2011 Nisan'da Transferi Gercekleşecek Arkadaşlar var mı?

yasin,fetih suresi,meryem suresi,ayetel kürsi okuyacak arkadaşlar....

1_NİSA34
2_LAHOR
3_DEKOPA
4_NAZAYSE
5_MUMUDİHABA
6_MERSENEM(canım seni de listeye aldım okuyabilirsen okursun okuyamazsan isimle duamızda olursun )

canım sayfaların tamamına bakamadım
ne duası okuyosunuz?
ayrıntıları verir misin? nezaman okunacak?

canım sayfaların tamamına bakamadım
ne duası okuyosunuz?
ayrıntıları verir misin? nezaman okunacak?

yasin,fetih suresi,meryem suresi ,ayetel kürsi okuyacağız....cuma günü selaya kadar en son...sela ile ezan arasıda Rabbimize dua edeceğiz hem kendimiz hem de birbirimiz için kabul eder inşallah...liste tam çıksa 41 e tamamlardık belki.bölüştürüp...listeye bağlı tabiii...

yasin,fetih suresi,meryem suresi,ayetel kürsi okuyacak arkadaşlar....(cuma günü sala vaktine kadar)

1_NİSA34
2_LAHOR
3_DEKOPA
4_NAZAYSE
5_MUMUDİHABA
6_MERSENEM(canım seni de listeye aldım okuyabilirsen okursun okuyamazsan isimle duamızda olursun )[/QUOTE]

okuyabilecek olanlar adını yazdırırsa sevinirim.Birbirimize dua edelim Rabbim kabul eder İnşallah...

Al canım, okurum bende, ancak duaların gerçek isimlerimizle yapılması gerekiyor,
ismim GÜLÇİN,
kuran bilmiyorum ama arapçasından yaparım duamızı

yasin,fetih suresi,meryem suresi,ayetel kürsi okuyacak arkadaşlar....(cuma günü sala vaktine kadar)

1_NİSA34
2_LAHOR
3_DEKOPA
4_NAZAYSE
5_MUMUDİHABA
6_MERSENEM(canım seni de listeye aldım okuyabilirsen okursun okuyamazsan isimle duamızda olursun )
7_GLCNNN(GÜLÇİN)

okuyabilecek olanlar adını yazdırırsa sevinirim.Birbirimize dua edelim Rabbim kabul eder İnşallah...

Son düzenleme:
Al canım, okurum bende, ancak duaların gerçek isimlerimizle yapılması gerekiyor,
ismim GÜLÇİN,
kuran bilmiyorum ama arapçasından yaparım duamızı

canım haklısın isimle yapılması daha iyi fakat bazılarımız ismini söyleyemiyor ne yazıkki.uygun düşmüyor..örneğin bennasılsa Rabbim kalbimizi biliyor napalım...

Nisa'cim benide listeye al bende okurum, ama hangilerini okunmasi gerketigini bi daha yaz bende okurum allahin izni iile kardesim, 6 gun oldu hee masallah benim arkadasimin bebsilerine ins, siki siki yapisiyolar annelerinin rahmisine...

Rana, GUlsum tebrikelr arkadaslar, sizinkiler cok guzel artmis, darisi absima ins, bende kan verdim, ordan okula geldim bugun final sinavim var, 10:30'da basliycak, suan 10:03 yani bir 10 dakika akdar burdayim, ondan sonra ben kacar kizlar, sinav filan claisamadiam akfama girmiyo, su telefoon ahyirlisi iel bir gelse, icim rahatliycak.... doktoru gordum sabahh cok umutlu konustu,,, karnim agiriyo benim yaa... of fo arkadslar dualariniz eksik etmeyin

Nisa'cim benide listeye al bende okurum, ama hangilerini okunmasi gerketigini bi daha yaz bende okurum allahin izni iile kardesim, 6 gun oldu hee masallah benim arkadasimin bebsilerine ins, siki siki yapisiyolar annelerinin rahmisine...

hoşgeldin sılacımmm...evet canım 6 gün oldu..inşallah sizler gibi sevinirim bende...bebeişimiz napıyo annesi teyze öptü onu öyle söyle duyar seniiialıyorum canım listeye ...du baştan düzenliyim anlarsın...

