2011 Nisan'da Transferi Gercekleşecek Arkadaşlar var mı?

hoşgeldin aramıza bende kasık ağrıları oluyodu canım şimdide çok fazla doktor normal olabilir dedi korkma yani nazaysenle aynı gün bebeklerinizin öğreneceksiniz imşallah

hoşgeldin aramıza bende kasık ağrıları oluyodu canım şimdide çok fazla doktor normal olabilir dedi korkma yani nazaysenle aynı gün bebeklerinizin öğreneceksiniz imşallah

Sagol, hosbuldum. Senin ağrıların gecti mı? Yeni katıldığım için çok durumlarınızı çok bilmiyorum. Sen hangi asamadasin?

kızlaaarrrr aradılar ağlamaktan içim dışıma çıktı 9 yumurtadan 6 sı döllenmiş aama 3 tanesi anormal döllenmiş 3 tane normal şu an için iyi dediler yarın ya da cuma transfer dediler ölüyorum kızlarrrr ölüyorummmmm

Sagol, hosbuldum. Senin ağrıların gecti mı? Yeni katıldığım için çok durumlarınızı çok bilmiyorum. Sen hangi asamadasin?

ben bugün tam 16 günlük hamileyim sonuçum pozitif yani yok geçmedi hala devam ediyo doktora sordum normal ağrır ilerleyen zamanlarda daha çok ağrıcak belinde ağrıcak dedi yani çok güzel teselli etti beni aman sağsalim olsunda ben razıyım bunlara. korkma yani sende normalmiş ağrılar

ya arkadaşım sevinmem lazım neden ağlıyosunki benim 4 yumurtadan 2 si kaliteli çıktı sadece bir döllendi sen ne kadar şanslısın 3 adet döllenmiş üzme kendini sonuçta 1 tane transfer olucak sevin bence kalk halay çek allahın izniylede birtanesi transfer olur bebişini alır gelirsin

gerçekten mi yaa eşim işten koşa koşa yanıma geldi yeni gitti yıkıldık adeta ama kaliteli olsa yarın ya da cuma trabsfer derlermiydi daha çok bekletmezler miydi yaaa çok kötüyüm ben

Çok sevindim senin adına, Allah saglikla tasitsin, mutlulukla kucağına versin. Bugün ağrım azaldı sanki, ağrılardan korkmuyorum, kasıklarım, belim ağrıdıkca sanki bebeğimin varlığını hissediyorum. Benimki de garip bir psikoloji iste.

Sakin yıpratma kendini, bak ne güzel dollenen var, sonuçta 1adet embriyo koyacaklar. Burada okuyoruz, hiç olmayanlar var. 20 tane sağlıklı olsa ne olacak ki sana 1 tane lazım. Ve eminim o gün geldiginde, biricik bebeğin senin için yeterince sağlıklı bir embriyo olacaktır. Ama unutma senin de kendini ona sağlıklı, huzurlu sunman gerekiyor. Annesi ne kadar gucluyse o da o kadar güçlü olacak. Nolur aklına kötü seyler getirme, gülümse, ne zaman canin sıkılsa onun kokusunu icine çekeceğin o ilk ani duşun ve gülümse. Ben bu süreçte hep bunu yaptım çok ise yarıyor icini kocaman bir huzur kaplıyor. Üzmez kendini....

canım son adet tarihinin ilk gününden hesaplanır sen 1 aylık hamişsin

canım ne güzel döllenmiş ya hiç olmayanlar var buna da şükür diyelimhem yarın transferin olursa yarın ikimizin beraber olcak benimde yarın 9 da inşallah

rana sonucunu alınca hemen yazzz silanazz sen de dahilll hadii bekliyoruzzzzzzzz

Kızlar bekleme aşamasında tedavisi devam ecdenler fetih suresini okuyun insanı çok rahatlatıyor tavsiye ederim :18:

günaydıııııııııııııınnnnn nasılsınız bakalım güzel anne adayları ve aday adaylarııııııı????

sabah elime geçen bir kaynakta bir hadis-i şerif okudum sizinle paylaşmak istedim

Ebu Hureyre r.a. demiştir ki;resulullah şöyle buyurdu;
Her ikiside hayırlı olmakla birlikte ;Allah nezdinde kuvvetli mümin ,zayıf müminden daha hayırlıdır ve sevimlidir.Sen sana fayda verecek şeyi elde etmeye çalış.Allah'tan yardım dile ve acze düşme .Başına bir şey gelince de ''eğer şöyle şöyle yapsaydım şöyle şöyle olurdu ''deme Sana düşen ''Allah'ın takdiri bu ;o ne dilerse yapar.''demektir.Zira 'lev (eğer,şayet....)ifadesi şeytanın işine kapı açar.(şeytanın işine yarar).

bende başka bişey sorucam PUREGON iğne, acaba lekelenme şeklinde kanama yaparmı?
2gündür öyle lekelenmem oluyo? yarın doktoruma sorucam ama size de sorayım dedim

normalde yapmaz o senin kendi lekelenmendir.benimde dün hafif bilekelenmem oldu dr. aradım istirahat et dedi ..imkanın varsa sende yatıp dinlen geçer

Kızlarr beN çokk rüYa görmeye başladımm sizlerde benim gibimisinizzzzzzzz

Son düzenleme:

canını neden boşyere sıkıyosun sana zaten (yaşını ve aşamanı bilmediğim için) 1 yada 2 tane transfer edecekler onun kalitesi iyi olsun diye dua et.stres baş düşman biliyosun dimiiiiiiii.....benim 10 yumurtam vardı 6 sı işlem gördü 4 ü döllendi 2 transfer dğier 2 kaldı dondurmak için bile ilerleyemediler cnm...Rabbim hakkımızda ahırlı olanı bizden daha iyi bilir canım

yarın yada cuma transfer dedilerse 3. gün transferi olacak cnm olması gerekenden erken diil yaniii
kafana takıpda üzme kendini

kızlaar günaydın naıslsınızzz
ben bugün kan vermeye gidicem tekrar dua edin bana olur mu
öyle korkuyorum ki
ınş değerim kat kat artmştır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…