2011 Nisan'da Transferi Gercekleşecek Arkadaşlar var mı?

ii olcaksın cnm bunuda atlatacaksın.. kendibi toparlamaya çalış lüffenn kıyamam yaa... sen üzüldük çe bende üzülüyorum... ama bırakma tedaviyi madem hemen çağarmış devam et diorum ya beraber ilerliycz..

hevuk çamaşır astım mı dedi karıştırdım mı... maşallah hiç dinlenmiyo.. dikkat et güzelim ya....

bende başka bişey sorucam PUREGON iğne, acaba lekelenme şeklinde kanama yaparmı?
2gündür öyle lekelenmem oluyo? yarın doktoruma sorucam ama size de sorayım dedim

öncelikle HOŞGELDİN diyorum
iyi bir sonuç alırsın ve buradan sevincini hep beraber paylaşırız umarım
insan kimseyle paylaşamadıklarını paylaşıyor burada
ve öyle ilginç ki her pozitife kendi mutlu haberini almış gibi seviniyorsun
negatife kendi sonucun gibi üzülüyorsun, kader arkadaşlarıyız biz
yok yok kader kardeşleri

yhaaa mersenemcımmmm cnmmm pko ile yumurta yetmeslıgıı aynı sey deılmııı bacımmmmmmmmmmm

yok canım polikistik ovri olan insan birden fazla yumurtluyor ama istenilen mm e gelmeden adet kanamasıyla atılıyor yani gebelik olumuyor ...... ayrıca pko su olan bir bayan bu tüp bebek tedavisinde kullandığı iğneleri yiyince kesin 10 yumurta veriyor benim bildiğim bu bacımmmmm sen nasıl pko sun anlamadım:18:

bende başka bişey sorucam PUREGON iğne, acaba lekelenme şeklinde kanama yaparmı?
2gündür öyle lekelenmem oluyo? yarın doktoruma sorucam ama size de sorayım dedim

canım o kanama ne kanamasıymış anlamadım doktoruna bir sor sen normal olmayabillir iğneden olacağını zannetmiyorummm

kizlar yarin icin bana cok dua edin lutfen, insallah degerim artmiststir, bugun cok yogun seyler oldu, cok akksilikler oldu, sinavimi verdim geldim cok sukur

kizlar yarin icin bana cok dua edin lutfen, insallah degerim artmiststir, bugun cok yogun seyler oldu, cok akksilikler oldu, sinavimi verdim geldim cok sukur

artacak canımm sn merak etmee dualarımm hepinizlee rabbim bizleri de sonuna güldürecek di yoki SİZ DUA EDİN BEN KABUL EDEYİMM bize düşen ortada

اَللهُ لآ اِلَهَ اِلاَّ هُوَ الْحَيُّ الْقَيُّومُ لاَ تَاْخُذُهُ سِنَةٌ وَلاَ نَوْمٌ لَهُ مَا فِي السَّمَوَاتِ وَمَا فِي اْلاَرْضِ مَنْ ذَا الَّذِي يَشْفَعُ عِنْدَهُ اِلاَّ بِاِذْنِهِ يَعْلَمُ مَا بَيْنَ اَيْدِيهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَلاَ يُحِيطُونَ بِشَيْءٍ مِنْ عِلْمِهِ اِلاَّ بِمَا شَآءَ وَسِعَ كُرْسِيُّهُ السَّمَوَاتِ وَاْلاَرْضَ وَلاَ يَؤُدُهُ حِفْظُهُمَا وَهُوَ الْعَلِيُّ الْعَظِيمُ

Bismillahirrahmanirrahim

Allâhü lē ilēhe illē hüvel hayyul kayyûm. Lē te'huzühû sinetüv-ve lē nevm. Lehû mē fis-semēvēti vemē fil ard. Menzellezî yeşfeu indehû illē biiznih. yağlemü mē beyne eydîhim vemē [k]halfehüm velē yühîtûne bişey'im-min ilmihî illē bimē şē'. Vesia kürsiyyu hüssemēvēti vel ard. Velē yeûdühû hifzuhumâ ve hüvel aliyyül azîm

"Bahar Cicekleri Gibi Hepimiz Yavrularimizla Acacagiz"

Nergis

"Ilk cicegimiz Gulsum'le, ikinci cicek serap'la, ucuncu cicek Ayduman'la, dorduncu cicek Silanaz'la ve simdilik Rana ile besinci cicek. altinci cicek LAhor'la yesercek."

ISIM YAS DENEME SAYISI TEDAVI MERKEZI BEBIS ISIMLERI Transfer GUNU

Ayse............31................2............... ..Bursa Art.....................Elif...................... ...........?

Nisa.............25...............3...........Prof . Remi Ibrahimoglu........ Ecrin Nisa ve Emirhan........27 nisan Mutlu haber gunu.....

Silanaz.......24.5............4.........The Ottawa Fertility C....... Almira Naz ve Efecan............... Transfer gunu 6 nisan............18 nisan

Yesim..........23.............1...........Prof. Refahattin Yuzel.............nisan ve Ruzgar.................?