Nisa bende Estraderm Patches, bantlardan hala kulaniyorum canim, banda alerji yapti, kizardi yerleri, ve sol kalcamdaki kizariklik sis bile yapti, ama cok sukur geciyor, buz koy ise yariyor, ebnim hemsireler oyle dedi, gobekte fazla kizarmiyo, gobek bolgene yapistir, birde ayni yere degil surkeli farkli yerelere tak, kasiti cok aksiniyo ama kasimamaya calsiiyorum, sende kasma...

kac gudne bir degeistiroyon ne kadar kullaniyon?

_yasin,
_fetih suresi,
_meryem suresi,
_ayetel kürsi

okuyacak arkadaşlar....(cuma günü sala vaktine kadar)

1_NİSA34
2_LAHOR
3_DEKOPA
4_NAZAYSE
5_MUMUDİHABA
7_GLCNNN(GÜLÇİN)
8_SILANAZ

okuyabilecek olanlar adını yazdırırsa sevinirim.Birbirimize dua edelim Rabbim kabul eder İnşallah...[/QUOTE]

tamam canim, bainda yaziyomuz listenin, ama ben arapca bilmiyorum, arapca okunusundan okurum ama kayinvaldemdende rica ederim, o kurandanda okur bize ins. ayy su telefon bi calsa canim ahyrilisi ile, calcak degerimde katlancak ins. pozitif dusuncem...

bana hep göbeğe tak dediler canım.hep farklı yerlere takıyorum göbeğimde.4 günde bir değişiyorum.kaşımıyorum bende dayanıyorum.yarın değiştireceğim zaten...

katlanacak katlanacak merak etmeee....bebişimiz tutundu annesi...ikiz olma ihtimali var mı bacımm...ama sana bişe diyimmi baştan bu yana biliyodum senin sonucunun pozitif olacağını...

bana hep göbeğe tak dediler canım.hep farklı yerlere takıyorum göbeğimde.4 günde bir değişiyorum.kaşımıyorum bende dayanıyorum.yarın değiştireceğim zaten...

Canim kalcalarada tyakiliyor, akgitta bile gosteriyor, hemsirelere bidaha sor surekli, gobekte enreye takcan, ben ucuncu gun degistiroyudum transferden sorna, 100'luk iki tane yapistiroydum, halada oyle devam ediyorum, ebdne yarin degistircem, kasmamak lazim, bide atlet, yada ic camasiri beyaz gir yada tuy birakmayanalridnan gir, cunku bantlarini yipratiyolar, dus alirken boyle su gecirmez bandajlar var ebdne onla kapatiyom, sen nasil aliyon?

Hlycn, rana, dekopa, zeynepconer sizler nasilsiniz arkadaslar? nasil gidiyor bakalim?

canım ne olsun bugün birazdaha rahatım deger iyi dendi homini gırtlak bişeyler yiyorum.))ya piskolojik yada bebiş istiyo anlamadımaman senin sonuçta çıksın hadi bakalım bekliyoruz senin ilk degerin kaçtı?

katlanacak katlanacak merak etmeee....bebişimiz tutundu annesi...ikiz olma ihtimali var mı bacımm...ama sana bişe diyimmi baştan bu yana biliyodum senin sonucunun pozitif olacağını...

Ins. canim ben sayiden hic umudum yok gibiydi, cok ishal oldum, karin agrilari filan, gouslerde bisey yok, dedim ana sabah olmiycak ama cok sukur guzelim, valalhi bilmiyorumku NISa ikiz olabilirmi diye, ben donmus oldu icin deger yuksek cikar, ama bu degerle hata 200'lerde ve daha asagisindada cok gordum ikiz ama, hic belli olmaz kan sonucu cok sasirticida olabilirmis, esim ve aileside ins. ikiz olur diyo ama rabbim versinde biricigim bile yeter bana....

bantlar su geçirmiyo canım.bişey olmuyor yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…