Mersenm hadi hayrlisi ne guzel bebeklerni alcksn bnmkiler 5 gun bekliycek kac tane saglikliysa onlar dondurulcak. Aklim orda
saolasın canım amin ...sen ne yaptın gittin mi akçaabat a yoksa ondan mi sürekli ayaktasın üşüttüm ayağa kalkacak halim yok de yat bare madem kimse bilmiyo bi şekilde bişeyler yapıp da dinlenmen laazımmm
kizlar bugun 7 inci gunumdu ve adet gunumdu yine test yaptim
bugun biraz daha belirgindi sanki cizgi
sizce ben hamilemiyim?
sizce ben hamilemiyim?
canım sende iyice abartmışsınnnkıs ben yemeklere bıle kalkmıommmmmmmmmmmmmm
amanınnn inşallahh canımmmm10. gün çıkar canım muhtelemeninşallahhh vardırrr
kız cadıı içme tabiiiiiiiiiiiiiiii isteyince içmez insan yazık değilmi bebişlereeeeeee ... çocuk için bu kadar çırpınırkenn birde sigara demşiyonuzmuuuu dellen,yommmmmmmmmmmmmmkızlar bu arada ben 3 nısndan berı sıgara ıcmıyorummmmm aranızda ıcen var mıııı
bende okudum canım ama ben tam tersini duydum benim en son ki teste 10 çıkmıştı 12. gün sonra iki gün sonraa 0 da düştüüükızlar bı yerde okudum guya 10.gun bırının degerı 0mıs 12.gun 65e fırlamıs okuduum kısı arkadasıma oldu dıye anlatıo mumkun mudur ya ben ınanmadım
ay ben yapıcam dayanamıyorum araya haftasonu giriyorr kafayı yerimcnm ayduman ypmayn gununden once dıooo kıs yapmasak mı ya deger dusuk cıkcak cıkcaksa yıycez kndımızı...:44::44::44:
maşalllahhh canımmmmmmmkızlar hastaneden aradılar 12 yumurtanın 5 i döllenmiş zaten diğerleride boş yumurtaymış 3. gün embriyosu olarak perşembe sabah 9 da transferim var dualarınızı bekliyorumm
Allahhhhhhhh tammına erdirsinnnn25.50 25.50 25.50
25.50 25.50 25.50
çok şükür MEVLAM ÇOOOOOOOOOK ŞÜKÜR RABBİM SAĞLIKLA DEVAMINI NASİP EDER İNŞAALLAH
kızzzzzzzzz sen salı olmadımı transferr benim salııııevt cnm bence de onemlı ona gore 9.gun test yapcam haha ptesı toplandı persembe transfer oldu iste prsembe 1 gunse bugun 6.gunnnn
hoşgeldinnnn hayırlısı canım dualarımız sninlemerhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım benimde test günüm 25 nisan pazartesi inşallah allah hepimizin kucaklarınına evlatlarımızı almayı nasip eder benim 3.cü denemem inşallah bu sefer olumlu sonuç alırım benim için dua edin kızlar
sizce ben hamilemiyim?
Ankara hayatımm neber Annelik nasıl gidiyoo???
korkma canım güzel haberleri alcaksın inş
tahmerrrr ya yapma ama 10 tane toplandı 9 dollendi 8i öldü 1 tne karnımda allahın gucune gider bak
kizlar burda yapmiyolarki oyle kan testi
telefon aciyosun 4 hafta sonra keseyo gormek icin cagiriyolar sadece
annesı arasıra gıt arabayla da korna cal onlaraaa...öslerler seniiiiiiii
canım sen nerde oturuyosn nasıl yapmıyolar 4 hafta insan çatlarr şahsen ben bekleyememmm
ben hollandada kaliyom
burdaki doktorlar acayip kaygisiz
trnasferden sonra belki inanamazsiniz ama hemen kaldirip ev gonderdiler beni
5 dakika bile surmemistir belki transferim
lahhhhhorrrrcnm cok tebrık ederımm.degerın katkat artsın annnessiiiiii saglıklı bebeklerı kucaguna almayı nasıp etsın allahımm
Allahhhhhhhh tammına erdirsinnnncaım süperrr sen 6.. hamişimiz mi oldun darısı başımızaaaaaaa
kızlar bugün transferim oldu sabah.şimdi dinleniyorum 29 nisan test günüm.inşallah hakkımızda hayırlısı olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?