2011 Nisan'da Transferi Gercekleşecek Arkadaşlar var mı?

dekopaaa aydumannnn kıslar ya esım dıo kı yok cuma yapma drun bı bıldıı var hengı gun dıyosa o gun yapalım offf nasıl dayancam bugun erken gebelık testı yapcam ıdrarda bakıyım cıft gorursem kosa kosa kan vermeye tek se aydumanın basına gelmıstı sabredeyım dıcem asıl fıkır???

kızlarrrr sabah kalktım lekelenme olmuşş sonra biraz kan geldi şimdi durdu ama karın ağrım var çok tedirginimm. doktoru aradım daha ulaşamadım hemşireyi aradım kesin birşey diyemedi dıoktorla konuşup döncekmiş.. adet olmuş olabilirmisiniz dediii şi,mdi arradılar test yaptırın diyorlarr çok kötyüm gözyaşlarıma hakim olamıyorum ne olur dua edin bana

Grip değil trip olacaktı, neyse sen heyecanıma ver. ben de bilmiyorum nasıl dayanacağım valla. geçecek elbet ama ben de benden gececeğim. Ağrım azaldı benim ilk günler daha kötüydüm. Ben de senin gibiyim, bir hamilerim diyorum, bir umutsuz oluyorum. Tanrım dualarımızı kabul etsin

sakın ol bebegım daha erken adet ıcın alla yardımcın olsun drun cebı yok mu sende ya vermedı mı cep telını hay aksı napcan cnm test mı yapcan?

amın cnm amınnnnnnnnnnnnnnnnnn allah yar ve yardımcımız olsun...

canım sen kaçıncı gündesin? bak bu herkeste olmaz ama gebeliğin en büyük belirtisi diyebilirim sana..çünkü kullandığımız progesteronlar adet olmamızı geciktiriyor..bence hiç üzülme ,baktır değerine..

kızlar dün 3 yumurtam döllenmişti bu sabah aradılar ve bir tanesinin 4 hücreli diğer ikisinin de 2 hücreli olduğunu söylediler durum bu canlar dua ediyorum sizde bana edin nazayşe inşallah hamişsindir canımmmmm....

Dualarım seninle... Hayirdir inşallah, panik yapma kanama olsa da olabiliyormuş gebelik

sakın ol bebegım daha erken adet ıcın alla yardımcın olsun drun cebı yok mu sende ya vermedı mı cep telını hay aksı napcan cnm test mı yapcan?
canım sabah 7 de olunca aramak istemöedim o saatte şimdi aradılar dokltor gebelik testi istemiş şimdi eşim almaya gitti poliklikten gelip alıcaklar çıkmıcam hemşire yat dedi. çok tedirginimm :18::18:

benim 9 gün bitti dabha şoku yaşadım sadec leke olsa belki ama kan da geldii çk kötüyüm sakin olmaya çalışıyorummm am olmuyorr

cnm transfern 1.gunu de sayarsak benım 8.gunum belırtım yok yan dun gece bıraz belım agrıdı bu kdr:44:

hmmm az kalmışşş...eğer blast transfer edildiyce 10. gün baktırabilirsin,bana öyle dedi doktorum....
inşallah pozitif sonuç alırsın canım...

tahmerr 1 gunde 4 hucre bana fazla geldı cnm dr daha ıısını bılır ama en kotu ıhtımalle 2 embrıyon var demek oluyo bu tatlım gayet guzel ben 1 taneyle bıtırıcem yolculuumu belkıde 4 hucrelı olması beklenenden ıı bı durumdur....

yani nazayse eşin haklı ben idrar testi yaptığımda benimkiside çok kızmıştı ve ağlamaktan biryerlerim çıktı bence gününü bekle az kaldı nasıl olsa pozitif pozitif olcekk

lutfen sımdı saha fazla strese gırme cnmm az sakın ol bakalım nasılsa ogrenıcez 1 2 saatte dur bakalım allahım yardımcın olsun ınsallah cnm....dualarım senınle....

günaydın kızlar...................hepinize kolay gelsin.................bu yolculuk zor bir yolculuk.................

hmmm az kalmışşş...eğer blast transfer edildiyce 10. gün baktırabilirsin,bana öyle dedi doktorum....
inşallah pozitif sonuç alırsın canım...

cnm maalesef benımkı blast olamadı o yuzden 10.gun cıkma demek ki...esımde sorun var sadece 1 yumurta kaldı dollenen onu da rıske atmayım hemen 3.gun transfer ettı cnm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…