2011 Nisan'da Transferi Gercekleşecek Arkadaşlar var mı?

saolasın canım amin ...sen ne yaptın gittin mi akçaabat a yoksa ondan mi sürekli ayaktasın üşüttüm ayağa kalkacak halim yok de yat bare madem kimse bilmiyo bi şekilde bişeyler yapıp da dinlenmen laazımmm

Yok gitmedim yarın gidicekmişiz..Sürekli birileri geliyoo çekiniyorumm yatmaya kalkıyorumm çamaşır filan yıkadım astımm yenii yattım daha..

öncelikle tümm arkadaşlara kucakkk dolusu sevgileeeeeeeeerrrrrrrr
yeni gelen arkadaşlara hoşgeldinizzzzz

kıs ben yemeklere bıle kalkmıommmmmmmmmmmmmm
canım sende iyice abartmışsınnn
10. gün çıkar canım muhtelemeninşallahhh vardırrr
amanınnn inşallahh canımmmm
kızlar bu arada ben 3 nısndan berı sıgara ıcmıyorummmmm aranızda ıcen var mıııı
kız cadıı içme tabiiiiiiiiiiiiiiii isteyince içmez insan yazık değilmi bebişlereeeeeee ... çocuk için bu kadar çırpınırkenn birde sigara demşiyonuzmuuuu dellen,yommmmmmmmmmmmmm
kızlar bı yerde okudum guya 10.gun bırının degerı 0mıs 12.gun 65e fırlamıs okuduum kısı arkadasıma oldu dıye anlatıo mumkun mudur ya ben ınanmadım
bende okudum canım ama ben tam tersini duydum benim en son ki teste 10 çıkmıştı 12. gün sonra iki gün sonraa 0 da düştüüü ilaçlardan demişti doktor
cnm ayduman ypmayn gununden once dıooo kıs yapmasak mı ya deger dusuk cıkcak cıkcaksa yıycez kndımızı...:44::44::44:
ay ben yapıcam dayanamıyorum araya haftasonu giriyorr kafayı yerim
kızlar hastaneden aradılar 12 yumurtanın 5 i döllenmiş zaten diğerleride boş yumurtaymış 3. gün embriyosu olarak perşembe sabah 9 da transferim var dualarınızı bekliyorumm
maşalllahhh canımmmmmmm hadi bakalımm Allah tamamına erdirsin
25.50 25.50 25.50
25.50 25.50 25.50

çok şükür MEVLAM ÇOOOOOOOOOK ŞÜKÜR RABBİM SAĞLIKLA DEVAMINI NASİP EDER İNŞAALLAH
Allahhhhhhhh tammına erdirsinnnn caım süperrr sen 6.. hamişimiz mi oldun darısı başımızaaaaaaa
evt cnm bence de onemlı ona gore 9.gun test yapcam haha ptesı toplandı persembe transfer oldu iste prsembe 1 gunse bugun 6.gunnnn
kızzzzzzzzz sen salı olmadımı transferr benim salıııı
hoşgeldinnnn hayırlısı canım dualarımız sninle
kizlar bugun 7 inci gunumdu ve adet gunumdu yine test yaptim
bugun biraz daha belirgindi sanki cizgi
sizce ben hamilemiyim?

7. gün nasıl adet günü oluyor canım ben anlamadımmm.. çift çizgi varsa hamilesindir ama idrar testleri pekde güvenilir değil bildiğim kanda neden yaptırmadın canım

Ankara hayatımm neber Annelik nasıl gidiyoo???

ayy o ben miyim
canlar benim isternetin kotası doldu dolcak c.tesiye kadar giremmeyblrim
çatlarım ama artık yapcak bişey yok kotalı alırsak böyle olur
bu ay tüm günlerim nette geçince böyle oldu

şimdilik iyiym çok şükür kızlar,lekelenme olmayınca benden iyisi yok
umarım kan değerlerimde artmşlardır
dua edin bize olur mu

yeni hamiş arkdşmızı tebrik ediyorummmm

veee herkese hamişli günler diliyorummm

korkma canım güzel haberleri alcaksın inş

tahmerrrr ya yapma ama 10 tane toplandı 9 dollendi 8i öldü 1 tne karnımda allahın gucune gider bak

saolun kızlar bakalım yarın inşallah güzel haberler alırım kendimi çok yalnz hissediyorum eşim dört dönüyo etrafımda bi o var iyiki var siz ne güzel desteksiniz birbirinize inşallah hepiniz bebişlerinizle sım sıkı tutunursunuz herkese hayırlı evlatlar iyi akşamlar kızlar...

yhaaa mersenemcımmmm cnmmm pko ile yumurta yetmeslıgıı aynı sey deılmııı bacımmmmmmmmmmm

lahhhhhorrrrcnm cok tebrık ederımm.degerın katkat artsın annnessiiiiii saglıklı bebeklerı kucaguna almayı nasıp etsın allahımm

teşekkür ederim canım Rabbim en kısa zamanda sana da iyi haberler nasip etsin Mevlam
hakkımızda en hayırlısını o bilir

kızlar bugün transferim oldu sabah.şimdi dinleniyorum 29 nisan test günüm.inşallah hakkımızda hayırlısı olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…