Hlycn, rana, dekopa, zeynepconer sizler nasilsiniz arkadaslar? nasil gidiyor bakalim?
katlanacak katlanacak merak etmeee....bebişimiz tutundu annesi...ikiz olma ihtimali var mı bacımm...ama sana bişe diyimmi baştan bu yana biliyodum senin sonucunun pozitif olacağını...
bantlar su geçirmiyo canım.bişey olmuyor yani.
Ins. canim ben sayiden hic umudum yok gibiydi, cok ishal oldum, karin agrilari filan, gouslerde bisey yok, dedim ana sabah olmiycak ama cok sukur guzelim, valalhi bilmiyorumku NISa ikiz olabilirmi diye, ben donmus oldu icin deger yuksek cikar, ama bu degerle hata 200'lerde ve daha asagisindada cok gordum ikiz ama, hic belli olmaz kan sonucu cok sasirticida olabilirmis, esim ve aileside ins. ikiz olur diyo ama rabbim versinde biricigim bile yeter bana....
aynennn canım bende hissetmiştimsilanazın pozitif olacağını ama söyleyemiyor insan o zaman
teşekkürler sılaa annneee...sınavında başarılarr cnmmm sen nasılsınnn.MERSENEM ve RANA eorufertl dekı dr ısımlerınısı solermısınıs cnmmmmmmmmm.....
Mersenem, sürekli aklımdasın
dedim ya sen git arkandan geliyorum diye takip ediyorum seniiii
kaç yumurtan var simdi?5gün transferi mi olcak seninki 3 gün mü?
cumaya mı hayırlısıylaaaaaa
bol bol dua edicem sanaaaa, rabbim bizede hamile olmayı,kucağımıza almayı nasip etsin
hepimize insallah
yasin,fetih suresi,meryem suresi ,ayetel kürsi okuyacağız....cuma günü selaya kadar en son...sela ile ezan arasıda Rabbimize dua edeceğiz hem kendimiz hem de birbirimiz için kabul eder inşallah...liste tam çıksa 41 e tamamlardık belki.bölüştürüp...listeye bağlı tabiii...
teşekkürler sılaa annneee...sınavında başarılarr cnmmm sen nasılsınnn.MERSENEM ve RANA eorufertl dekı dr ısımlerınısı solermısınıs cnmmmmmmmmm.....
tamam canım ben bu akşam okurumm inşallahh kızlar yarın ben akşama kadar hastanede kalıcam heralde kendi isteğim üzerinee gelince leptotan son durumlarıı anlatırımm inşş
tamam canım ben bu akşam okurumm inşallahh kızlar yarın ben akşama kadar hastanede kalıcam heralde kendi isteğim üzerinee gelince leptotan son durumlarıı anlatırımm inşş
ranacım ve mersenemcımm tenk uuu...bı kafamı dınleyımde cnmmmmm inşaallahhh....transferınde kolaylıklar mersenesmcımmmmcanım yarın sabah 9 da transferim var 3. gün embriyosuu dua ett bu aradaa benim dr. ali sami gürbüzz tavsiye ederimm gerçi hepside aynı bi dşn diyorumm ısrarlaaaaaaaaaa
ne guzel bak adın gbı umutlu ol cnm....
dekopaaaaaaaaaa n zmn ypcan kaniii
ben bursadayım sen nerdesin .valla hep namazlarımda ve okuduğum yasinlerde çoçuk isteyen herkeze dua ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?