Cnm benim stres hiç bitmiyor dımı? Allah sabır versin aysem. Bence yapma, bak sen herkese dayan diyorsun, sen de dayan. Ara deger canını sıkacak birsey çıkar üzülürsün. Bırak zamanında doktor baksın. Bak değirim artıyor, bebeğin seninle, dayanmak zor elbet, tabii sen en iyisini bilirsin...
evt bıtmıyo bıde sımdı kımyasal gebelıklerı falan okuyorum kımının degerı dusuyo ıste bole 2 gunluk testlerde yarın 60ın 2ye katlanması lazım bılmıyorum esım de cok kansız kaldıgımı yapmamam gerektıgını soyluyo benım bekleyısım de gebelık bekleyısınden farklı dııl ınan var mı yok mu allahım hepımıze yardımcı olsun cok sagol kuzum...
kızlar belki giremem diye şimdiden yazıyorum..biliyorsunuz yarın hayırlısıyla sonucumu alacağım..
sonucumu yarın geç yazabilirim..öğleyin gitmeyi düşünüyorum...
dualarınızı eksik etmeyin..rabbim isteyen herkesin kucaklarını doldursun inşallah (amin)
insallah yaaa...ben de transferden sonra resmennn grıp atlattım hapsur hapsur bıde tutunmamıs meger o zamanlar benım ufaklık ankaraaaa lımon ye hemen sulu sulu tamamını ye hatta 2 tane ye gunde ben ole yaptım 2.gun aksam kestı valla...gecmıs olsun cnm...
aaa canım biri tüpe tutununca o kese gözükmüyormu? anlamadım kese 2mi gözükmüştü benimde kanamam falan olduya of ya bitmiyor işte briri bitiyor bir düşünce daha 25o dgerle kese nasıl gözüktü onuda anlamadım mahvoldum ben deger çıksın diye oooo işimiz var valla:44:
Haklısın cnm benim, ama söyle duşun hala bekleyecek birşeyin var, suan bebeğin senin yanında, sen kendine iyi bakarsan, moralini yüksek tutarsan, mevlam da izin verirse seninle de kalacak. Dayan güzelim dayan, olumlu duşun, bak üzüle üzüle geldin bu günlere, at artık su yükleri sırtından azcik tadını çıkar , hamilesin bunu biliyorsun. Sen ne yaparsan yap Allah kısmet ettiyse seninle kalacak minik kuzun. Nolur rahatla azcik...
Ben ne yapayım cnm, bir duşun artık bekleyecek birşeyim bile yok. Benim yerimde olmayı bir duşun, ve tadını çıkar artık.
kızlar belki giremem diye şimdiden yazıyorum..biliyorsunuz yarın hayırlısıyla sonucumu alacağım..
sonucumu yarın geç yazabilirim..öğleyin gitmeyi düşünüyorum...
dualarınızı eksik etmeyin..rabbim isteyen herkesin kucaklarını doldursun inşallah (amin)
kız niyee telaşlanıosunn bakk sana da kızcmmmdeğer 2000 lerdeyken yine acillik oldm bu arada aksaraydayımm benim ki sadece kanama deil ağrıyla giriyordu iğne yaptırıyordum proluton o bile fayda etmedi meğer tüp lerdeki ağrı veriyormuşş hem o ultrasonla gözükmedi o dönem neyse ağrrı kanama kesilmeyince doktor çağırdı konyaya geldik bu arada 6 haftalık felan ,muayene ettti zaten düşmeye başlamış kürtaj etti bu arada diğer tüplerde olanı bilmiyoruz kurtajdan bir ay sonraa feci bir ağrıı karnımdaa aclillikk oldum yinee bi baksakii karnımın içikanlı su ile doluymuş hemde pıhtılaşmış dura dura kan test yayapıldı değer 250 çıktı dr.hiç istemediğimiz bir durum iğnelerle kan değerin düşmüzse direk amaliyatt yani tüp gidiyodu eldenn neyseki çok etkili bir iğneyle değer düştüü anlıycan tüplerdeki kurtajdan 1 ay sonra patlak verdi orda yaşamaya çalışmışş yaşayamamışş tabi rahime düşüp patlamışş:18::18: diyeceğim çok ağrın yoksa kormaa hem o dönem sami beyi çok aradımm kanama olabilir değer normal ise dedii
evt bıtmıyo bıde sımdı kımyasal gebelıklerı falan okuyorum kımının degerı dusuyo ıste bole 2 gunluk testlerde yarın 60ın 2ye katlanması lazım bılmıyorum esım de cok kansız kaldıgımı yapmamam gerektıgını soyluyo benım bekleyısım de gebelık bekleyısınden farklı dııl ınan var mı yok mu allahım hepımıze yardımcı olsun cok sagol kuzum...
yarın test yapacak tum arkadalar dualarım sızlerle allah yardımcınız olsun gelın guzel haberler verın ınsallah.....allaha emanet olun....
Zeynep ve sudenaz yaptircak dimi yarin, mubarek gunun hurmetine insallah pozitif sonuclarla gelcekler, baska arkadas varmiydi?
teşekkür ederim canım Allah razı olsun.bu arada ben listede yokum.ekleyin isterseniz medicana da yaptırdım 19 nisan transfer tarihimdi 29 nisan test tarihim.daha önce bir tüp bir dondurulmuş denemiştim sonuç negatifti ikisindede.
gulsum nasilsin? bebisler nasil? belirti veriyolarmi? bende bas agrisi cok olmaya balasdi tabi onla alakalimi bilmiyorum, belirti filan armak yok neyse, grip ne alemde?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?