Kardelen......25..............1....... Holanda UMC PGG Li IVF............Berra ve Melik....................?

Tugba..........30..............2..........Antalya Tup Bebek......................Duru ve Mert.................?

Ankara_06....27.............3..........Dr. Serap Yalti........Trasnfer gunu:1 nisan......13 nisan(ilk hamisimiz, DUALARIMIZ SENINLE)

Dilhusar.........30............2........Bahceci Tup Bebek............................................. .............?

Zeynep26......29............2........ Izmir Smyrnaart Merkezi........ bebis isimleri bekliyoruz........?

Glcnnn..........27............1.......... GAziantep SAnko T.M............................................... .....?

Nisnur...........29.......................Fertijin Bebek............................................. .................?

Hlycn...........28.............2............... Mutlu haberlerini cok yakinda alcaz ins........?

Dekopa..........27..........2........... Umut Tup Bebek Merkezi........25 NSIan Mutlu haberlerle mutlulugumuza mutluluk katilcak.........................?

Daisy8..........31............3.........Memorial Hospital.......................................... ..................?

Mersenem .....23...........3..........Konya Euro Fertil............................................ ..............?

Nazayse........29............1..................?. .................................................. .........................?

Hevuk...........27..............1...............Se rap YAlti Erdem HAstanesi.............................Hatice ve Ali.... 20 Nsian transfer.....2 Mayis Mutlu haber gunu Ins.

Cazii........É........1........................... ....Istanbul Tupbebek Merkezi........................................É

Serap

Ayduman

RAna

Lahur....... YAs 35... Mutlu haber gunu 23 nisan(cocuk BAyrami, cocuk haberi aliriz ins. bol bol)aldikda cok sukur

Gulsum, Serap, Ayduman, silanaz, Rana, ve LAhur icin Halay'a Ikoncan'lar

Ilk kupamiz Gulsum'den geldi.
Ikinci Kupamiz Serap'dan geldi.
EVET< EVET Ucuncu kupamizda Ayduman'dan geldi
Dorduncu kupa Silanaz'dan geldi
Besinci kupa Rana'dan geldi
Altinci kupa LAhur'dan geldi
YARISMACI ARKADASLARA bASARILAR, DARISISi yedincei, VE 47 UNCULERIN BASINA insalllaHH

Arkadaslar transfer tarihi yada hamilelik testi gunu belli olanlar yazsin eklerim INS, Rabbim hepimizin YAr ve YArdimcisi olsun.

SİLİNAZ benim transferde perşembe olcak tatlım yani 21 nisan inşallah

SİLİNAZ benim transferde perşembe olcak tatlım yani 21 nisan inşallah

mersenem senin bebişler 23nisan çocuk bayramına yetişmiş oh ohhh
sılanaz valla bende aynıyım inş degerimiz artmıştır dua edin kızlar lütfen inş hamile kalıp bu duyguyu sizde yaşayacaksınız.
lahooor maşallah hadi gözün aydın kucagımızada almayı nasip etsin AllahıM..

kısss bnm de 25 nısan ptes cnmmm....gup gup gup gup....

mersenesmcım saolasınnn..drum ılk bana pkosun dedı ole işlem uygukadıııııı ve sonucu solerken bıse yumurta rezervın az dedııı offfffff yogunn yaa benıı kesfedemdııı daha demkkkiii...cok kısdımmm su ann.ilaçla tedavıye baslayalım reglı olda dedııı..napsam bılmıomm hala aynııı dra mı gtsem hıc blmıommmmmmm....

ilaçla belkı hamiş olablırsın dedıı dee pekiiiii aklın nerdeydı bana tjup bebek yaptrcagına ılk once ilaçla tedavı etseydıı keşke olmassa tupo bebek tedavısı yapsaydııı...conconzeynomla senın sayende ogrendımm pkooo yumurta rezervi azlıgııı demek deılmısssssssssss

canım ısrarla euro fertil diyorum çok bilgililer.......:18:sadece gitt ggörüüşş

Son düzenleme:
Mersenem 21 nisan trasnferin, 2 mayis\ta dilerim mutlu haberlerinle cosariz cnaim allah yardimcin olsun tekrar, ilk uc gun dinlen, ymek tuvalet disinda kalkma, 3 gun ben banyo yapmistim, gunde bir tane hurma ye, findik, badem, ceviz filan, taze sikilmis portakal suyu ic, elma suyu, uzum usuyu

BOL BOL dua et canim

Gercekten harika bir paylaşım, sonuçta yaşamayan bilemez, yeri geliyor esim bile anlamıyor duygularımı, korkularımı, heyecanımı. Ama burada sizlerin paylaştıkları tam da gerçeğin kendisi.

İyi dileklerin için teşekkür ederim. Bir gün daha bitti, herkese iyi geceler

ALLAH razı olsun minik anne inşallah sende bebişini sağa salim kucağına aal haayırlı bir evlat olarak büyüt inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…