selam kızlar 9. gün bugün
eşimi 6 ay asker bekledim ozaman bile günler daha hızlı geçiyordu :)
karnım şiş uykum var sürekli göbeğim kalçam morluklar içinde iğne fobisi olan ben bu kadar iğne yiyorum kendime bile hayret ediyorum
ama değer değilmi bu kadar strese heycana sonunda minik bir can görmek var inşallah herkese dua ediyorum
ben 1/05 test yaptırıcam pazar günü ama sanıyorum cumartesi gidicem 1 gün erken birşey olmaz herlade
dua ediyorum herkese ve kendime
kızlar bazı yazılar okuyorum bnım gbı dusuk degerle devam edenlerın sonu husran oluyo dusukle sonuclanıyomus umutlarım gıderek azalıyo....
inşallahh canımm rabbimm haaaaayırlısını nasip etsinn bir günden bi şey olmaz varsaa çıkıyorr merak etmee inşallahh vardırr
kızlar bazı yazılar okuyorum bnım gbı dusuk degerle devam edenlerın sonu husran oluyo dusukle sonuclanıyomus umutlarım gıderek azalıyo....
korkuyorum ya....
selam kızlar 9. gün bugün
eşimi 6 ay asker bekledim ozaman bile günler daha hızlı geçiyordu :)
karnım şiş uykum var sürekli göbeğim kalçam morluklar içinde iğne fobisi olan ben bu kadar iğne yiyorum kendime bile hayret ediyorum
ama değer değilmi bu kadar strese heycana sonunda minik bir can görmek var inşallah herkese dua ediyorum
ben 1/05 test yaptırıcam pazar günü ama sanıyorum cumartesi gidicem 1 gün erken birşey olmaz herlade
dua ediyorum herkese ve kendime
RABBİM dualarını kabul eder insallah, senin ve hepimiz için
umarım o dileğimizi minik canı görürüz ,allah emeklerimizi boşuna çıkarmasın
yüzmüş yüzmüş kuyruğuna gelmişsin, birkaç günün kalmış mutlu habere
ooo benim daha transferim bile yapılmadı
çok umutluyum ve inançlıyım içimden bir his içimde bana sımsıkı sarıldığını söylüyor ama korkuyorum ya hayal kırıklığı olursa 9 tane dondurulmuşum var ama onlra gerek kalmaz inşallah
seninde transferin iyi geçer herşey istediğin gibi olur inşallah sen nerde yaptırıyorsun tedavini
kızlar merhaba size bir sorum olacak. bende polikistik var tedavi ile hamile kalmıştım ama maalesef 26 haftatada rahim ağzı yetmezliğinden dolayı bebeğimi kaybettim. tekrar 2 defa aşılama denedik ama olmadı şimdi ise tüp bebek tedavisine başladık. Hayırlısı ile güzel sonuçlanır bebeğime kavuşurum. size sormak istediğim şu : bu seferde hamile kalırsan rahim ağzına dikiş atılacak.tüp bebek tedavisi yapılırken iğneler falan bu süre içinde evde olmak istiyorum. çünkü işyerim çok uzak 3 otobüs değiştiriyorum ve çok stresli. zaten bebeğimi kaybettiğimde doktorum tekrar hamile kalırsan sürekli yatman gerek demişti. tüp bebek yaptırdığım merkez bana bu süre zarfında rapor verirmi sizce? tekrar aynı şeyleri yaşamak istemiyoru. Allahım inşallah bebeklerimize kavuşmamızı nasip eder.
Herkese selam, ara ara sizleri takip ediyorum.Hamile olan arkadaşları tebrik ederim, inşallah sağ salim kucaklarına alırlar yavrularını.Sonucu negatif olanlar ve şuan tedavisi devam edenlerde inşallahhhhhhhhhhhh en kısa zamanda onlarda bu duyguyu tadar.Allah'ım nasip eder.
Kızlar, benim çok samimi arkadaşımda dün Sanko hastanesinde transferini oldu.İki embriyo transfer edildi.Şuan yatıyor.ayın 6'sında test yapacaklar.İnşallah onunda ikisinden biri bari tutar.
Ben sizlere şunu sormak istiyorum.Bu bir hafta boyunca neler yemeli(bebeğin tutunması için) yada neler yememeli?Acil cevaplarsanız çok sevinirim.Onunda bu konuda hiç bilgisi yok.
Gaziantep'te, Sanko hastanesinde devam ediyor tedavim
sanırım pazartesi yumurtalarım toplanacak
şuan iğnelere ve knotrollere devam
,Ecrin de Emir de çok beğendiğim isimler çok güzel bi rumuz seçmişsin
bebişimiz olursa koyarız belkii
heyecanla bekliyorum,transferim olsa da ben de gün saysam diye
doldurulmuşlarının olması çok iyi ama dediğin gibi insallah gerek kalmaz
iyi de kötü de bizim için,
Güzel haberlerini alırız inşallah,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?