kiz, NIsa ne ediyon yemek yedinmidusunu aldin uykuyuda cektin, kendine geldin, bende simdi eve geldim, yarinki teslim etcem odevi bitirmeye calsitim okuldayken, aksama yemege gidiyoz kocamla, gec kalirsak bitiremem diye ugrastim ama anca yariliyabildim,..... NISA ben carsamba transfer oluyom kiz INS>
seninki de mi uzun protokol?
şu an iğne kullanıyor musun? veya hangi ilacı kullanıyorsun?
ahh amin inşallah, gerçi çok da heveslenmiyorum ben çünkü geçen sefer başladık iğnelerin 4. günüde 2 tane kocaman kist oldu ben de mecburen bıraktık ve d.kontrol hapına geçtik bakalım dağıldılar mı? hem dağılsalar bile yeniden ollmasından korkuyorum..
Rabbim hiçbirimizin kucağını boş, boynunu bükük bırakmasın...
ahh amin inşallah, gerçi çok da heveslenmiyorum ben çünkü geçen sefer başladık iğnelerin 4. günüde 2 tane kocaman kist oldu ben de mecburen bıraktık ve d.kontrol hapına geçtik bakalım dağıldılar mı? hem dağılsalar bile yeniden ollmasından korkuyorum..
Rabbim hiçbirimizin kucağını boş, boynunu bükük bırakmasın...
merhaba biozard, insallah hic bir aksilik olmaz, kirmizilarin gelir, tedavin baslar Nisan ayida hepimize ugurlu gelir, benimde nisan 6 transfer gunu saka maka bir hafta kaldi, zaman su gibi geciyor arkadasim, tedaviye baslarsin biter, bebisini kucagina alirsin zaten odna sorna hic anlamazsin zamanin ansil gectini,...
napayım canım kocam maç izliyor bende netten ömre bedelin finalini izliyorum.duş aldım yemek yedim ama uyumadım..ayyy ilk transfer senin o zaman ...ilk yeğenler senden gelecek desene ...kız yeğenler dedim ikiz mi olacak ne...kaç tane transfer edecekler...
inşallah canım o günleri bi görelimde geçmesine geçerde şimdi geçmiyo malesef.senin bişey kalmamış ben daha adet olunca iğnelere başlıycam.senin dondurulmuşmu tam tarihi biliyosun çünkü.hakkında hayırlısı olur inşallah.sen sonucu öğrendiğinde benim o aralar transferim olur sanırım.tabi başlayabilirsek tedaviye.birbirimiz için bol bol dua edelim Allah hepimizin yüzünü güldürür inşallah.
Ayet'el Kursi
اَللهُ لآ اِلَهَ اِلاَّ هُوَ الْحَيُّ الْقَيُّومُ لاَ تَاْخُذُهُ سِنَةٌ وَلاَ نَوْمٌ لَهُ مَا فِي السَّمَوَاتِ وَمَا فِي اْلاَرْضِ مَنْ ذَا الَّذِي يَشْفَعُ عِنْدَهُ اِلاَّ بِاِذْنِهِ يَعْلَمُ مَا بَيْنَ اَيْدِيهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَلاَ يُحِيطُونَ بِشَيْءٍ مِنْ عِلْمِهِ اِلاَّ بِمَا شَآءَ وَسِعَ كُرْسِيُّهُ السَّمَوَاتِ وَاْلاَرْضَ وَلاَ يَؤُدُهُ حِفْظُهُمَا وَهُوَ الْعَلِيُّ الْعَظِيمُ
Bismillahirrahmanirrahim
Allâhü lē ilēhe illē hüvel hayyul kayyûm. Lē te'huzühû sinetüv-ve lē nevm. Lehû mē fis-semēvēti vemē fil ard. Menzellezî yeşfeu indehû illē biiznih. yağlemü mē beyne eydîhim vemē [k]halfehüm velē yühîtûne bişey'im-min ilmihî illē bimē şē'. Vesia kürsiyyu hüssemēvēti vel ard. Velē yeûdühû hifzuhumâ ve hüvel aliyyül azîm
"Bahar Cicekleri Gibi Hepimiz Yavrularimizla Acacagiz"
Nergis
ISIM YAS DENEME SAYISI TEDAVI MERKEZI BEBIS ISIMLERI Transfer GUNU
Ayse............31................2............... ..Bursa Art.....................Elif !
Nisa.............25...............3...........Prof . Remi Ibrahimoglu........ Ecrin Nisa !
