2011 Nisan'da Transferi Gercekleşecek Arkadaşlar var mı?

panik yapma dekopa herşey yolundadır o tür kanalmalar olabilirmiş üzülme bebişin bırakmaz seni

yani nazayse eşin haklı ben idrar testi yaptığımda benimkiside çok kızmıştı ve ağlamaktan biryerlerim çıktı bence gününü bekle az kaldı nasıl olsa pozitif pozitif olcekk

ayduman yaaaa off tmm ya tamammmmmmmmmmmmmm snı sevıyorum guzel annemmmmm

canım anormal olsa söylemezler miydi sadece 3 yumurtada iyi 2 si 2 hücreli biri 4 hücreli iyi dediler anormal bir durum olsa bence o yumurtayı da elediklerini söylemezler miydi yaaa ufffff

canım sakin ol kırmızıda olabilir ama geçti dedin,gününe görede olabilecek bir durum tabi diğer yandan düşük tehlikeside olabilir...ben bir arkadaştan duydum aynı günlerde aşırı kanaması olmuş bitti demiş artık çünkü kesilmemiş..ama mecbur yaptırmış gününde testi meğerse bebişi onunlaymış...

sen şimdi uzat bacaklarını altınada yastık koy ,düşünme kötü şeyler...inşallah güzel haberler alırsın

panik yapma dekopa herşey yolundadır o tür kanalmalar olabilirmiş üzülme bebişin bırakmaz seni

inşallah canımmm bekemek çok zor şimdii acaba gece birşye mi oldu ters bir hareket mi yapptımm unutuyorum transfr olduğumu bazen yarabbimm yrdım ett

benim ensonki testimde 12. gün yaptırdım ben zaten hep 12. günde yaptırdım.............testi verdim geldim istanbulda...annem almaya gitti..........benim de stresten bir burnum kanadı evde kimse yok durduramıyorumda panikledim bide.............az sonra annem geldi........ negatifti............ama olsun o kanama daha sıkıntı yaratmıştı bende..............aman kendinizi strese sokmayın...............aman.............

canım anormal olsa söylemezler miydi sadece 3 yumurtada iyi 2 si 2 hücreli biri 4 hücreli iyi dediler anormal bir durum olsa bence o yumurtayı da elediklerini söylemezler miydi yaaa ufffff

cnm bılmem kı
o zaman neden demedıler acaba bırı 4 hucrelı cok ıı dıye cnm benım bırı 3 hucrelı bırı 4 hucrelıydı 2.gun sora 3.gun bırı 7 bırı 8 hucrelı oldu 8 hucrelı transfre edıldı 7 hucrelıyı ızlıycez dedı 2 3 gun daha ızledı ve ımha ettı ıstenılen gbın dııl dıye sen dımdı dru ara yada embıyologu tatlım ıkımızı de rahatlatsın hadı...

inşallahh kötü birşey olmazz

cnm maalesef benımkı blast olamadı o yuzden 10.gun cıkma demek ki...esımde sorun var sadece 1 yumurta kaldı dollenen onu da rıske atmayım hemen 3.gun transfer ettı cnm...

anladım canım ...zaten istediğimiz 1 yumurta 1 sperm ,bizimle kalsınlar yeter...

aradım canım 4 hücreli olması daha iyi dedi yani şu anda yumurtalarınız iyi yarını bekliyoruz dediler canımmmm....

ayduman yaaaa off tmm ya tamammmmmmmmmmmmmm snı sevıyorum guzel annemmmmm

Bende seni seviyorummm tatlım bu yılın en güzel anneleri bizler olucak bizim bebeklerimizde zaten diğer normal bebeklere göre daha güzel ve zeki olucak onlar özel seçildiler en kaliteli yumurta ve spermlerden annelerinin heyacanla bekleyişleride cabası

inşallah canımmm bekemek çok zor şimdii acaba gece birşye mi oldu ters bir hareket mi yapptımm unutuyorum transfr olduğumu bazen yarabbimm yrdım ett

dekopa dualarım seninle bende heyacan yaptım valla oku canım oku ayetel kürsi oku

Serap mrhb değerlerin yükseldimi nasıl gidiyo hamilelik merak ettim seni benim ağrılarım var kasıkta çok oturunca oluyo dün çok iyi anladım ama napim işimte oturduğum yerden yatınca geçiyo sende varmı böyle şeyler

size bişey sormak istiyorum bende 13.04 de yaptırdım kasıklarımda çok sıkışıklık var doktorum adetimi beklememi istedi ama okuyorum daha öncede yapılıyomuş sizin kaçıncı gününüz sizin doktorunuz ne dedi acaba cevap yazarsanız sevinirim

pek anlayamadım 13.04 te transferinizmi oldu ben haileyim şuanda transfer sonrası ve şimdide kasıklarımda ağrı var doktorum normal olduğunu söyledi ama neden adettinizi beklemenizi söyledi transfer olduysa ben 12.günde test yaptırdım ve çıktı biraz daha anlaşılır yazarsanız daha çok yardımcı olmaya çalışırım

evet cnm ya sen bıraz panıksın galıba ondan ne edıgın anlasılmıyo tatlım yaaa

kızlar ben geldim sayfalar çok ilerlemiş okuyamadım hiç birini
eşim nete girmeme izin vermiyordu
transferim oldu bugün 3. gün ilk gün şehir dışından gittiğimiz için hastanede misafir ettiler dün ile bugün evimdeyim pek bişey hissetmiyorum şimdilik inşallah sonu güzel olur pek kaliteli değilmiş ama kısmet bu işler
inşallah sonucu bekleyen tüm arkadaşlarım hamiledir. sayfaları okuyamadım ama eşim evden gittiği an girip bakacağım mesajlara şimdi gizlice yazıyorum yakalancam diyede ödüm kopuyor annem başımda azrail gibi zaten
hepinizi öpüyorum fırsat bulur bulmaz gireceğim inşallah hepinizde güzel haberler vardır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…