2011 Nisan'da Transferi Gercekleşecek Arkadaşlar var mı?

cuma ben de yapcammm............

cuma yapıcam canımmm inşallahhh

ay canım çekti bende mi yapsam ne asıl günü 23 nisan cumartesi ben 19 nisanda yaptım(yaniii düüünn)dr daha söylemedim test yaptım ben diye cuma yaptırayımmı yoksa dr söylediği günde mi yaptırayım ikincisini ne dersiniz arkadaşlar

hahahhah delisin sen kaçıncı günde yaptırdın canımmm. testi doktoruna niye sölemedin :82:

hahahhah delisin sen kaçıncı günde yaptırdın canımmm. testi doktoruna niye sölemedin :82:

transfer gününü de sayarsak 9. gün yaptırdım.sonucumu akşam üstü aldığım için aramadım.bugün aradığım da da çıkmıştı yarın arayıp söyleyecem ...dr.cebinden de aramadım bi daha düşünsene dr uygunsuz bi yerde olduğunu yada eşiyle birlikte yemekteymiş buyrun dr .cum ben hamileyimmmmmmmm hahahahahahah komedi gibi olurdu yani:86::86::86:

aaa bizde beklicez diyeee kaba etimizi yırtıyoruzzz .... hemen erken erken yapmışınız siz yaaa ay yok ben kesin cuma yaptırıcam 10. gün bitmiş oluyor artık varsa çıkar zatenn.. bir topik gördüm şimdi idrar tetsi ile ilgili ordada 7. gün yapıp çıkanlar bile varr. resmennn şeytana uyduracakalr beniii

Kizlarcoksukur telefon geldi,degerim artmis, 964 olmus... ay cok sevincliyom,hala titriyom vallahi,Cumartesi akn vermeye gitcem yine,sinavimda iyi gecti cok sukur.... AYYYYYYYYAYYYY

Vallahi dekopa bende sasiriyomha 12gun ansil geccek bilmiyoz,oohh arkadas 9 gunde kani vermisolsun ici rahat etmis, ne guzeldarisi absina ins. sen bekle cnaimcuma yaparsin yadakizzne bilemsen turkiyedemisin, orda olsam bedne yaoptiridimdiycem ama iki denemordayaptimhicde gunumden once yapmak aklima gelmediki, ayy bneysebekel bisey kalamdi,10 gun.... oy oyyyhadi hayirlisi canim

canım şükürler olsunn maşallahhhh darısı başımızaaa

IINsalallahhh canimINsallah,hepboyle devam etsin, ehpimizyavrularimizikucagimiza alalim INS. INANMAYA BAsliycam artik INS,ayy yarrabim kucagimada almayi nasip etsin ins, COk mutluyumarkadaslar, rabbim daimkilar INS< sizlerin soncularida sabirsizlikla bekliyorum....

sağol canım inşallahhh bu seferr olmuştur.. türkiyedeyim istanbuldayım aradım yaptıracağım yeri herşey hazırr. cuma sabahıu gidicem inşallah pazartesiye kadar dayanamammmmmmmmmmm

KZilar ben okuldan cikiyorum, eve gitcemara yok bugun eve gitmembiraz zman alir otobusle gecttimmi eve ins. girerim YIne alalha emanet olun, embriyolarinizlaayaniiii gelecegin super bebekleri ile canlar bye

canlarımmmm napsak yapmasak mı bazı forumlarda ılla da yapmayın dıolar ya offffffffffff
ben dayanamadım vallahi varsa da çıkar yoksa da çıkar diye düşündüm ben.hem kalçadan hem göbekten iğne oluyorum bir avuç ilaç sıkıldım yawww bakayım dedim iğneleri yaparken sıkılarak değil isteyerek yaparım diye düşündüm kendimce iyi de yapmışım diyorum

sağol canım inşallahhh bu seferr olmuştur.. türkiyedeyim istanbuldayım aradım yaptıracağım yeri herşey hazırr. cuma sabahıu gidicem inşallah pazartesiye kadar dayanamammmmmmmmmmm

sen yine iyi dayanmışsın canım aramızda 2 gün var galiba belki umutta da karşılaşmışızdır seninle

şişşşşşşş şeytan azapta gerekkkk:86::86::86:

Kizlarcoksukur telefon geldi,degerim artmis, 964 olmus... ay cok sevincliyom,hala titriyom vallahi,Cumartesi akn vermeye gitcem yine,sinavimda iyi gecti cok sukur.... AYYYYYYYYAYYYY
gözün aydııııııııınnnnmaşaAllah allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

bu yazılanları okudukça banada güç gelmeye başladı galiba bende erkenden yaptırıcam testi
cuma yada cumartesi gel artık bir an önce öğrenmek istiyorum:84::84:

progynex yumusak kapsul kullanan kıslar bıse sorucam ya benım ınanılmaz gogus agrım var bu kapsul mu yıyo bu b...ku afedersınız yaaa.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…