Silanaz.......24.5............4.........The Ottawa Fertility C....... Almira Naz ve Efecan !
Yesim..........23.............1...........Prof. Refahattin Yuzel.............Nisan ve Ruzgar!
Kardelen......25..............1....... Holanda UMC PGG Li IVF............Berra ve Melik!
Tugba..........30..............2..........Antalya Tup Bebek......................Duru ve Mert!
Nisnur............................................ ...................bilgileri bekliyoruzzz.............!
Ankara_06....27.............3..........Dr. Serap Yalti............ bebis isimelri bekliyoruzz.!
Dilhusar.........30............2........Bahceci Tup Bebek.......................................!
Zeynep26......29............2........ Izmir Smyrnaart Merkezi........ bebis isimleri bekliyoruz...!
Glcnnn..........27............1.......... GAziantep SAnko T.M.............." " ' ...!
Nisnur...........29.......................Fertijin Bebek............................................. ..........!
:26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26:
him,, ben Omre bedel'i hic duymadim... Guzel olmali izledine gore ammaaa yazik FINAL olmus, uyumasanda dus seni kendine getirmistir, evet Nisa ilk trasnfer benim olcak saka maka, gulsum'le benden onc ede olabilir belli olmaz bakalim, Kiz yanlis bildin ne ikizi, ucuz olcak ucuz, Saka SAKKA, bana uc mebriyo transfer edilcek canim, rabbim nasip eylesinde bir tane bile omurluk yuzumu guldurmeye yeter, burda senden imza aliyolar canim iki'den fazla gebelik olusursa gelisimini durdurcaklari icin, rabbim o durumada dusurmesin.. Ins, canim ilk hayirli haberleri, bak bende haberleri diyom aALLAH< ALLAHH
Cuma gunu randevum var bakalim, ins. hersey yolundadir... sabirsizlikla bekliyorumm
selam canım.geçen yazdığın mesajı gördüm ama yine forumda sitem değişmiş sanırım,100 kiişiye yazmadığımdan dolayı cvp yazamııyorum sana.bana mail adresini atsana özelden.bu arada bir gelişme yok henüz.beklemedeyim.kistler temizlendi işte,adet olmam inşallah ama olursam klomene başlıcaz.senin için de hakkında hayırlısı olmasını temenni ediyorum.inşallah canım o günleri bi görelimde geçmesine geçerde şimdi geçmiyo malesef.senin bişey kalmamış ben daha adet olunca iğnelere başlıycam.senin dondurulmuşmu tam tarihi biliyosun çünkü.hakkında hayırlısı olur inşallah.sen sonucu öğrendiğinde benim o aralar transferim olur sanırım.tabi başlayabilirsek tedaviye.birbirimiz için bol bol dua edelim Allah hepimizin yüzünü güldürür inşallah.
Kızlaaaar birazdan çıkıcam doktora gidiyoruuuum... Bakalım neler diyecek, umarım başlayabilirim..:18:
Amin arkadaso,. allah ben ve benim gibi evlat sahibi ugrunda ugrasan butun kadinlarin, annelik duygusunu tatmasini nasip eylesin,, Bende ilk basladimda uzun protokol diyince dogum kontrol haplarini bitsin ondan sonra ignler filan diyince oooo dedim ben bu zaman hic gecmez, ama bak bisey kalmadi carsamaba transferim sizde bana dua edin lutfen... Canim benim onceki tedavimdede iki aylik listeyi, ne yapmam, hangi ialci ne zaman baslamam, transfer gunume kadar her seyi en ince ayrintisina kadar yazan bir kagit verdiler, hersey ayni dedikleri gun oldu, bunda da oyle gidiyor rabbime cok sukur, cuma randevum var, kan ve ultrasound icin bakalim rahim kalinligi kac olmus,,,,,,,
Günaydın Kızlar,
Naber? Gittim dün doktora, yokmuş kistim falan verdi iğnelerimi. Cuma günü başlıyoruz kısmetse.. Ama adet oluyorum ya çok moralsizim hiiiç hevesim yok((
ya işte adet öncesi sendromu geçer bir iki güne kadar..ya nedennn ...çok hevesli olmalısın bak hiç bir aksilik kalmadı...başladın ne güzel işte...moral bozmak yok tamam mı
kızlarrr sonunda bugün adet oldummmbirgün adet olacağıma bu kadar sevineceğim aklıma gelmezdi yarın saat 15.30 da kontrolüm varrr...dua edin bana nolur iyi geçsinn...sizden naber ...nerelerdesiniz bakalımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?