2011 Nisan'da Transferi Gercekleşecek Arkadaşlar var mı?

senin tedavi şeklin benimki ile aynı canım bende önce d.kontrol hapı kullandım.sonra lukrin başladım 13 tane lukrin oldum.2 gün gecikme ile de olsa bugün adet oldum.yarın kontrolüm var.muayeneye göre diğer iğneler başlanacak.d.kontrol hapı yumurtaları baskılamak için sonra lukrinle büyütmeye başlıyorlar ama baskılama devam ediyor.adetten sonra diğer iğnelerle tam büyütüyorlar.bildiğim kadarıyla bu yol daha çok ve daha kaliteli yumurta toplayabilmek için.bende lukrine 10 ile başladım.adet oldum deyince 5 e çekti doktorum.bakalım yarın ne diyecek...

ne kadar sürüyor bende bilmiyorum...yarın büyük ihtimalle öğrenirim ama o zaman yazarım canımm:81::81:

Ayet'el Kursi

اَللهُ لآ اِلَهَ اِلاَّ هُوَ الْحَيُّ الْقَيُّومُ لاَ تَاْخُذُهُ سِنَةٌ وَلاَ نَوْمٌ لَهُ مَا فِي السَّمَوَاتِ وَمَا فِي اْلاَرْضِ مَنْ ذَا الَّذِي يَشْفَعُ عِنْدَهُ اِلاَّ بِاِذْنِهِ يَعْلَمُ مَا بَيْنَ اَيْدِيهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَلاَ يُحِيطُونَ بِشَيْءٍ مِنْ عِلْمِهِ اِلاَّ بِمَا شَآءَ وَسِعَ كُرْسِيُّهُ السَّمَوَاتِ وَاْلاَرْضَ وَلاَ يَؤُدُهُ حِفْظُهُمَا وَهُوَ الْعَلِيُّ الْعَظِيمُ

Bismillahirrahmanirrahim

Allâhü lē ilēhe illē hüvel hayyul kayyûm. Lē te'huzühû sinetüv-ve lē nevm. Lehû mē fis-semēvēti vemē fil ard. Menzellezî yeşfeu indehû illē biiznih. yağlemü mē beyne eydîhim vemē [k]halfehüm velē yühîtûne bişey'im-min ilmihî illē bimē şē'. Vesia kürsiyyu hüssemēvēti vel ard. Velē yeûdühû hifzuhumâ ve hüvel aliyyül azîm

"Bahar Cicekleri Gibi Hepimiz Yavrularimizla Acacagiz"

Nergis

ISIM YAS DENEME SAYISI TEDAVI MERKEZI BEBIS ISIMLERI Transfer GUNU

Ayse............31................2............... ..Bursa Art.....................Elif !

Nisa.............25...............3...........Prof . Remi Ibrahimoglu........ Ecrin Nisa ve Emirhan!

Silanaz.......24.5............4.........The Ottawa Fertility C....... Almira Naz ve Efecan !

Yesim..........23.............1...........Prof. Refahattin Yuzel.............Nisan ve Ruzgar!

Kardelen......25..............1....... Holanda UMC PGG Li IVF............Berra ve Melik!

Tugba..........30..............2..........Antalya Tup Bebek......................Duru ve Mert!

Nisnur............................................ ...................bilgileri bekliyoruzzz.............!

Ankara_06....27.............3..........Dr. Serap Yalti............ bebis isimelri bekliyoruzz.!

Dilhusar.........30............2........Bahceci Tup Bebek.......................................!

Zeynep26......29............2........ Izmir Smyrnaart Merkezi........ bebis isimleri bekliyoruz...!

Glcnnn..........27............1.......... GAziantep SAnko T.M.............." " ' .....!

Nisnur...........29.......................Fertijin Bebek............................................. ..........!

Canim PKO ne bendende 24 tane toplamislardi, ama yopladiklarinin sayisi degil kaliteli olmasi onemli, hadi gozun aydin , kabiz oldumu akhve ictimi bana yardimci oluyor, simdi hangi gun transfer olcak, 5 gun'e kadar bekletceklermi sen bende once transfer olcan gibi Gulsum, hadi hayirlisi ins. pesin ben geliyorum,,, benimde yarin doktor randevusu var banada dua edin arkadaslar hersey yolunda gitsin....

Canım Allah yardımcın olsun inşallah hayırlı haberlerini alırız.ilk senin sonucunu alıcaz sanırım.herşey gönlünce olur dilerim.

