2011 Nisan'da Transferi Gercekleşecek Arkadaşlar var mı?

canımm yeni okuddumm sonucunu kelimelerin tükendiğii birr andayımm ama yinede ALLAH büükk ondan üümidimizii kesmedikk rabbim dayanmaa gücü versin inşallahh bir daha kii denemenee olacakk ama bu seferr geziye felan gitmee bakkk

Kızlar selam, size bir sorum olacak. Benim adetim 2 gün gecti. Dün aksam pembe bir akıntım oldu, bu sabah da resmen simsiyah birsey geldi. Baska da birsey yok.Bu nedir bilen var mı?

cnm ctesı gunu saat 3 e kdr merkezde oluyo cunku ben cuma adet olmustum ve ctesı ıgnelere baslamıstık 2.gun... sen yıne de bı sor merkeze...

canımm nedenirr bilemiyorum ama sabretmek gerekirr bunuu iyii biliyoruzz demekki rabbiminn br bildiğii varr canımm hayırlısıı bu imişş vakti zamanı gelincee bebişinn gelecekk inşallahhh hepimizz içinn vakti zamnaıı gelincee rabbimm bizimm yüzümüzü dee gülderecekk

kyr hiç bir bilgim yok canım ama normalde bende bazen adet olurken öyle olurumm vee birzz zaman geçincee tamammenn kanamma başlarr

selamm kızlarr SUDENAZ VE ZEYNEPP YARINN POZİTİFLERLEE GELİN İNŞALLAHHH arkadşlarr bende hiçç ağrı yokk göğüslerim normal hali sadece karnım şişş davul gibii 8.gündeyim dualarım sizlerle ALLAH yardımcımız olsunn canlarrrr

amınnn mersenem duramıyon dımı bacım pır pırsın ama senı de tutcam test ne zaman sımdı 8.gununse bugun hımm ptesı gunu dımı bacım sakın yarın falan yapmayasın testı bak sakın durcaksın dayanacaksın tamam mı ıgnelerı yerken opu beklerken nasıl dayandın sımdı de dayanacaksın belırtı arama ne olur bak benım bugun transferımın 14.gunu ve hala hıc bır belırtım yokkkkk arama lutfen tamam mı allahım hakkında hayırlısını versın.

Evet kızlar nolur belirti aramayın, insanı çok yıpratıyor. Benim hala göğüslerim acıyor, belim ağrıyor, kasiklarima iğneler batıyor ama 2 gün önce aldım negatif sonucu. Bunlar belirti değil yani. Sabır. ...

Kızlar selam, size bir sorum olacak. Benim adetim 2 gün gecti. Dün aksam pembe bir akıntım oldu, bu sabah da resmen simsiyah birsey geldi. Baska da birsey yok.Bu nedir bilen var mı?

benimde nagatif aldigim gün acik kahve bi leke gelmisti, daha sonra dedigin gibi cok koyu kahve bi leke geldi,hic böyle olamzdi ertesi gün de adetim geldi ama diger aylar gibi degil cok farkli,sanirim ilaclardan,bide kyrcim senin dondurulmuslarin varmis bak üzülme onlarla denersin,benim yok dondurulmus yine baslarsqm tekrar igneler

valla kızlar bendede birşey yok daha negatif sonucumu aldım ama...benimde dondurulmuş yok..heşeye sil baştan başlamak zor geliyor...iğneden korkan biriyken 1 aydır kendime iğne yapıyorum..herşey bebişler için :....

Insallah cnm ben daha once yasamistim bbism karnimdaydi ama baska nedenlerden dolayi udstu.Allahim insallah kucagimiza bir tane verir.Ben yurtdisindayim maalesef burdakiler cok yavas hareket ediyor. Aradan 3 hafta gecti ignelerden sonra hala bende regli olamadim(Bu arada duzeli regl olurdum normalde)Beklemekteyim.Olmazsa Istanbula yazin gelip yaptiricam.Ama maalesef karar veremedim hangi hastane olacagina...

Bu arada aklinda bulunsun bildigim kadariyla tuplerde yapisiklik oldugunda tuplerin alinmasi gerektigi aksi tatktirde tup bebekte sorun cikartacigini duymustum.Ama cok emin degilim.Istersen arastir cnm

sen bastan pes etmıssın o embrıyo ıı olmasa koymazlarrrr zeynooo ınsallah tutunacak nolur umıtlı ol dualarım senınle nolur sevındır benı sevındır bızı lutfn moralını yuksek tut...

pes etmedim bitanem zaten umutsumdum inşallah dediğin gibi olur yarın hepberaber seviniriz

canım test tarihimiz aynı seninle bende çarşamba..inşallah güzel haberler alırız canım.

Bak iyice heyecanladım şimdi. Umarim hayırlı olur hepimiz için. Senin durumun nasıl peki. Hala kasıklarım ağrıyor benim.Özellikle göbeğimin altı çok hassas ve şişkin, göğüslerim de ağrıyor. Ancak anladığım kadarı ile bütün bunları ilaçlar yapıyor. Sen nerede tedavi oldun?

Bu arada güzel dileklerini eksik etmeyenler. Çok teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…