hoşgeldin canım...
azıcık naz yapasım geldi deekocam uyuyo annem gitti bende size nazlanıyorum...severim kız kendimi ben onda sorun yok yaneee hem bu ağrılar umut oluyo bana....sen nasılsın bakalım değerin aertmış gözün aydınnn
Cok sukur nisa, sinavin ortasinda baslaadi titremeye telefon baksammi, bakmasammi bir an karar veremedim, sinav bitti, ben hene disari firladim esyalari birakip, mesaji dinledim deger 964 dience sanirsam oyleydi basladim tiremeye, lol COK sukur ins, boyle devam eder benim korkulu ruyam kimyasal gebelik, evlerden uzak anmak bile sitemiyorum ama kaderde ne varsa onu gorcez anam ne edelim....
sılacım cnm tebrık ederım degerın cok ıı devamını dılerımmm opuyorum cokkkkk
yasin i şerif fetih suresi meryem suresi ve ayetel kursiyi okudum canımm ALLAH kabul eder inşallahh
kızlaaarrrrrrr aradılar beni 3 yumurtam döllenmişti ya 2 si 2 hücreli bir tanesi de 4 hücreliymiş yarın transfer olabilir kesin değil dediler sizce nasıl canlarrrrrr ne olur acil cvp......
Kaç tane transfer edecekler bilmiyorum ama güzel bir haber bence 3 tane iyi bir sayı, 1 tanesi de 4 hücreli hem de. Benim 10 tane en iyi kalitede yumurtam vardı, 1 tanesi bende. Sonuçta kaç adet yumurta transfer edilecekse onlar iyi olsun yeter. Sevin bence yumurtan senin için büyüyor.:))
kızlaaarrrrrrr aradılar beni 3 yumurtam döllenmişti ya 2 si 2 hücreli bir tanesi de 4 hücreliymiş yarın transfer olabilir kesin değil dediler sizce nasıl canlarrrrrr ne olur acil cvp......
gece belım agrıdı bır havaya gırdım kı .... ınsallah hamıleyımdır ya....
Şimdi sana nasılsın diye soracaktım kader arkadasım. Sorma çalmak grip bende de var. Ağrım olunca bebeğim büyüyor diyedusunup mutlu oluyorum. İnşallah öyledir, inşallah bebeklerimiz bizimledir. Nasılsın? Sure azaldı, ben de heyecan başladı. Çok adabı uyandım bu sabah...
Şimdi sana nasılsın diye soracaktım kader arkadasım. Sorma çalmak grip bende de var. Ağrım olunca bebeğim büyüyor diyedusunup mutlu oluyorum. İnşallah öyledir, inşallah bebeklerimiz bizimledir. Nasılsın? Sure azaldı, ben de heyecan başladı. Çok adabı uyandım bu sabah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?