kızlarrrr sabah kalktım lekelenme olmuşş sonra biraz kan geldi şimdi durdu ama karın ağrım var çok tedirginimm. Doktoru aradım daha ulaşamadım hemşireyi aradım kesin birşey diyemedi dıoktorla konuşup döncekmiş.. Adet olmuş olabilirmisiniz dediii şi,mdi arradılar test yaptırın diyorlarr çok kötyüm gözyaşlarıma hakim olamıyorum ne olur dua edin bana
yani nazayse eşin haklı ben idrar testi yaptığımda benimkiside çok kızmıştı ve ağlamaktan biryerlerim çıktı bence gününü bekle az kaldı nasıl olsa pozitif pozitif olcekk
tahmerr 1 gunde 4 hucre bana fazla geldı cnm dr daha ıısını bılır ama en kotu ıhtımalle 2 embrıyon var demek oluyo bu tatlım gayet guzel ben 1 taneyle bıtırıcem yolculuumu belkıde 4 hucrelı olması beklenenden ıı bı durumdur....
canım sabah 7 de olunca aramak istemöedim o saatte şimdi aradılar dokltor gebelik testi istemiş şimdi eşim almaya gitti poliklikten gelip alıcaklar çıkmıcam hemşire yat dedi. çok tedirginimm :18::18:
benim 9 gün bitti dabha şoku yaşadım sadec leke olsa belki ama kan da geldii çk kötüyüm sakin olmaya çalışıyorummm am olmuyorr
panik yapma dekopa herşey yolundadır o tür kanalmalar olabilirmiş üzülme bebişin bırakmaz seni
canım anormal olsa söylemezler miydi sadece 3 yumurtada iyi 2 si 2 hücreli biri 4 hücreli iyi dediler anormal bir durum olsa bence o yumurtayı da elediklerini söylemezler miydi yaaa ufffff
canım sakin ol kırmızıda olabilir ama geçti dedin,gününe görede olabilecek bir durum tabi diğer yandan düşük tehlikeside olabilir...ben bir arkadaştan duydum aynı günlerde aşırı kanaması olmuş bitti demiş artık çünkü kesilmemiş..ama mecbur yaptırmış gününde testi meğerse bebişi onunlaymış...
sen şimdi uzat bacaklarını altınada yastık koy ,düşünme kötü şeyler...inşallah güzel haberler alırsın
inşallahh kötü birşey olmazz
cnm maalesef benımkı blast olamadı o yuzden 10.gun cıkma demek ki...esımde sorun var sadece 1 yumurta kaldı dollenen onu da rıske atmayım hemen 3.gun transfer ettı cnm...
cnm bılmem kı
o zaman neden demedıler acaba bırı 4 hucrelı cok ıı dıye cnm benım bırı 3 hucrelı bırı 4 hucrelıydı 2.gun sora 3.gun bırı 7 bırı 8 hucrelı oldu 8 hucrelı transfre edıldı 7 hucrelıyı ızlıycez dedı 2 3 gun daha ızledı ve ımha ettı ıstenılen gbın dııl dıye sen dımdı dru ara yada embıyologu tatlım ıkımızı de rahatlatsın hadı...
ayduman yaaaa off tmm ya tamammmmmmmmmmmmmm snı sevıyorum guzel annemmmmm
inşallah canımmm bekemek çok zor şimdii acaba gece birşye mi oldu ters bir hareket mi yapptımm unutuyorum transfr olduğumu bazen yarabbimm yrdım ett
dekopa dualarım seninle bende heyacan yaptım valla oku canım oku ayetel kürsi oku
kanamam geldi olurmu okusam aacabba. şimdi aldırlar kanı 2 saate çıkıcakk
Serap mrhb değerlerin yükseldimi nasıl gidiyo hamilelik merak ettim seni benim ağrılarım var kasıkta çok oturunca oluyo dün çok iyi anladım ama napim işimte oturduğum yerden yatınca geçiyo sende varmı böyle şeyler
size bişey sormak istiyorum bende 13.04 de yaptırdım kasıklarımda çok sıkışıklık var doktorum adetimi beklememi istedi ama okuyorum daha öncede yapılıyomuş sizin kaçıncı gününüz sizin doktorunuz ne dedi acaba cevap yazarsanız sevinirim
size bişey sormak istiyorum bende 13.04 de yaptırdım kasıklarımda çok sıkışıklık var doktorum adetimi beklememi istedi ama okuyorum daha öncede yapılıyomuş sizin kaçıncı gününüz sizin doktorunuz ne dedi acaba cevap yazarsanız sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?