Biozard sanirsam ilk Ankara_06 olcak, ben de pesine ins, carsamba benimkide,,, pazartesi'de karayol egliyeti sinvaim var ins. alirim ne alaka diycende iptal olmak uzere egliyetim yenilemeden ins. gebe kalirsak esim haayatta izin vermez girmeme....

kızlarrr sonunda bugün adet oldummmbirgün adet olacağıma bu kadar sevineceğim aklıma gelmezdiyarın saat 15.30 da kontrolüm varrr...dua edin bana nolur iyi geçsinn...sizden naber ...nerelerdesiniz bakalımmm

Vallahi haklisin Nisa her ay ne kadardusuk ihtimal olsada gelmesin iye dua eder, gordukmu morleimizhevesimiz kirilsada... bak simdi kirmizlar geldi diye ne seviniyon, cunku yine ayni kapiya bebeke kapi aciyor... Hadi hayirlisi benimde var randevum yarin geldimmi konusuruz ins. yazin nasil gectini ...

benimki de aynı. bugun kontrolum var sanırım ilk iğnemi bugun olucam ,
lucrin diye tahmin ediyorum ama bakalım ilaçlarım ne olacak ayrıca halen d.kontrol hapını kullanmaya da devam ediyorum
doktora soracak bir sürü şey biriktirdim kafamda ,ama oraya gidince hepsini unutuyorum

günaydınnnnnnnn...2gün yoktum.kısa bi tatildi ama iyi geldi.canım ya ilk ve gerçektende büyük bi adım attın.hadi hayırlısı bakalım.bende pcoluyum.geçen sene tüp bebekte bende aynı şeyi yaşadım çok fazla yumurtam olmasına rağman sadece 7 toplamışlardı.önemli olan çok olması değil aslında kaliteli olması..tranferin olunca haberdar et bizi merak ederiz.
sılanazcım hadi sıra sende..

kızlaararrrrrrrrrrrrrrrrrr bıugün transferim varrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
dualarınızı bekliyorum
sabah aradılar 2 tane çok güzel embryom varmış zaten bana da 2 tane lazımdı
2 tane kuzumu almaya gideceğim bugün
Rabbim ınş bu mübarek günde kuzularımı bana gönderir OL der ver artık bende anne olurum.. çok duygusalım....ama ebru gündeşin şarkısını söyleyip AĞLAMAYACAĞIM..
HAMİLE OLACAĞIM HAMİLE OLACAĞIM HAMİLE OLACAĞIM
INŞŞŞŞŞ

arkadaşlar dayanacak gücüm kalmadı banada yardım edin.uzun protokol tüp bebek tedavsine başladım.lucrin kullanıyorum.14 gün oldu adet görmedim.e2 40.adet olmasam bile dr.pregonu başlayacak.adet olmadan o yumurtalara tüp bebek yapılacak.böle bişi yaşayan varmı???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

arkadaşlar benim de dün yumurtalarım toplandı.16 tane bakalım kaçı döllenmiş.4 tanede havuzda var.bakalım inş pgt de iyi çıkar.

ayyyyyyy hadi hayırlısı olsun tatlım inşallah 12 gün sonra alırız mutlu haberlerini ALLAH yardımcın olsun

nisan ayının ilk transferi benim oldu 1 nisan
ınş Rabbim göndermiştir
OL demiştir
ben patlasamda çatlasamda O nun dediği olcak..ınş vakti saati gelmiştir....

Canim, hayirli olsun ben demistim sen benden once olcan diye, hadi hayirlisi kardesim.... AYyy cok sevindim gulsum darisi basima insallah, AGLAMAK YOOOKK Gulmek VAr... biz hep bu sarkiyi soyliycez listedeki arkadasLARLA INSALLAHHH... bEBIS ILK BEBISLERIMIZ ANNE RAHMINE GIRDII,,, inssallah simsiki tutuncakalr annelerine boyle yuvarlancaklar...

arkadaşlar benim de dün yumurtalarım toplandı.16 tane bakalım kaçı döllenmiş.4 tanede havuzda var.bakalım inş pgt de iyi çıkar.

Canim seninde hayirli olsun, yumuslar toplandi.... hadi ins. bundan sonrasida yolunda gider insalllah, benim transfer carsamba seninde 5.gun transfer olursa ayni zaman olcaz gibi... hazuzda derken anlamadim... INsallahhh

ınş Rabbim göndermiştir
OL demiştir

I nisan yarrabbim, canim insallah olcak be gulsum... insallah ilk senin mutlu ahberinle sevincez, pozitif dusuncez, pozitif olcak insallah....

hepinize çok ama çok teşekkür ediyorum kızlar..iyiki burdayım ve iyiki siz güzel dostlarım varsınız...hepinizi çok seviyorum

ınş Rabbim göndermiştir
OL demiştir

inşallah canım...inşallah ilk güzel haberi senden alacağız..ilk sen teyze yapacaksın bizi sonra da sırayla hepimiz birbirimiziiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…