burdayım canım...kaybolmuyorum şimdilik...nabersin
ınş sende başlarsın nisacım
sılacım bende varım bende aradım başka yerlere gireyim derken sayfayı kapatp tekrar açıyorummm
içimden bi ses bu topikte herkes hamiş kalcak diyor
ve burada hamişliklerimizi konuşuyoruz oluruz ınş
ben arada moral bulmak için ikizlerin sayfasına gidiyorum
onların beta hcg değerlerine bakıyorum kendimide öyle hayal ediyorum
acayip moral oluyor havalara uçuyorum,çok da uçurmasam iyi olcak aslında kendimi
ınş arkdaşlar dua edelim birbrmize..isimlerimzle bende duanın gücüne müthiş inanıyorum...kuran okumak zaten çok rahatlatır beni...tefriciye çok okudum çok da dağıttım artık okumuyorum..kuran okumak daha faydalı gibi geldi bana..birde bende meryem suresinin ilk 7 ayetini 41 kere okursan bebek için faydalı diye duydum..kopmle meryem suresini okumaya kalktım ben bitiremedim zira çok uzun geldi ama bu ilk 7 ayet yarım saatte bitiyor..benden nacizane tavsiyekızlarrrr...üç cuma sela ile ezan arası ha mim surelerini okuyanın dileğini kabul ediyormuş Rabbim...bizde okuyalım...bir arkadaşım üçüncü cumada hamileydim dedi...ben arıyorum fakat hangi cüzde bulamıyorum...bilen varsa yazsın....
ayrıca 4444 tefriciye...
41 meryem suresi... bunlarında okunması iyiymiş...birde birbirimize dua edelim ...müslümanın birbirine yaptığı dua evvelmiş....
Gordum canim, bende oyle yapiyorum sen nasilsin aNkara'lid egilim demistin ama ANKArali diycez sana herhalde senin nasil gecti haftasonu bakalim gece kuslari burda daha saat aksam 5:00
kızlarrrr...üç cuma sela ile ezan arası ha mim surelerini okuyanın dileğini kabul ediyormuş Rabbim...bizde okuyalım...bir arkadaşım üçüncü cumada hamileydim dedi...ben arıyorum fakat hangi cüzde bulamıyorum...bilen varsa yazsın....
ayrıca 4444 tefriciye...
41 meryem suresi... bunlarında okunması iyiymiş...birde birbirimize dua edelim ...müslümanın birbirine yaptığı dua evvelmiş....
şuan orada saat kaç canım...ayyhh canım kazan dibi çekti kız bana da yollane olsun canim akzan dibi yaptim, yaninada kahve iciyorum keyf yapiyorum misafirim gelcek yemekleri ustune koydum sadece salatam kaldi, yemekler pisene kadar takilayim dedim, tedavi guzel yolunda gidiyorr sayili gunler kaldi, heycan var canimm... senin hafta sonu mukemmel gemciss vallah benim fitikli cikolota, findik halt etmis...
ayyy azından bal damlıyor inşallahhhh canım...hamiş hamiş oluruziçimden bi ses bu topikte herkes hamiş kalcak diyor
ve burada hamişliklerimizi konuşuyoruz oluruz ınş
ben arada moral bulmak için ikizlerin sayfasına gidiyorum
onların beta hcg değerlerine bakıyorum kendimide öyle hayal ediyorum
acayip moral oluyor havalara uçuyorum,çok da uçurmasam iyi olcak aslında kendimi
Canim valalhi gulme bendede ayni his var neden bilmiyorum , herlisteyi okudummu boyle icim ana diyom bide ikizli filan olursa bu listedekilerle bir araya gelsek, bizi cafe almaz diyorum lol
evet ankaralı kalacağım galiba
olsun severim ben ankarayı sorun değil
adım gülsüm bu arada...
ınş arkdaşlar dua edelim birbrmize..isimlerimzle bende duanın gücüne müthiş inanıyorum...kuran okumak zaten çok rahatlatır beni...tefriciye çok okudum çok da dağıttım artık okumuyorum..kuran okumak daha faydalı gibi geldi bana..birde bende meryem suresinin ilk 7 ayetini 41 kere okursan bebek için faydalı diye duydum..kopmle meryem suresini okumaya kalktım ben bitiremedim zira çok uzun geldi ama bu ilk 7 ayet yarım saatte bitiyor..benden nacizane tavsiye
Canim kayinvaldeme sorcam Bu Kenzulu Ars suresi var uzun sanki boyle basliyodu diye hatirliyorum ama emin degilim bakcam, insallah, bende birsuru dua, namaz buldum 4444 tefriciyeyi her denemde ayptim bundanda yacpam ins. bundan sonra simdiye kadar allah affeylesin duzgun bir sey yapamadim.... 41 meryem uresinide okuycam ins,
şuan orada saat kaç canım...ayyhh canım kazan dibi çekti kız bana da yollasorma yaa bi geçse en zoruda transfer sonrası...ben diğer 2 denememde 12 gün yattım...eşim bunda yatma değişiklik olsun diyor...bakalım doktorum ne diyecek....
ayyy azından bal damlıyor inşallahhhh canım...hamiş hamiş oluruzkarnımı gere gere gezcem vallaa...hahayyyttt ya bizde eşimle hep onlar diye konuşuyoruz..hep ikiz yani...bakalım ne olacak...
ayyy canım sorun olcaksa söylemeseydin keşke..bizde bu akşam eşimle kızımız olursa ismini zeynep mi koysak diye düşünüyordukGulsum'cum benim gercek adimda Silanaz degil Zeynep, ama benim akraba takipcilerim varmis o yuzden nick kullaniyorum, bak senin icin kendimi desifre etttim LOL....
burda çoğumuz 2 yada daha fazla embryo koydurcak herhalde ikiz olması ihtimal..
derdim ikiz yada üçüz değil ama bende 3 konulmasını çok istiyorum
ama yasak diyorlar..ben tutmama ihtimalini düşünüyorum..neyse bunları düşünmeyelim değil mi şimdi
hakkımızda hayrlısı olsun..Rabbim verirse 1 embryodan ikiz verir..yeter ki olsun...bismilllah diyoruz ve gerisini ona bırakıyoruz...
Nisa'cim oncelikle boyle bir akc kisisye ayni anda nasil ayziyon bakalim? burda saat aksam 5:51. AHayt yeni basliyor diyelim.... yolarim be arkadasim, benimde canim istedi misafirlere yaptim iste, onlarla birlikte bende artik sia niyetine yerim.. LOL Yolayim arkadasim ama postaya koysam gelene kadar donar vallahi.,,, Bende ayni cnaim bu sefer yle okul'a gitcem normal hayata devam etcem Allahin izni ile....
kiz fazla germe sonra ekrekn dogum yapparsinboyle firlar birden gererken dikat et
ayyy canım sorun olcaksa söylemeseydin keşke..bizde bu akşam eşimle kızımız olursa ismini zeynep mi koysak diye düşünüyordukmemnun oldum bu arada
ayyy azından bal damlıyor inşallahhhh canım...hamiş hamiş oluruzkarnımı gere gere gezcem vallaa...hahayyyttt ya bizde eşimle hep onlar diye konuşuyoruz..hep ikiz yani...bakalım ne olacak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?