Benim ablamlar yengem orda doğurdu güzel hastane doğum konusundaa ben bulundum odalarda yanii güzel oluyo odaların içi cennet kokuyoo Heyecanlı sürekli bebekte herkezin gözleri altı pislendimi acıktımı filan..Ben hepsinin yanında refakatçıydımm güzeldi...Burda umut hastanesi var normalde ben herzamn umuta gidiyorum senle aynı zamna denk gelirse gelirim erdemede:118:
umud hastanesini biliyorum canım duydum ama gitmedim görmedim,methini çok duydum iyiymiş,birsen hanım mı sanki adı böyle biri varmış,canımmm yeter ki gelsin bebişler gerisi teferruat
ınş canım hem keseye hem beta hcg alcak bakıcak değer nasıl diye
ınş ikimizde yavruları alrız kucağımza
Hııı birsen var canım e cinliler gibi değişik bi tipi varr çok gülüyodum ona benim dr ümmü gülsüm dü sonra Fatih beye gittim sonra Birsene birsen saldırdı bana ağzımda skız vardısigara kullanıyorum mentollü pekte çevirmem sakızı çıkar sakızı ltfen bayılcam diye elinde peçete agzıma tutuyo ya tükür ya yut diye tükürmemm dedim yut dedi güldükçe ben kadın kriz geçirdi daha gitmedim..Caki nin gelinii ya. Drları çok iyi gerçekten her bölümüne gittim hepsi süper..
Hmmm cnm ankara aneyle hevuk tanismislrr bnde tanismiomm:2:Isterdim ama hpinislee yusyuze grusup tanismaya girgiri dsnsene cok gulerdik patlrdikk aagglardikk yine guleedikkksiz yalnızca netten değilde şahsen de tanışıyormuşsunuz ben kendimi bayaaaaaa bi fransız hissetim yaw
Ayseeee nasilsinn cnm
iyilik şekerim haberler sizde ne aşamadasın??
Bekleme moduna dwm cnmm ..offf simdi tel geldi misafr gelecekmiss hmde bu saattee yok artikk kalktimm yatiodumm offff.bu saatte hastaya gelenin de gtreninde akli yok hakkattt
e yuh yani gece gece sahura mı geliyolarmış :)))
Bnce de ama yapcak sey yokkkk
siz yalnızca netten değilde şahsen de tanışıyormuşsunuz ben kendimi bayaaaaaa bi fransız hissetim yaw
benimde 2 tüp tıkalıydı canım ..tedaviden önce aldırdım... ağrılarım filan gitti çok rahatladım ama bende çok fazla enfeksiyon vardıııSonra tüp bebeğe başladık neolsun hayatım evet tüplerde sağ tıkalı sol yapışık...Tedavisi yokmuşş en son baktık dr yok ilgilenedek tüp bebeğe geçtik Okadar agrım vardıki hepp deliriyodum agrıdan ayda 2 4 kez hastaneye gittiğimi biliyorum balayı sendromu dedi sebomet verip yolladı 2 sene sonunda bebegim hala olmuyadu araştırdım netten agrıların sebebi yapışıklık olabilir diye dr söyledim yok canım olmaz sende dedi ısrarımla rahim filmi çekildimm veeee tattatatatmmm tüpüm tıkalıymış ve yapışıklık oluşmuş gerçekten...
kızlar kızlar napıyosunuuuuz??? var mı güzel haberler? bakmıyorum kaç gündür bu topiğe malum üzülüyorum bu ayı kaçırdığım için... ama doktorum hala umudu kesmedi yeni bir ilaca başlattı haftaya tekrar kontrole çağırdı, küçük bir ihtimal de olsa bu ay için hala umut varmış :))
AYduman Tebrikler canim allah hayirlisi ile degerlerini kat kat artirmayi ve bebislerini kucagina almayi nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?