merhaba kızlarrr....
benimde dün transferim oldu 2 tane blast....rabbim inşallah hepimize hayırlısını verir....
merhaba kızlarrr....
benimde dün transferim oldu 2 tane blast....rabbim inşallah hepimize hayırlısını verir....
Hayırlı olsun canım, âmin inşallah her dileyen bebeğine kavuşur...
hayırlı olsun cnm allah tamamına erdırır ınsallahhh hosgeldın aramıza....
cnm bnm ya bıraz bel agrım var bı ınanıyorum hamıle olduuma bı ınanamıyorum ya bılıyorum ınan. sorma çalmak grip bende de var kımını anlamadım bıtanem grıp mı oldun?ya ben de de cok buyuk heyecan var ama bugun daha 8.gun...ahhh nasıl dayancaz 12.gune kdrrr???
sağolun kızlarrrr....
kacıncı günlerinizdesiniz? belirtileriniz varmı?
kızlarrrr sabah kalktım lekelenme olmuşş sonra biraz kan geldi şimdi durdu ama karın ağrım var çok tedirginimm. doktoru aradım daha ulaşamadım hemşireyi aradım kesin birşey diyemedi dıoktorla konuşup döncekmiş.. adet olmuş olabilirmisiniz dediii şi,mdi arradılar test yaptırın diyorlarr çok kötyüm gözyaşlarıma hakim olamıyorum ne olur dua edin bana
Grip değil trip olacaktı, neyse sen heyecanıma ver. ben de bilmiyorum nasıl dayanacağım valla. geçecek elbet ama ben de benden gececeğim. Ağrım azaldı benim ilk günler daha kötüydüm. Ben de senin gibiyim, bir hamilerim diyorum, bir umutsuz oluyorum. Tanrım dualarımızı kabul etsin
kızlarrrr sabah kalktım lekelenme olmuşş sonra biraz kan geldi şimdi durdu ama karın ağrım var çok tedirginimm. doktoru aradım daha ulaşamadım hemşireyi aradım kesin birşey diyemedi dıoktorla konuşup döncekmiş.. adet olmuş olabilirmisiniz dediii şi,mdi arradılar test yaptırın diyorlarr çok kötyüm gözyaşlarıma hakim olamıyorum ne olur dua edin bana
canım sabah 7 de olunca aramak istemöedim o saatte şimdi aradılar dokltor gebelik testi istemiş şimdi eşim almaya gitti poliklikten gelip alıcaklar çıkmıcam hemşire yat dedi. çok tedirginimm :18::18:sakın ol bebegım daha erken adet ıcın alla yardımcın olsun drun cebı yok mu sende ya vermedı mı cep telını hay aksı napcan cnm test mı yapcan?
canım sen kaçıncı gündesin? bak bu herkeste olmaz ama gebeliğin en büyük belirtisi diyebilirim sana..çünkü kullandığımız progesteronlar adet olmamızı geciktiriyor..bence hiç üzülme ,baktır değerine..
cnm transfern 1.gunu de sayarsak benım 8.gunum belırtım yok yan dun gece bıraz belım agrıdı bu kdr:44:
kızlar dün 3 yumurtam döllenmişti bu sabah aradılar ve bir tanesinin 4 hücreli diğer ikisinin de 2 hücreli olduğunu söylediler durum bu canlar dua ediyorum sizde bana edin nazayşe inşallah hamişsindir canımmmmm....
dekopaaa aydumannnn kıslar ya esım dıo kı yok cuma yapma drun bı bıldıı var hengı gun dıyosa o gun yapalım offf nasıl dayancam bugun erken gebelık testı yapcam ıdrarda bakıyım cıft gorursem kosa kosa kan vermeye tek se aydumanın basına gelmıstı sabredeyım dıcem asıl fıkır???
canım sabah 7 de olunca aramak istemöedim o saatte şimdi aradılar dokltor gebelik testi istemiş şimdi eşim almaya gitti poliklikten gelip alıcaklar çıkmıcam hemşire yat dedi. çok tedirginimm :18::18:
benim 9 gün bitti dabha şoku yaşadım sadec leke olsa belki ama kan da geldii çk kötüyüm sakin olmaya çalışıyorummm am olmuyorr
hmmm az kalmışşş...eğer blast transfer edildiyce 10. gün baktırabilirsin,bana öyle dedi doktorum....
inşallah pozitif sonuç alırsın canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?