Merhaba ya kızlar size bişey sorucam ben dün lucrine başladım adetin 2. günü başlanıyomuş normalde ama ben adet olmadım 5 tane daha d.kntrol hapım var nisan 2 de bırakmam gerekliymiş..Uff kafam karışık adet olana kadar lucrin 10 mg kullanıcam daha sonra adetin ikinci günü doz ayarı yapılacakmışş.. Biri beni aydınlatsın ne nasıl oluyo kafam çok karışık neler yapmam gerektiğini bilemiyorum...Lucrin basılamak içinmi yumurtaları yine...Doktora sordum kntrolu kendi elimize almamız için dedi...
ne kadar sürüyor bende bilmiyorum...ya işte adet öncesi sendromu geçer bir iki güne kadar..
tamam geçsin bencede...yoksa döverim o sendromu
ayyy ne güzeeel... bu uzun protokolde transfer ne zaman oluyor ki? ben cuma başlıyorum iğnelerime eğer bir aksilik olmazsa 12-14 gün iğne yapıcam sonra 1 gün sonra opu oluyor ondan da 3 veya 5 gün sonra transfer.. acaba aynı zamana denk gelir miii????
evet kızlar sonunda büyük adımlardan birini attık..yumoşlarım toplandı..8 tane toplanmış..ya ben şaşırıyorum ben nasıl pko yum diye herkesden en az 20 toplanıyor benden çıka çıka bu kadar çıktı o kadar da taşıdım yumoşları
ama dr hanıma sordum az mı neden böyle oldu diye,belki saysam 30 tane vardı ama ben en güzellerini aldım çok da uğraştık dedi bende inandım güvendim sorgulamadım..ama kabız oldum kızlar yaa...anneme kayısı kompostosu yaptrdım içiyorum şimdi iyi gelir ınşşş
Canım Allah yardımcın olsun inşallah hayırlı haberlerini alırız.ilk senin sonucunu alıcaz sanırım.herşey gönlünce olur dilerim.
kızlarrr sonunda bugün adet oldummmbirgün adet olacağıma bu kadar sevineceğim aklıma gelmezdi yarın saat 15.30 da kontrolüm varrr...dua edin bana nolur iyi geçsinn...sizden naber ...nerelerdesiniz bakalımmm
senin tedavi şeklin benimki ile aynı canım bende önce d.kontrol hapı kullandım.sonra lukrin başladım 13 tane lukrin oldum.2 gün gecikme ile de olsa bugün adet oldum.yarın kontrolüm var.muayeneye göre diğer iğneler başlanacak.d.kontrol hapı yumurtaları baskılamak için sonra lukrinle büyütmeye başlıyorlar ama baskılama devam ediyor.adetten sonra diğer iğnelerle tam büyütüyorlar.bildiğim kadarıyla bu yol daha çok ve daha kaliteli yumurta toplayabilmek için.bende lukrine 10 ile başladım.adet oldum deyince 5 e çekti doktorum.bakalım yarın ne diyecek...
evet kızlar sonunda büyük adımlardan birini attık..yumoşlarım toplandı..8 tane toplanmış..ya ben şaşırıyorum ben nasıl pko yum diye herkesden en az 20 toplanıyor benden çıka çıka bu kadar çıktı o kadar da taşıdım yumoşları
ama dr hanıma sordum az mı neden böyle oldu diye,belki saysam 30 tane vardı ama ben en güzellerini aldım çok da uğraştık dedi bende inandım güvendim sorgulamadım..ama kabız oldum kızlar yaa...anneme kayısı kompostosu yaptrdım içiyorum şimdi iyi gelir ınşşş
kızlaararrrrrrrrrrrrrrrrrr bıugün transferim varrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
dualarınızı bekliyorum
sabah aradılar 2 tane çok güzel embryom varmış zaten bana da 2 tane lazımdı
2 tane kuzumu almaya gideceğim bugün
Rabbim ınş bu mübarek günde kuzularımı bana gönderir OL der ver artık bende anne olurum..çok duygusalım....ama ebru gündeşin şarkısını söyleyip AĞLAMAYACAĞIM..
HAMİLE OLACAĞIM HAMİLE OLACAĞIM HAMİLE OLACAĞIM
INŞŞŞŞŞ
nisan ayının ilk transferi benim oldu 1 nisan
ınş Rabbim göndermiştir
OL demiştir
ben patlasamda çatlasamda O nun dediği olcak..ınş vakti saati gelmiştir....
kızlaararrrrrrrrrrrrrrrrrr bıugün transferim varrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
dualarınızı bekliyorum
sabah aradılar 2 tane çok güzel embryom varmış zaten bana da 2 tane lazımdı
2 tane kuzumu almaya gideceğim bugün
Rabbim ınş bu mübarek günde kuzularımı bana gönderir OL der ver artık bende anne olurum..çok duygusalım....ama ebru gündeşin şarkısını söyleyip AĞLAMAYACAĞIM..
HAMİLE OLACAĞIM HAMİLE OLACAĞIM HAMİLE OLACAĞIM
INŞŞŞŞŞ
arkadaşlar benim de dün yumurtalarım toplandı.16 tane bakalım kaçı döllenmiş.4 tanede havuzda var.bakalım inş pgt de iyi çıkar.
ınş Rabbim göndermiştir
OL demiştir
ınş Rabbim göndermiştir
OL demiştir
ınş Rabbim göndermiştir
OL demiştir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?