2011 Nisan'da Transferi Gercekleşecek Arkadaşlar var mı?

kızlar bazı yazılar okuyorum bnım gbı dusuk degerle devam edenlerın sonu husran oluyo dusukle sonuclanıyomus umutlarım gıderek azalıyo....

selam kızlar 9. gün bugün
eşimi 6 ay asker bekledim ozaman bile günler daha hızlı geçiyordu :)
karnım şiş uykum var sürekli göbeğim kalçam morluklar içinde iğne fobisi olan ben bu kadar iğne yiyorum kendime bile hayret ediyorum
ama değer değilmi bu kadar strese heycana sonunda minik bir can görmek var inşallah herkese dua ediyorum
ben 1/05 test yaptırıcam pazar günü ama sanıyorum cumartesi gidicem 1 gün erken birşey olmaz herlade
dua ediyorum herkese ve kendime

inşallahh canımm rabbimm haaaaayırlısını nasip etsinn bir günden bi şey olmaz varsaa çıkıyorr merak etmee inşallahh vardırr

kızz benn zatenn erkenn testt felann düşünmüyorumm ewtt pzartesii akşam test yaptırcam inşallhh tabii ozamana kadarr adet olmazsamm gerçii nisa diyordu bebek yoksa da iğneleri bıraana kadar adet olunmuyormuşş olsunn benn günümüü bekliycemm zatenn varsaa kaderimdee o benimle dir benimle değilsede takdir ALLAH TAN

kızlar merhaba size bir sorum olacak. bende polikistik var tedavi ile hamile kalmıştım ama maalesef 26 haftatada rahim ağzı yetmezliğinden dolayı bebeğimi kaybettim. tekrar 2 defa aşılama denedik ama olmadı şimdi ise tüp bebek tedavisine başladık. Hayırlısı ile güzel sonuçlanır bebeğime kavuşurum. size sormak istediğim şu : bu seferde hamile kalırsan rahim ağzına dikiş atılacak.tüp bebek tedavisi yapılırken iğneler falan bu süre içinde evde olmak istiyorum. çünkü işyerim çok uzak 3 otobüs değiştiriyorum ve çok stresli. zaten bebeğimi kaybettiğimde doktorum tekrar hamile kalırsan sürekli yatman gerek demişti. tüp bebek yaptırdığım merkez bana bu süre zarfında rapor verirmi sizce? tekrar aynı şeyleri yaşamak istemiyoru. Allahım inşallah bebeklerimize kavuşmamızı nasip eder.

kızlar bazı yazılar okuyorum bnım gbı dusuk degerle devam edenlerın sonu husran oluyo dusukle sonuclanıyomus umutlarım gıderek azalıyo....

güzelim senin değerlerin normal katlanıyor bu çok önemlii haaa düşşşse değerin tamamm diyecemm lütfenn üzmee bebişiniiii

canım sen ne diyorsun yaaa bu umutsuzluğu sana yakıştırmadım sen nerelerden nerelere geldin yapma lütfen bak ben seni dinliyorum sen de beni dinle

inanmıyorum sanaaaaa senin gibi düşük degerlerin altında hamileliginde hiçbir sorun yaşamayan akrabam var şuan bebegi kucagında bence sizinkiler daha saglıklı ilerliyoooor

Herkese selam, ara ara sizleri takip ediyorum.Hamile olan arkadaşları tebrik ederim, inşallah sağ salim kucaklarına alırlar yavrularını.Sonucu negatif olanlar ve şuan tedavisi devam edenlerde inşallahhhhhhhhhhhh en kısa zamanda onlarda bu duyguyu tadar.Allah'ım nasip eder.

Kızlar, benim çok samimi arkadaşımda dün Sanko hastanesinde transferini oldu.İki embriyo transfer edildi.Şuan yatıyor.ayın 6'sında test yapacaklar.İnşallah onunda ikisinden biri bari tutar.
Ben sizlere şunu sormak istiyorum.Bu bir hafta boyunca neler yemeli(bebeğin tutunması için) yada neler yememeli?Acil cevaplarsanız çok sevinirim.Onunda bu konuda hiç bilgisi yok.

RABBİM dualarını kabul eder insallah , senin ve hepimiz için
umarım o dileğimizi minik canı görürüz ,allah emeklerimizi boşuna çıkarmasın
yüzmüş yüzmüş kuyruğuna gelmişsin, birkaç günün kalmış mutlu habere
ooo benim daha transferim bile yapılmadı

çok umutluyum ve inançlıyım içimden bir his içimde bana sımsıkı sarıldığını söylüyor ama korkuyorum ya hayal kırıklığı olursa 9 tane dondurulmuşum var ama onlra gerek kalmaz inşallah
seninde transferin iyi geçer herşey istediğin gibi olur inşallah sen nerde yaptırıyorsun tedavini

Gaziantep'te, Sanko hastanesinde devam ediyor tedavim
sanırım pazartesi yumurtalarım toplanacak
şuan iğnelere ve knotrollere devam
,Ecrin de Emir de çok beğendiğim isimler çok güzel bi rumuz seçmişsin
bebişimiz olursa koyarız belkii
heyecanla bekliyorum,transferim olsa da ben de gün saysam diye
doldurulmuşlarının olması çok iyi ama dediğin gibi insallah gerek kalmaz
iyi de kötü de bizim için ,
Güzel haberlerini alırız inşallah,

canım öncelikle geçmiş olsun..inşallah ilk tüp bebekte tutar ve sağsalim kucağına alırsın..bence rapor verirler ,böyle bir durumu izah ettiğinde,ki bencede yatmak gerekli bir problem çıkcağını sanmam..baştan konuşur işi sağlama alırsın..

insallah bosuna korkuyorumdur...tesekkur ederim cok saolun...rana cıdden var mı benım gbı ornek ya okuyorum okuyorum kımyasal gebelık dıolar sonunda...

hayırlı olsun arkadaşının transferi..inşallah pozitif sonuç alır..

ben kendi uyguladıklarımı anlatayım..ananas ,kabak çekirdeği,süt ve protein beslenmeye çalışıyorum..aşırı baharatlı yiyecekler,asitli içecekler,kahveden,hormonlu,katkılı gıdalardan uzak dursun..çayı az içebilir..ben bu şekilde dikkat ediyorum..hayırlısını rabbim vericek inşallah..

inşallah bebeişin olur koyarsın canım
aynenn öyle taktir allahın bir bildiği vardır rabbim bizi böyle sınyordur onun hikmetinden sual sorulmaz
burdan takip edicem seni :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…