2011 Nisan'da Transferi Gercekleşecek Arkadaşlar var mı?

Benimde öyle canım tüpümün biri tıkalı ama yumurtamda büyümedi anlamadım neden öyle oldugunusadece 2 yumurtam oldu hayırlısı oldun inşş hakkımızda..

canım çok üzüldüm okurken de ağladım kısmet böyleymiş üzme kendini çok zordur mutlaka ama zamanı var demekki...

Üzülme canım şansım pek yoktur benim zaten böyle olucagını az çok tahmin etmiştim..İnşş seninki pzitiftir...

İnşallah canım Rabbim uğraştırmasın bizlerii kendi kendimize hamile kalalım..Ben bugün adet oldum daha test günüm yarınken çok ağrım var.Benimkide çözülse şimdi ağlıycam valla hem agrıı hem sıkıntıı offf offf...

ben hala adet olmadım sinirim bozuluyor...

iyi ki girmişim bu siteye tşkler arkadaşlar...buradaki konuşmalar daha samimi geliyor aynı sıkıntıyı yaşayanlar olarak..hayırlısı hakkımızda hepimizin...10 gün sonra tekrar gideceğim kontrole..neden kaynaklandığını bilsem birde....eşimdede bende de sorun yok..kısmet artık..

cnmmm yalnız dıılsın sen umutsuz olursan ben ne yapayım sımdı onu sole allah askına
9.gun 6.5
11.gun 26
13.gun 60

ben cooook gec gorcem heralde gorebılırsem

ah canım inan çok üzüldüm..ama olan olmuş artık geçmişi düşünüp üzülme hiç,bu işler böyle maalsef,buda benim 3.denemem hemde son 6 ayda biliyormusun,biraz mücadele birazda Allahın nasip etmesi herşey,ben 2 kez yaşadım bu acıyı seni çok iyi anlıyorum,maddi anlamda müsaitseniz hiiç bekleme derim sonçta annne olmak istiyoruz uğraşıcaz,ben tedaviye başladığımda ne deidm biliyormusun,gerekirse soğan ekmek yicem ama son kuruşumuza kadar tüp ebbek deneyeceğiz dedim,sağolsun eşim beni hiç yalnız bırakmadı,hep destek oldu,ınş sende kavuşcaksın hiiç üzülme,olmaz diye bişey yok dünyada malzeme var şükür,hadi bozma moralini gül artık,sen çok tatlı bi kızsın atlatrsın bunları,bebeğinle girceksin o eve herşey son değil ki üzülme lütfen

cnm sen de surklı ayet el kursı oku allah kabul eder ınsallah.....

evet yarın büyük gün bakalım bu mübarek günde RABBİM bizi sevindirecekmi

cnmmm yalnız dıılsın sen umutsuz olursan ben ne yapayım sımdı onu sole allah askına
9.gun 6.5
11.gun 26
13.gun 60

ben cooook gec gorcem heralde gorebılırsem

eevvvett dimi bizim bebiler biraz yavaş ne edek
ağır ağır geliyorlar
gelsinler yeter ki bekleriz biz ınş canımmmmm
çok güzel artıyor değerleirm maaşalahh

valla lahorum deger yıne 2 ye katlandı ama bılemıyorum sonuc ne olur dr bı sey soleyemıyor sımdılık

lahorcum çok teşekkür ederim kendimi toparlamaya çalışıyorum bugün daha iyi hissediyorum kendimi inşallah dahada iyi olcağım sizlerin arasında kalmaya devam edeceğim bu bana güç veriyo güzel habarler duyunca insan biraz daha kendine geliyo morali düzeliyo inşallah bir gün bizimde olacak dua ederken bizleride unutmayın hepinizden şimdiden allah razı olsun

cnm bnm yaa evet keske bıraz dınlenebılseydın ama kısmet her sey belkı de bask bısey bahane olacaktı uzulme ne olur o bebek senın olacak enınde sonunda azcık sabır dualarım senınle

mersenemm kusummm napıonnnn nasılsınnnnnnnn gtcen mı konyadannnn yaa neden ama nedennnnn

malesefff canımm artık 1 ay oldu geleli yarın annemgil geliyor pazar günü de döneceğiz inşallahh ama hamile felan olursam dr. burda sık sıkk gelirimm inşallahhhvalla napayımm caımm 8.gündeyim ve hiç ağrım felan tokk kafamm karma karışıkk hayırlısııı

dusuk dıyeceksın onemlı dııl ınsanlara ne dıycem dıye bunalma lutfen ben de olmazsa dusuk dıyecegım sıkıldım sorulan sorulardan cunku en ıyısı bu belkı de rabbım gelecek ay yuzunu guldurur normal yoldan olur.....

sudenaz ve zeynep inşallah sizlerinki pozitif çıkar bizler bu sevinci yaşayamadık inşallah sizlerle beraber yaşarız

cok gecmıs lsun cnm bnm ayyyy ust uste ne cok kotu haber aldık ama ya..cok uzuluyorum....

nazeyse canım napıyosun nasıl gidiyo hamilelik değerin yükselmiş senin adına çok sevindim canim inşallah daha çok katlanır erdal beyle görüştünmü kontrole ne zaman gideceksin

canım evet aynı gün test yapıcaz hayırlısı sen hiç idrar testi yaptınmı en bugün yaptım negatif çıktı yarın kanda pozitif çıkar inşallah

neden sabretmıyosun ya burda yırtıyoruz kendımızı sabırzlar olarak ya moralını bozdun baska da bıseye yaramadı dımııı.....

cok kızıyorum tahmer esek mı tırtlıyo dınlemıyosun 9.gun 6.5 dıyorum yaaaa gununu bekle ya bu kdr bekledın askolsun ya......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…