Benim transfer gunünden beri çok ağrım var, kasıklarım çok ağrıyor, özellikle sabaha karsı belim çok acıyor, 6 gündür sabah 5te uyanıyorum siziyla... Böyle yaşayan var mı? Nazayse sen nasılsın? Günlerimiz aynı diye özellikle sana da sordum?
hoşgeldin aramıza bende kasık ağrıları oluyodu canım şimdide çok fazla doktor normal olabilir dedi korkma yani nazaysenle aynı gün bebeklerinizin öğreneceksiniz imşallah
Sagol, hosbuldum. Senin ağrıların gecti mı? Yeni katıldığım için çok durumlarınızı çok bilmiyorum. Sen hangi asamadasin?
kızlaaarrrr aradılar ağlamaktan içim dışıma çıktı 9 yumurtadan 6 sı döllenmiş aama 3 tanesi anormal döllenmiş 3 tane normal şu an için iyi dediler yarın ya da cuma transfer dediler ölüyorum kızlarrrr ölüyorummmmm
ya arkadaşım sevinmem lazım neden ağlıyosunki benim 4 yumurtadan 2 si kaliteli çıktı sadece bir döllendi sen ne kadar şanslısın 3 adet döllenmiş üzme kendini sonuçta 1 tane transfer olucak sevin bence kalk halay çekallahın izniylede birtanesi transfer olur bebişini alır gelirsin
ben bugün tam 16 günlük hamileyim sonuçum pozitif yani yok geçmedi hala devam ediyo doktora sordum normal ağrır ilerleyen zamanlarda daha çok ağrıcak belinde ağrıcak dedi yani çok güzel teselli etti beniaman sağsalim olsunda ben razıyım bunlara. korkma yani sende normalmiş ağrılar
kızlaaarrrr aradılar ağlamaktan içim dışıma çıktı 9 yumurtadan 6 sı döllenmiş aama 3 tanesi anormal döllenmiş 3 tane normal şu an için iyi dediler yarın ya da cuma transfer dediler ölüyorum kızlarrrr ölüyorummmmm
ben bugün tam 16 günlük hamileyim sonuçum pozitif yani yok geçmedi hala devam ediyo doktora sordum normal ağrır ilerleyen zamanlarda daha çok ağrıcak belinde ağrıcak dedi yani çok güzel teselli etti beniaman sağsalim olsunda ben razıyım bunlara. korkma yani sende normalmiş ağrılar
bende başka bişey sorucam PUREGON iğne, acaba lekelenme şeklinde kanama yaparmı?
2gündür öyle lekelenmem oluyo? yarın doktoruma sorucam ama size de sorayım dedim
kızlaar günaydın naıslsınızzz
ben bugün kan vermeye gidicem tekrar dua edin bana olur mu
öyle korkuyorum ki
ınş değerim kat kat artmştır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?