nassı olım cnmmm ne tahmın edıosan öleyımmmm.hm bedenen kırgnım hmde ruhenn..vuc uduma el degmıoo acıooo sureklı basım dönuooo ilaçları bıraktık ya ondn yada ıste tahmın ettgndennnn....iii deilimmm casiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
kıslar bu fıtıl bır gogus agrısı yapıyo anlatamam dra soyledım normal dedı aman dokunamıyorum goguslerıme yaaa....sizde yapıo mu acaba. 2 3 gunde hemen yaptı bende opu da baslattı dr transferde hemen dra sordum normal dedı yanı.
Öncelikle herkese merhaba, bugün 6.gunüm, birçoğunuz gibi beklemedeyim.
Normalde çalışıyorum ama bugün evdeyim ve zaman gecmek bilmiyor, internette dolaşırken rastladım Nisan'da transferi olan müstakbel annelere... Çok sagolun herbiriniz, ne güzel paylasmissiniz, keske daha önce görseydim bu sayfayı, çok yalnızım etrafımda kimse bilmiyor Tup bebek denememi, süper oldu sizin yazdıklarınızı okumak, uzun zamandır ilk defa yanımda birilerini hissettim.
Benimle ilgili bilgilere gelince, 31 yaşındayım, tüplerimde sorun var. Her ikisi de ameliyatla kapatıldı. 1 Nisan'da başladım tedaviye, 14 Nisan'da transferim yapıldı. Bornova Sifa hastanesinde Erol tavmergenle yaptım ilk denememi, şimdi de sonuc için bekliyorum.
Allah herkese sabır versin.
yhaaa mersenemcımmmm cnmmm pko ile yumurta yetmeslıgıı aynı sey deılmııı bacımmmmmmmmmmm
bende başka bişey sorucam PUREGON iğne, acaba lekelenme şeklinde kanama yaparmı?
2gündür öyle lekelenmem oluyo? yarın doktoruma sorucam ama size de sorayım dedim
canım o kanama ne kanamasıymış anlamadım doktoruna bir sor sen normal olmayabillir iğneden olacağını zannetmiyorummm
umarım kötü bişey değildir yarın sabah kontrolum var zten bı sorayım:96:
kizlar yarin icin bana cok dua edin lutfen, insallah degerim artmiststir, bugun cok yogun seyler oldu, cok akksilikler oldu, sinavimi verdim geldim cok sukur
SİLİNAZ benim transferde perşembe olcak tatlım yani 21 nisan inşallah
merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım benimde test günüm 25 nisan pazartesi inşallah allah hepimizin kucaklarınına evlatlarımızı almayı nasip eder benim 3.cü denemem inşallah bu sefer olumlu sonuç alırım benim için dua edin kızlar
mersenesmcım saolasınnn..drum ılk bana pkosun dedı ole işlem uygukadıııııı ve sonucu solerken bıse yumurta rezervın az dedııı offfffff yogunn yaa benıı kesfedemdııı daha demkkkiii...cok kısdımmm su ann.ilaçla tedavıye baslayalım reglı olda dedııı..napsam bılmıomm hala aynııı dra mı gtsem hıc blmıommmmmmm....yok canım polikistik ovri olan insan birden fazla yumurtluyor ama istenilen mm e gelmeden adet kanamasıyla atılıyor yani gebelik olumuyor ...... ayrıca pko su olan bir bayan bu tüp bebek tedavisinde kullandığı iğneleri yiyince kesin 10 yumurta veriyor benim bildiğim bu bacımmmmm sen nasıl pko sun anlamadım:18:
mersenesmcım saolasınnn..drum ılk bana pkosun dedı ole işlem uygukadıııııı ve sonucu solerken bıse yumurta rezervın az dedııı offfffff yogunn yaa benıı kesfedemdııı daha demkkkiii...cok kısdımmm su ann.ilaçla tedavıye baslayalım reglı olda dedııı..napsam bılmıomm hala aynııı dra mı gtsem hıc blmıommmmmmm....
ilaçla belkı hamiş olablırsın dedıı dee pekiiiii aklın nerdeydı bana tjup bebek yaptrcagına ılk once ilaçla tedavı etseydıı keşke olmassa tupo bebek tedavısı yapsaydııı...conconzeynomla senın sayende ogrendımm pkooo yumurta rezervi azlıgııı demek deılmısssssssssss
SİLİNAZ benim transferde perşembe olcak tatlım yani 21 nisan inşallah
öncelikle HOŞGELDİN diyorum
iyi bir sonuç alırsın ve buradan sevincini hep beraber paylaşırız umarım
insan kimseyle paylaşamadıklarını paylaşıyor burada
ve öyle ilginç ki her pozitife kendi mutlu haberini almış gibi seviniyorsun
negatife kendi sonucun gibi üzülüyorsun, kader arkadaşlarıyız biz
yok yok kader kardeşleri
Mersenem 21 nisan trasnferin, 2 mayis\ta dilerim mutlu haberlerinle cosariz cnaim allah yardimcin olsun tekrar, ilk uc gun dinlen, ymek tuvalet disinda kalkma, 3 gun ben banyo yapmistim, gunde bir tane hurma ye, findik, badem, ceviz filan, taze sikilmis portakal suyu ic, elma suyu, uzum usuyu
BOL BOL dua et canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?