Bende yumurtalarım çok iyi diye biliyordum 1 tane yumurta çıkınca acayipp oldumm ben aldırmadım tıkalı biri ama duruyoo diğeri yapışık 26 yaşındayım yumurta rezervim azalmışş sanırımm..İnşallah hayırlısını nasip etsinn Rabbim ama mutlaka bir tane nasip etsin hayırlı kılsın da nasip etsin inşş..
canım değerlerin artmaya devam ediyo kesinlikle hamilesin eğer olmasaydı zaten değerlerin artış değeil hızlı bi düşüş gösterirdi ben daha adet olmadım doktor olunca gel dedi o zaman konuşalım dedi sanki dün akşam biraz leke gibi gelmiş çamaşırıma hafif kırmızımtrak ama daha bişey yok bide bişey daha sorumcam bizim doktor cumartesi günleri çalışıyomu bi fikrin varmı ben bazen hafta sonları kanal7 de görüyorum unu iyilik sağlık programında
kyr hiç bir bilgim yok canım ama normalde bende bazen adet olurken öyle olurumm vee birzz zaman geçincee tamammenn kanamma başlarr
kyr hiç bir bilgim yok canım ama normalde bende bazen adet olurken öyle olurumm vee birzz zaman geçincee tamammenn kanamma başlarr
kyrcm benım de hıc bı bılgm yok ama evet bence de sokulecek...
selamm kızlarr SUDENAZ VE ZEYNEPP YARINN POZİTİFLERLEE GELİN İNŞALLAHHH arkadşlarr bende hiçç ağrı yokk göğüslerim normal hali sadece karnım şişş davul gibii 8.gündeyim dualarım sizlerle ALLAH yardımcımız olsunn canlarrrr
canım inşallah hayırlı haberlerini alırız kaçıncı günün mekez nereydiyok canım üzülürüm yaaa en iyisi beklemek belim ağrıyo bu gün yaa oturmkata zorlanıyorum şu anda
canım inşallah hayırlı haberlerini alırız kaçıncı günün mekez nereydi
Kızlar selam, size bir sorum olacak. Benim adetim 2 gün gecti. Dün aksam pembe bir akıntım oldu, bu sabah da resmen simsiyah birsey geldi. Baska da birsey yok.Bu nedir bilen var mı?
Evet kızlar nolur belirti aramayın, insanı çok yıpratıyor. Benim hala göğüslerim acıyor, belim ağrıyor, kasiklarima iğneler batıyor ama 2 gün önce aldım negatif sonucu. Bunlar belirti değil yani. Sabır. ...
Canim Allah sana sabir versin.Ne diyim zamani degilmis. Uzulme sakin.Insallah bi dahaki sefere...
benimde nagatif aldigim gün acik kahve bi leke gelmisti, daha sonra dedigin gibi cok koyu kahve bi leke geldi,hic böyle olamzdi ertesi gün de adetim geldi ama diger aylar gibi degil cok farkli,sanirim ilaclardan,bide kyrcim senin dondurulmuslarin varmis bak üzülme onlarla denersin,benim yok dondurulmus yine baslarsqm tekrar igneler
Bende yumurtalarım çok iyi diye biliyordum 1 tane yumurta çıkınca acayipp oldumm ben aldırmadım tıkalı biri ama duruyoo diğeri yapışık 26 yaşındayım yumurta rezervim azalmışş sanırımm..İnşallah hayırlısını nasip etsinn Rabbim ama mutlaka bir tane nasip etsin hayırlı kılsın da nasip etsin inşş..
sen bastan pes etmıssın o embrıyo ıı olmasa koymazlarrrr zeynooo ınsallah tutunacak nolur umıtlı ol dualarım senınle nolur sevındır benı sevındır bızı lutfn moralını yuksek tut...
canım test tarihimiz aynı seninle bende çarşamba..inşallah güzel haberler alırız canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?