü haber almaktan korkuyorum
Bende aradım hiç bölündümü bölünmedimi söylemedii biz ona iyii bakıyoz dedi sekreter dr konuşamıyorumkii sorucaktımm bölünme oldumu diyyee bidaha p..tesi sabah arıycam tranfere geliyimmi diye belkii salı olur diye dedi bende anlamadım neler oluyoo ama hayırlısı inşallah bölünür canım sen içini ferah tut dualara devam...
Hahahha robot gibi kız kıvırcık saçlı kısa boylu kafasını çevirirken vucunuda çeviriyo birlikte..Özel umut hastanesi kartal...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?