2011 Nisan'da Transferi Gercekleşecek Arkadaşlar var mı?

Hlycn, rana, dekopa, zeynepconer sizler nasilsiniz arkadaslar? nasil gidiyor bakalim?

katlanacak katlanacak merak etmeee....bebişimiz tutundu annesi...ikiz olma ihtimali var mı bacımm...ama sana bişe diyimmi baştan bu yana biliyodum senin sonucunun pozitif olacağını...

aynennn canım bende hissetmiştimsilanazın pozitif olacağını ama söyleyemiyor insan o zaman

teşekkürler sılaa annneee...sınavında başarılarr cnmmm sen nasılsınnn.MERSENEM ve RANA eorufertl dekı dr ısımlerınısı solermısınıs cnmmmmmmmmm.....

bantlar su geçirmiyo canım.bişey olmuyor yani.

ya benim yanalrdan filan hep acik duruyo anam, cok kilo aldim gobekten,, ne bilem geciri diye risk almayim diye ben ginede takiyom, bende biliyomda su gecirmiyceni ama yinede tedbiren takiyorum, tam yapistirsamda kenarlardan oturdum zaman filan aciliyo diye

kizlar saat 10:17 oldu, sinava gidiyorum, ben dua edin su sinavida gecem, teli sesize alcam, aradiklaridna cikcam vallahi hic umrumda degil test mest, zaten gemisim ha yuksek not ha dusuk suan hic umrumda degil, UMRUMDA UMRUMD A neyse hadi kizlar, ararlarsa ben gitmeden eve bilgisayar odasina, gelir yazarim ins. guzel haberi

bende ishalim kasığımda çok ağrıyor.inşallah bnde hayırlı haber alırım.ne zaman arayacaklar...tabiki annesi...tutundu ya sılacım bırakmayacak seni merak etme...

aynennn canım bende hissetmiştimsilanazın pozitif olacağını ama söyleyemiyor insan o zaman

ins. kizlar sizinkilerde simsiki tuncak, vee herp beraber saycaz gunelri, hep beraber endiselerimizi, sebvinclerimiz paylascaz ins, ben kaciyom gec kalcam vallah

HLYCN sagol canim, Psikiloji sinavi benimde simdi psikoloji super ya bi 100 alir cikarim herhalde

teşekkürler sılaa annneee...sınavında başarılarr cnmmm sen nasılsınnn.MERSENEM ve RANA eorufertl dekı dr ısımlerınısı solermısınıs cnmmmmmmmmm.....

canım ali sami gürbüz
dilek incesu
fuat ali soy ismini unuttum hepsi aynı herşeye birlikte karar veriyorlar.

canım 3. gün embriyosu yarın inşallahh transfer senin de gözün aydın inşallah her şey gönlince olur

tamam canım ben bu akşam okurumm inşallahh kızlar yarın ben akşama kadar hastanede kalıcam heralde kendi isteğim üzerinee gelince leptotan son durumlarıı anlatırımm inşş

canım yarın sabah 9 da transferim var 3. gün embriyosuu dua ett bu aradaa benim dr. ali sami gürbüzz tavsiye ederimm gerçi hepside aynı bi dşn diyorumm ısrarlaaaaaaaaaa

tamam canım ben bu akşam okurumm inşallahh kızlar yarın ben akşama kadar hastanede kalıcam heralde kendi isteğim üzerinee gelince leptotan son durumlarıı anlatırımm inşş

tabisiii anlatttt....merak ederim çokk...benim transferim çok zor geçti umarım seninki kolay geçer...çok su içç...ben bu yüzden zorlendımmm...

canım inş güzel geçecek hıım akşama kadar kalınabiliyormuymuş iyi bakalım kalkma hiç diycem amaaa o sıkışıklık yattıgın yerden yapsanda bitmiyor tam boşaltamayacagın için sen benden daha iyi biliyosun kolay gelsin caım sana

canım yarın sabah 9 da transferim var 3. gün embriyosuu dua ett bu aradaa benim dr. ali sami gürbüzz tavsiye ederimm gerçi hepside aynı bi dşn diyorumm ısrarlaaaaaaaaaa
ranacım ve mersenemcımm tenk uuu...bı kafamı dınleyımde cnmmmmm inşaallahhh....transferınde kolaylıklar mersenesmcımmmm

glcnnn cnmm oncelıkle senın adına cok sevındımı solemek ıstedım hadı bakalım tedavın boyle ıı gtsın ınsallah taa kı cvp alana kdr.
mersenem cnm hayırlısıyla transferın olur ınsallah ben de 5 saat yattım aksam cıktım hataneden kendı ıstegımle wcye bıle kalmak ıstemedım surgu ıstedım ımkanın olursa ole yap cnm.hayırlı haberlerını beklıyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…